To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum
Rexerex napisał(a):Źle powiedziałem? Duży uśmiech

Nieważne. Chodzi o to jak Siarunia zręcznie uniknęła przyznania, że Twoja odpowiedź jej kompletnie nic nie mówi Duży uśmiech
Odpowiedz
[Obrazek: rotflzz.jpg]
Totalnie zgłupiałem Duży uśmiech

Odpowiedz
omskło siem...

Odpowiedz
O kurwa padłem Duży uśmiech Może nie powinienem, ale co tam - pw od abangel:

Cytat: Dear abangel666,
You have received a warning at Forum Ateista.pl.
Warnings serve as a reminder to you of the forum's rules, which you are expected to understand and follow.
All the best,

-------------
Przepraszam, ale może pisz do mnie po polsku, bo w suahilii nie kumam; do kurwy nędzy!
Jebnięty jesteś? Czy hip-hopu słuchasz? że piszesz do mnie w obcym języku?
Pierdolnij się łbem o ścianę to ci się może polepszy faszysto. Broń dalej hitlerowców.... ale gówno!

Ale trza być niezłym pojebem, by Polak do Polki po angielsku pisać.... ale jesteś pojeb!

pozdrawiam
ab.

Duży uśmiechDuży uśmiechDuży uśmiech

Uwaga do forumowych tłumaczy - macie zadanie bojowe Duży uśmiech
nil melius est quam cum ratione tacere

nil mirari, nil indignari, sed intellegere
Odpowiedz
O kurde....Ja pildole.
jeszcze nawet cie osądziła
"Człowiek cnotliwy dobre wypowiada słowa, ale nie zawsze ten, kto dobre powiedział słowo, jest cnotliwy."
-Konfucjusz
Odpowiedz
abangel666 napisał(a):Niech żyje Wolność i Komunizm!

Duży uśmiech
jakiś mądry cytat
Odpowiedz
Cytat:ja tam nie mam nic przeciw krk ,poza pedofilią
Zabawna dwuznaczność.
I jakże to nazwać – ten Absolut, tak niepodobny do ciszy lodowców Goethego, do piorunowej na cherubimach toczącej się chmury Mojżeszowego Boga?... Czerwony śmiech – Czarne Maski – Bezdno – jak nazywali autorowie rosyjscy? Karma, jak mówią teozofowie? Czy też „Cosik”, jak nazywała Wieszczka Mara?
Odpowiedz
MrL napisał(a):No to sie porobilo, te wybory zapowiadaja sie na prawde ciekawie.

Poparcie JKM moze skoczyc z 0,2% nawet do 0,2%.

Hehe, rozwaliło mnie.
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.

Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Odpowiedz
Metallhard doradza Profesorowi Sparksowi jak dobitnie i szerokiej publiczności wyrazić swoje olanie wyborów (dosłownie i w przenośni):

Cytat:To nasiuraj do urny wyborczej, ale tak przed 20-stą. Takie działanie na pewno będzie mieć większą siłę rażenia (karty się rozmoczą i głosy stracą ważność), a sprawa nabierze rozgłosu, przez co będziesz mógł wystąpić w TV, przedstawić postulaty, a w razie potrzeby nawet ogłosić rewolucję
Chamstwo jest jak chwast: ile by nie rwać zawsze zostanie kawałek korzenia, ale jak przestaniemy rwać to zarośnie cały świat.
Odpowiedz
Rexerex napisał(a):Rothein po prostu działa z wyprzedzeniem i bierze leki antypadaczkowe przed wejściem na forum Język A jak ma zamiar zajrzeć do Libertynów to zżera całe opakowanie Duży uśmiech

To jest piękneDuży uśmiechDuży uśmiechDuży uśmiech
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Odpowiedz
To jest boskie, a ja nie mogę dać mu plusa :-(
Natura albowiem w rozmaitości się kocha; w niej wydaje swoją moc, mądrość i wielkość.
(Jędrzej Śniadecki)

Odpowiedz
Socjopata1 napisał(a):To jest piękneDuży uśmiechDuży uśmiechDuży uśmiech
raczej chamskie... :wall:

Odpowiedz
Ktoś się zapienił Duży uśmiech Ciekawe dlaczego?:>:p
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Odpowiedz
Czyżby Idiota miał

pro-pro---per PRO PRO PRO AAASARRHRHHHHHH HHH PROPROPROBLEMY z NAaadDaktywWnością?

Duży uśmiech
Get into the car
We'll be the passengers
We'll ride through the city tonight
We'll see the city's ripped backside
We'll see the bright and hollow sky
We'll see the stars that shine so bright
Stars made for us tonight!
Odpowiedz
jeśli uważasz, że naigrawanie się z czyjejś choroby jest ok. to sam jesteś cham i prostak.

koniec i bomba.

Odpowiedz
Rothein sam przyznał, że nie musi brać tych leków, a już na pewno nie w tych ilościach i bierze je w celach bynajmniej nie leczniczych, więc o naigrywaniu się z choroby nie może być mowy.
Odpowiedz
idiota napisał(a):jeśli uważasz, że naigrawanie się z czyjejś choroby jest ok. to sam jesteś cham i prostak.
Mój boże, gdybym ja chciała do tej sprawy podchodzić z powagą i bez dystansu, to nic tylko siąść i płakać nad sobą.
Natura albowiem w rozmaitości się kocha; w niej wydaje swoją moc, mądrość i wielkość.
(Jędrzej Śniadecki)

Odpowiedz
Rojzo!
jeszcze jest czas uratować swoją duszę!
Oczko

Odpowiedz
idiota napisał(a):jeśli uważasz, że naigrawanie się z czyjejś choroby jest ok. to sam jesteś cham i prostak.

koniec i bomba.

Każda choroba, szczególnie taka, jest zarówno skutkiem jak i przyczyną a jej podłoże jest głębsze niż by się mogło wydawać. Padaczka nie jest tak doskonale wyjaśniona naukowo, by można powiedzieć "przestańcie się śmiać, to zupełnie nie jego wina"
Śmieję się z zaburzenia, nie z człowieka. Ale pewnie i tak uznasz to co mówię za chamstwo i prostactwo.

Telepta się dalej
Get into the car
We'll be the passengers
We'll ride through the city tonight
We'll see the city's ripped backside
We'll see the bright and hollow sky
We'll see the stars that shine so bright
Stars made for us tonight!
Odpowiedz
Cytat:Śmieję się z zaburzenia, nie z człowieka.

taki humor abstrakcyjny, tak?
powiedzmy, że ci wierzę.

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości