MightyYu napisał(a):Na ukąszenia komarów rewelacyjnie pomaga puder w płynie, taki z apteki :]
Najśmieszniejsze, że faktycznie jest coś takiego. Np. http://www.nokaut.pl/oferta/puder-w-plynie-100-g.html
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
|
Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum
|
|
08.07.2010, 13:17
MightyYu napisał(a):Na ukąszenia komarów rewelacyjnie pomaga puder w płynie, taki z apteki :] Najśmieszniejsze, że faktycznie jest coś takiego. Np. http://www.nokaut.pl/oferta/puder-w-plynie-100-g.html
08.07.2010, 23:36
Po czytaniu tego forum gdzie kwestionuje sie nawet aspekt czy ziemia jest kulą, realizm rzeczywistości, złudzenie ruchu, wszystko się może zdarzyć. Dlatego dopytanie Fizyka choć poprawne, śmieszy mnie.
NotInPortland napisał(a):Cząstki się poruszają czy nie? Fizyk napisał(a):Względem czego? .
[SIZE="1"]. MRU .
............ [/SIZE]
10.07.2010, 00:06
aktyn napisał(a):Po czytaniu tego forum gdzie kwestionuje sie nawet aspekt czy ziemia jest kulą No to trafne kwestionowanie, gdyż Ziemia jest elipsoidą obrotową.
10.07.2010, 00:46
O jaki śmieszny cytat.
exodim napisał(a):No to trafne kwestionowanie, gdyż Ziemia jest elipsoidą obrotową. Śmieszy mnie czepianie się pierdół na tym forum tam gdzie to nie ma sensu. .
[SIZE="1"]. MRU .
............ [/SIZE]
10.07.2010, 01:07
Oj, przepraszam, nie miałem intencji czepiania się, a jedynie wyjaśnienia nieścisłości, które inni mogliby użyć przeciwko aktynowi.
Jeden z najśmieszniejszych tekstów na ateiście: Angus Prus napisał(a):Ja jestem za . Tyle ,że zwykle odstaję o 360 stopni od innych .A masz może serwer czy cuś ? :lol2:
10.07.2010, 16:48
Liczba postów: 23,471
Liczba wątków: 241 Dołączył: 08.2005 Reputacja: 1,399 Płeć: mężczyzna Wyznanie: Schabizm-kaszankizm Cytat:Tyle ,że zwykle odstaję o 360 stopni od innych . To tak, jak Wałęsa.
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.
Nietzsche ---
Polska trwa i trwa mać
12.07.2010, 00:18
Palmer Eldritch napisał(a):Jak powiedział Cesarz Haiti: Haha. Genialne, ale dobrze znać kontekst.
12.07.2010, 12:08
Haitańscy niewolnicy zbuntowali się przeciw Francuzom. Przywódca mianował się Cesarzem.
Napoleon do tłumienia buntu wysłał polskich legionistów. Tym jednak nie chciało się gnębić czarnych i często przechodzili na ich stronę (oczywiście, z powody chorób i klimatu, większość zmarła w pierwszym roku operacji). Do dziś na Haiti jest "powiat" zamieszkały przez ludzi o nieco jasniejszym kolorze skóry, noszących polskie nazwiska.
13.07.2010, 19:12
Cytat:Witam jestem Ateistką gdyż nie wieże w te bzdury które wypisują na różnych blogach czy gadają na programach telewizyjnych typu : Religia.tv czy Trwam.(myślę ,że nie potrzebuje komentarza :wall
17.07.2010, 19:33
z wątku o maczetach w Krakowie:
Wotanskrieger napisał(a):Ja też. Czytam "latające meczety" i myślę " co to kurwa ma być?". A to tylko "maczety".strach się bać!
18.07.2010, 14:49
idiota napisał(a):z wątku o maczetach w Krakowie:
Wydaje się, że nie można rozprawiać filozoficznie nie oglądając się przy tym na odkrycia naukowe, bo się zrobi z tego intelektualny pierdolnik. — Palmer Eldritch
Absence of evidence is evidence of absence. – Eliezer Yudkowsky If it disagrees with experiment, it's wrong. — Richard Feynman 學而不思則罔,思而不學則殆。 / 己所不欲,勿施于人。 ~ 孔夫子 Science will win because it works. — Stephen Hawking Science. It works, bitches. — Randall Munroe
19.07.2010, 14:34
Slayer napisał(a):Dla mnie ateista jest ateista, który w pewnym momencie swojego życia zwątpił w kościół oraz boga i nie uważam, że akurat musimy się dzielić na jakieś grupy znaczy takie jest moje zdanie. Bo zauważył,iż nie ma takiego kogoś jak bóg czy tam szatan. Każdy człowiek modli się do boga, ale jednak to wszystko co robi zależy od niego jak sobie ustawi wiele rzeczy w swoim życiu.. Całość.
20.07.2010, 13:29
Deter napisał(a):Semantyka jest przecież wtórna – to intersubiektywna pragmatyka wyznacza desygnat, który jest korelatem znaku. Jak nie potrafisz swoich teorii wytłumaczyć przedszkolakowi, to znaczy, że sam ich nie rozumiesz. Albert Einstein
20.07.2010, 13:36
aktyn napisał(a):Gówno mnie obchodzą twoje niezabawne z dupy domysły.Otro...
20.07.2010, 17:33
maraskin napisał(a):Sędzią jest Bóg. Nie możesz próbować mierzyć go za pomocą myśli ludzkich, oceniać jego czynów jakby był to człowiek. A wyzywając Go, nie wiesz widocznie co czynisz. Jeżeli nie i robisz to z całą premedytacją to widocznie choroba psychiczna mocno się dała ci we znaki. Jako osoba wierząca mogę ci tylko powiedzieć że jesteś w błędzie i radziłbym ci się od tego odwrócić, zapewne nie dla mego dobra...Szczególnie druga część.
22.07.2010, 00:02
Kobe napisał(a):mnie też się wydawało, że jednak Aktyn to nie jest normalny wariat :rotfl: Dobre.
[SIZE="1"]. MRU .
............ [/SIZE]
22.07.2010, 18:02
Palmer Eldritch napisał(a):Kaczyński się nawąchał kleju i zajebał pilotowi z garści.popłakałem się ze śmiechu.
Największy polski ateista. 110 kilo wagi.
konkluzja, po pewnej rozmowie - by pobić posąg ze Świebodzina, należy wybudować 34-metrową Sashę Grey, miażdzącą obcasem głowę biskupa. Przerobienie wyspy Niue na raj podatkowy i BDSM-land też w planach. "Zadbałem o o tę ponurą reputację, by odstraszyć podstępne zło, które dręczy nasz przeklęty kraj. Wiesz o czym mówię? o podatkach." ![]() Harry Potter niesie lepsze przesłanie niż biblia.
24.07.2010, 12:01
NoBody
Unregistered exeter napisał(a):Parytet nie jest problemem wydumanym, medialnym, tylko zasadniczą kwestią cywilizacyjną, od której zależeć będzie kierunek i tempo dalszego rozwoju kraju !:lol2: :rotfl:
24.07.2010, 13:13
NoBody napisał(a)::lol2: :rotfl: Ale przecież to trafny cytat! Dzięki parytetom, nastąpi spadek poziomu testosteronu u władzy a co za tym idzie uzyskamy wsteczny kierunek rozwoju cywilizacyjnego lub spowolnienie jego tempa :lol2: ![]() EH
24.07.2010, 15:13
Właśnie przeglądałem stare wpisy, i znalazłem te słowa:
Scully napisał(a):co wolno wojewodzie to nie żydowi Pamięta jeszcze ktoś do czego to się odnosiło? :lol2:
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|