To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum
MightyYu napisał(a):Na ukąszenia komarów rewelacyjnie pomaga puder w płynie, taki z apteki :]

Najśmieszniejsze, że faktycznie jest coś takiego. Np. http://www.nokaut.pl/oferta/puder-w-plynie-100-g.html
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Odpowiedz
Po czytaniu tego forum gdzie kwestionuje sie nawet aspekt czy ziemia jest kulą, realizm rzeczywistości, złudzenie ruchu, wszystko się może zdarzyć. Dlatego dopytanie Fizyka choć poprawne, śmieszy mnie.

NotInPortland napisał(a):Cząstki się poruszają czy nie?

Fizyk napisał(a):Względem czego?

.
[SIZE="1"]. MRU .
............
[/SIZE]
Odpowiedz
aktyn napisał(a):Po czytaniu tego forum gdzie kwestionuje sie nawet aspekt czy ziemia jest kulą

No to trafne kwestionowanie, gdyż Ziemia jest elipsoidą obrotową.
Odpowiedz
O jaki śmieszny cytat.

exodim napisał(a):No to trafne kwestionowanie, gdyż Ziemia jest elipsoidą obrotową.

Śmieszy mnie czepianie się pierdół na tym forum tam gdzie to nie ma sensu.
.
[SIZE="1"]. MRU .
............
[/SIZE]
Odpowiedz
Oj, przepraszam, nie miałem intencji czepiania się, a jedynie wyjaśnienia nieścisłości, które inni mogliby użyć przeciwko aktynowi.

Jeden z najśmieszniejszych tekstów na ateiście:
Angus Prus napisał(a):Ja jestem za . Tyle ,że zwykle odstaję o 360 stopni od innych .A masz może serwer czy cuś ?
Bo żeby nie by to jeden z tych pomysłów co wszyscy chcieją a nikt nie robi Uśmiech

:lol2:
Odpowiedz
Cytat:Tyle ,że zwykle odstaję o 360 stopni od innych .

To tak, jak Wałęsa. Uśmiech
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.

Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Odpowiedz
Palmer Eldritch napisał(a):Jak powiedział Cesarz Haiti:
Zabijajcie wszystkich białych poza Polakami. Bo Polacy to Murzyni Europy! Oczko

Haha. Genialne, ale dobrze znać kontekst.
Odpowiedz
Haitańscy niewolnicy zbuntowali się przeciw Francuzom. Przywódca mianował się Cesarzem.
Napoleon do tłumienia buntu wysłał polskich legionistów. Tym jednak nie chciało się gnębić czarnych i często przechodzili na ich stronę (oczywiście, z powody chorób i klimatu, większość zmarła w pierwszym roku operacji).
Do dziś na Haiti jest "powiat" zamieszkały przez ludzi o nieco jasniejszym kolorze skóry, noszących polskie nazwiska.
Odpowiedz
Cytat:Witam jestem Ateistką gdyż nie wieże w te bzdury które wypisują na różnych blogach czy gadają na programach telewizyjnych typu : Religia.tv czy Trwam.
Wieże w to co wieże.Dla mnie to jest chore: przykładowo taki Zeus Bustwo itp... Miał też swoją sławę tak, walił piorunami w zadek.Może i nie jest to udowodnione, ale mnie to bardziej rusza nisz historyjka o "Jezusie" "Bogu" czy "Maryi" Do każdego z nich jest jakieś apropo. Jezus niby stworzył człowieka ale jak to jest możliwe co ? Przecierz on nie był jedyny na świecie była przecierz wcześniej jego matka tak ? Ojciec ?
Jacyś tam głupi pasterze trzej królowie. To jak to jest możliwe że n stworzył Adama I Ewe Pierwszych ludzi na świecie ? Jak po pierwsze on już był na świecie i inni, Ty a może on jest jakimś mutantem co ? Maryja tak co ? zaszła w ciąże z powietrza ?
A właśnie na temat ciąży Adam i Ewa mieli 2 synów to mam pytanie jak dalej rozwijała się cywilizacja ludzkość ? Co ?> Musieli to robić z matką ? No bo chyba nie z ojcem ?
Bóg a za nim 666 opostołow może ? JEŚLI KTOŚ COŚ CHCE NAPISAĆ DO MNIE TO PROSZE GG 17840517 I e-mile - [EMAIL="magdalenagrygorowicz@wp.pl"]magdalenagrygorowicz@wp.pl[/EMAIL]
(myślę ,że nie potrzebuje komentarza :wallUśmiech
Odpowiedz
z wątku o maczetach w Krakowie:
Wotanskrieger napisał(a):Ja też. Czytam "latające meczety" i myślę " co to kurwa ma być?". A to tylko "maczety".
strach się bać!

Odpowiedz
idiota napisał(a):z wątku o maczetach w Krakowie:
Wotanskrieger napisał(a):Ja też. Czytam "latające meczety" i myślę " co to kurwa ma być?". A to tylko "maczety".
strach się bać!

[Obrazek: stock-photo-flying-mosque-7604677.jpg]
Wydaje się, że nie można rozprawiać filozoficznie nie oglądając się przy tym na odkrycia naukowe, bo się zrobi z tego intelektualny pierdolnik. — Palmer Eldritch
Absence of evidence is evidence of absence. – Eliezer Yudkowsky
If it disagrees with experiment, it's wrong. — Richard Feynman
學而不思則罔,思而不學則殆。 / 己所不欲,勿施于人。 ~ 孔夫子
Science will win because it works. — Stephen Hawking
Science. It works, bitches. — Randall Munroe

Odpowiedz
Slayer napisał(a):Dla mnie ateista jest ateista, który w pewnym momencie swojego życia zwątpił w kościół oraz boga i nie uważam, że akurat musimy się dzielić na jakieś grupy znaczy takie jest moje zdanie. Bo zauważył,iż nie ma takiego kogoś jak bóg czy tam szatan. Każdy człowiek modli się do boga, ale jednak to wszystko co robi zależy od niego jak sobie ustawi wiele rzeczy w swoim życiu..

Całość.
Odpowiedz
Deter napisał(a):Semantyka jest przecież wtórna – to intersubiektywna pragmatyka wyznacza desygnat, który jest korelatem znaku.

Jak nie potrafisz swoich teorii wytłumaczyć przedszkolakowi, to znaczy, że sam ich nie rozumiesz.
Albert Einstein
Odpowiedz
aktyn napisał(a):Gówno mnie obchodzą twoje niezabawne z dupy domysły.
Otro...
Odpowiedz
maraskin napisał(a):Sędzią jest Bóg. Nie możesz próbować mierzyć go za pomocą myśli ludzkich, oceniać jego czynów jakby był to człowiek. A wyzywając Go, nie wiesz widocznie co czynisz. Jeżeli nie i robisz to z całą premedytacją to widocznie choroba psychiczna mocno się dała ci we znaki. Jako osoba wierząca mogę ci tylko powiedzieć że jesteś w błędzie i radziłbym ci się od tego odwrócić, zapewne nie dla mego dobra...
Szczególnie druga część.
Odpowiedz
Kobe napisał(a):mnie też się wydawało, że jednak Aktyn to nie jest normalny wariat :rotfl:

Dobre.
Uśmiech
[SIZE="1"]. MRU .
............
[/SIZE]
Odpowiedz
Palmer Eldritch napisał(a):Kaczyński się nawąchał kleju i zajebał pilotowi z garści.
- Wypierdalaj zza steru, Jarek mówił, że lądowanie jest łatwe jak spacer z kotem.
Na to Maria:
- A ja będę nawigatorką, a chłopak niech sobie odpocznie. Wiem o co chodzi w nawigowaniu, bo mi Jarek mówił przez telefon satelitarny.
Generał Błasik dodał po lizusowsku:
- Prezydencka para to wyląduje nawet na drzwiach od stodoły.

Radio terkotało, to Rosjanie rozpaczliwie wołali z wieży kontrolnej.
- Wracajcie do Polski, jest niebezpiecznie.
Lech się wkurwił i wyjął pistolet zza pazuchy. Strzelił w odbiornik. Poszły iskry, generał Błasik bił brawo.
- Pan Prezydent ma zajebiste oko! - zażartował.
- A jak, kurwa... - rzucił Kaczyński zza steru. - Lądujem, kurwa, w polu, pierdolę ich lotnisko.
- Leszku, lepiej w lesie, nazbieram od razu jagód dla Jarka - rzuciła Maria.
- OK, niech będzie w lesie. Zadzwonię jeszcze do Jarka i się spytam czy lepiej na brzozie, czy na dębie. Błasik, gdzie telefon?
- Już lecę, panie Prezydencie!
- I kielicha mi od razu polej, ale dużego, bo kto by na trzeźwo lądował?
- Tak jest! - Błasik pobiegł do sąsiedniego przedziału.
Wrócił z butelką i kieliszkiem.
- Taki mały? - wkurwił się prezydent i wypił z gwinta pół butelki na raz. Podał Marii, która dopiła resztę nawet się nie skrzywiwszy. Przekąsiła kablem z radia.
Lech zadzwonił do brata.
Najpierw coś mówił Jarek, ale w kabinie niewiele było z tego słychać. Po chwili Leszek odpowiedział do słuchawki:
- Tak, tak, wygoniłem tego niedojdę pilota. Lądujemy w lesie.
Jarek coś odpowiedział.
- Dobra, jak mówisz, że na brzozie, to na brzozie! Urrrrraaaaa!...
popłakałem się ze śmiechu.
Największy polski ateista. 110 kilo wagi.

konkluzja, po pewnej rozmowie - by pobić posąg ze Świebodzina, należy wybudować 34-metrową Sashę Grey, miażdzącą obcasem głowę biskupa.
Przerobienie wyspy Niue na raj podatkowy i BDSM-land też w planach.

"Zadbałem o o tę ponurą reputację, by odstraszyć podstępne zło, które dręczy nasz przeklęty kraj. Wiesz o czym mówię? o podatkach." Duży uśmiech

Harry Potter niesie lepsze przesłanie niż biblia.
Odpowiedz
exeter napisał(a):Parytet nie jest problemem wydumanym, medialnym, tylko zasadniczą kwestią cywilizacyjną, od której zależeć będzie kierunek i tempo dalszego rozwoju kraju !
:lol2: :rotfl:
Odpowiedz
NoBody napisał(a)::lol2: :rotfl:

Ale przecież to trafny cytat! Dzięki parytetom, nastąpi spadek poziomu testosteronu u władzy a co za tym idzie uzyskamy wsteczny kierunek rozwoju cywilizacyjnego lub spowolnienie jego tempa :lol2:

[Obrazek: Banner-the-skywalker-family-10169607-600-120.jpg]

EH
Odpowiedz
Właśnie przeglądałem stare wpisy, i znalazłem te słowa:

Scully napisał(a):co wolno wojewodzie to nie żydowi Uśmiech

Pamięta jeszcze ktoś do czego to się odnosiło? Duży uśmiech :lol2:
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości