To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum
socjopata1 wymiata:
Cytat:Skoro trup nadal jest człowiekiem dlaczego można go zakopać, spalić, pociąć bez jego zgody, itp.? Przecież z ludźmi nie można takich rzeczy robić.

Odpowiedz
Dalsza dyskusja wylądowała w wątku o aborcji. Jeżeli tak obszernie dyskutujecie cytat, to róbcie to w temacie, z którego go wyciągneliście.
nil melius est quam cum ratione tacere

nil mirari, nil indignari, sed intellegere
Odpowiedz
idiota napisał(a):płod ludzki jest płodem osobnika z gatunku człowiek. 46 chromosomów mój drogi.

człowiekiem jest tylko ten co ma 46 chromosomów :twisted::twisted::twisted: Duży uśmiechDuży uśmiechDuży uśmiech
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Odpowiedz
Mówiłem coś kurwa! Jeszcze raz i warny polecą. Reszta na śmietniku.
nil melius est quam cum ratione tacere

nil mirari, nil indignari, sed intellegere
Odpowiedz
bart napisał(a):aniolgabriel odszedł na emeryturę. Było prześladowany tu jako ateista i członek Racji.

buahahaha Szczęśliwy (inny smiech tu nie pasowal)
przesladowany jako ateista na ateistycznym forum...
Duży uśmiech
jakiś mądry cytat
Odpowiedz
Ateista niejedną ma definicjęDuży uśmiech
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Odpowiedz
A kiedy ateista przyznaje się, że cała jego wiedza pochodzi z kreskówki, to musi być z niego zwykły antyklerykał...
Od antyklerykała do ateisty daleka, żmudna i wyboista droga. Rolę wybojów pełnią naukowe książki, artykuły, portale, itp.
Mam rację?
Odpowiedz
No tak mi powiedział Oczko
Odpowiedz
Ten cały gabriel spokojnie mógłby okupować ten temat.
Masło, które za PRL-u było tak dobre ,że musiało być na kartki, czy neandertalczycy, u których nastąpił skok cywilizacyjny dzięki hodowli zwierząt i uprawie pól to tylko część jego twórczościDuży uśmiech
Ahhh, dobrze ,że sobie poszedł.
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
Odpowiedz
@ Jajacek - co do zasady niewątpliwie tak.
Odpowiedz
Cytat:Gdyby tak można było poprzez internet zajebać komuś, to ludzie by się lepiej zachowywali.

by Lumberjack

Oczko
-----------------------------------------
New blood joins this earth
And quickly he's subdued
Through constant pained disgrace
The young boy learns their rules
-----------------------------------------
<div_prefs id="div_prefs"></div_prefs><div_prefs id="div_prefs"></div_prefs><div_prefs id="div_prefs"></div_prefs><div_prefs id="div_prefs"></div_prefs><div_prefs id="div_prefs"></div_prefs>
Odpowiedz
A ja powiem, że ktoś powinien przenieść ten temat: bardzo ciężko go w odpowiednich momentach znaleźć! Powinien w Humor być albo My, ateiści (pl). Podobnie bliźniaczy z "najtrafniejszymi".

Albo chociaż niech ktoś przypnie wysoko Oczko
[SIZE=1][SIZE=2][SIZE=1][SIZE=2]Burdel na forum powstaje, gdy moderatorzy forum postanawiają sprzeciwić się części działań członków Ekipy Honor.

Czat / IRC: http://pokazywarka.pl/jpqkgu/ - prosta instrukcja dołączania.[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Odpowiedz
Cytat: Trochę nijak ma się do mnie, ale znajduje wspólne elementy.
Kaziola88 i logika alternatywna.

Odpowiedz
Pewnie NTI.
[Obrazek: style3,Fizyk.png]
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i ludzka głupota. Co do Wszechświata nie jestem pewien" - Albert Einstein
Odpowiedz
Duży uśmiech

Jak pada deszcz, to mama bierze parasol i bije mnie nim po dupie za zmoczone spodnie.
D => P v B/d <=> Zs

Jakoś tak to chyba szło.
Odpowiedz
Jajacek napisał(a):Na "arenie" liczy się umiejętność prowadzenia twardych negocjacji, a nie pokleping po armsach.

http://www.ateista.pl/showpost.php?p=323776&postcount=3

Wiem, że to już było jakiś czas temu, ale zwrot "pokleping po armsach" nie przestaje mnie śmieszyć do teraz Szczęśliwy
Chamstwo jest jak chwast: ile by nie rwać zawsze zostanie kawałek korzenia, ale jak przestaniemy rwać to zarośnie cały świat.
Odpowiedz
Mnie dobrze rozbawil temat o Avx-ie
http://www.ateista.pl/showthread.php?t=8402&page=3

i tez
Cytat:
Napisał Allex [Obrazek: viewpost.gif]
Grawitacja to tylko teoria.

i odpowiedz kaziola88
Jezus też... :mrgreen: Tylko grawitacja jest bardziej widoczna w działaniu.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=KSLUwmJOo_M&feature=related][/url]
"Człowiek cnotliwy dobre wypowiada słowa, ale nie zawsze ten, kto dobre powiedział słowo, jest cnotliwy."
-Konfucjusz
Odpowiedz
defender napisał(a):Tydzień 1: Kampania w wykonaniu PiSu będzie agresywna i brudna, Jarosław będzie walił w patriotyczny bęben, dzielił Polaków na "mych" i "onych", pojawią sie haki i oskarżenia ruskich o zamach

Tydzień 2: Milczenie Kaczyńskiego jest niepokojące. Powinien się odezwać, przecież wszyscy wiemy, że w rzeczywistości nie jest tym spokojnym, cichym dziadkiem na jakiego teraz pozuje. Jak ma cos powiedzieć o ZOMO, niech powie, niech pokaże swoje prawdziwe oblicze...

Tydzień 3: Dobra, dobra...Wszyscy pamiętamy czas IV RP...Kaczyński nas nie zwiedzie milczeniem i pokojowym nastawieniem...MY pamiętamy ! Wy też pamiętacie...Prawda, że pamiętacie ?

Tydzień 4: Jareek, kurwa, odezwij się, proszę!!! Powiedz kto jest patriota a kto zdrajca, kto agent, kto stoi tam gdzie ZOMO !!! Daj nam jakiś pretekst, żeby zńow było można Tobą małe dzieci straszyć!!!

:lol2::lol2::lol2::lol2:
Duży uśmiech
Odpowiedz
Leżę i kwiczę :lol2:

Siarunia:
Cytat:Gdy chcemy zerwać nitkę ciągnąć ją sprawia nam to trudność, dlaczego łatwiej jest przez szarpnięcie ?:?:

Liczę, że ktoś mi pomoże :wink:

Rexerex:
Cytat:Bo w trakcie szarpnięcia mamy czas na rozpędzenie się i zwiększenie pędu ręki, który potem ma strasznie mało czasu na wyhamowanie kosztem nitki.

Siarunia:
Cytat:dziękiZdezorientowanymile:
Ale czy ktoś jeszcze jest mi w stanie pomóc i odpowiedziećZdezorientowanymile:
Odpowiedz
Źle powiedziałem? Duży uśmiech

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości