Liczba postów: 1,213
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
warbarbye napisał(a):Sam myślałem ,żeby taki blog założyć ,w którym obalałbym błędne teorie naukowców ale wpisy pojawiałyby się bardzo rzadko z takiego powodu ,że zamierzam mieć dziewczynę ( trzymajcie za mnie kciuki )
rozjebalo mnie to :lol2:
jakiś mądry cytat
Liczba postów: 631
Liczba wątków: 4
Ciesze się :lol2: tylko szkoda ,że Adi. nie wkleił całej wypowiedzi Warbarbye ,bo tam wyjaśniam właśnie taki styl napisania tego :wall:.No chyba , że to z tą dziewczyną.
Cytat:"Niech żyje Wolność i Socjalizm!"
Abangel.
Reputacja:
0
warbarbye napisał(a):Ciesze się :lol2: tylko szkoda ,że Adi. nie wkleił całej wypowiedzi Warbarbye ,bo tam wyjaśniam właśnie taki styl napisania tego :wall:.No chyba , że to z tą dziewczyną.
wyluzuj, chodzilo o fragment z dziewczyna
jakiś mądry cytat
Liczba postów: 631
Liczba wątków: 4
To trzymaj za mnie kciuki.
Liczba postów: 23,471
Liczba wątków: 241
Reputacja:
1,399
Wyznanie: Schabizm-kaszankizm
adi. napisał(a):no zeby dorosly czlowiek pierdolil takie glupoty, ze 'niedorozwoj' cywilizacyjny afrykanczykow wynika z tego, ze zli biali przyszli i nagle zachamowali ich niebywaly rozwoj, ktory postepowal w niewyobrazalnym tempie. wlasnie wynalezli kolo, a tu ci okropni biali przyjezdzaja z maszynami parowymi! no i co ci biedni czarni maja zrobic? 
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.
Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Liczba postów: 11,935
Liczba wątków: 149
Reputacja:
17
exeter napisał(a):O sile Afrykanów świadczy fakt, że tam gdzie biali i Arabowie nie docierali, istniały wielkie imperia murzyńskie, zniszczone dopiero w XVIII i XIX wieku przez Anglików i Francuzów.
Co to są " wielkie murzyńskie imperia" które zniszczyć mieli Francuzi i Anglicy?
Słowa "murzyńskie imperia" wydały mi się jakieś śmieszne. Niedługo dowiem się ze te "murzyńskie imperia" prześcigały rozwojowo nędznych białasów, którzy powinni po kres czasu pokutować za swoje grzechy, za to ze PODSTEPEM ograbili i pozabijali tych szlachetnych czarnuchów i zniszczyli ich potężne mocarstwa murzyńskie. Tak, to na pewno tak było, i teraz musimy pokutować - milion zdrowasiek dla każdego białasa, przywileje dla czarnych (koniecznie!!), dom i pięć aut dla jednej murzyńskiej rodziny w ramach pokuty i rekompensaty za zniszczenie ich IMPERIUM, no i oczywiście chodzenie na kolanach i kajanie się przed murzynami. Już teraz chodzimy na kolanach przed Żydami za "holokaust", więc możemy pochodzić i przed czarnuchami. Przed kim jeszcze? Dawajcie: indianie, żółtki, eskimosi. Nowy lewicowy kult strachu i winy zaraz nam wyznaczy pokutę i zaszczepi w nas poczucie winy. Nie uwolnimy się od traumy.
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.
01.08.2010, 21:29
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.08.2010, 20:45 przez exeter.)
Liczba postów: 5,097
Liczba wątków: 27
Reputacja:
18
Liczba postów: 11,935
Liczba wątków: 149
Reputacja:
17
exeter napisał(a):Wotanskrieger,
a wystarczy zajrzeć do Wikipedii.
W wikipedii pisze jaka jest pokuta dla białasów za "holocaust" i murzyńskie imperia? Zaraz poszukam.
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.
Liczba postów: 10,774
Liczba wątków: 173
Reputacja:
11
Anteros napisał(a):"Prawdziwym błędem jest błąd popełnić i nienaprawić go." Konfucjusz
Fejspalm. :]
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Liczba postów: 394
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Angus Prus napisał(a):Homoseksualizm to najlepszy sposób antykoncepcji.
Nie wiem ale może i też dobry sposób aby ochronić się przed chorobami przenoszonymi drogą płciową.
''Gdy umiera wola, umiera i ambicja. "
Stefan Pacek.
Reputacja:
0
angus, w takowym razie wez sproboj i nam powiedz, czy skuteczny!
jakiś mądry cytat
Reputacja:
0
adi. napisał(a):angus, w takowym razie wez sproboj i nam powiedz, czy skuteczny!  a jeżeli będzie skuteczny to co też się przerzucasz na takową forme zabezpieczenia się?;x
Stefan Pacek.
Liczba postów: 5,638
Liczba wątków: 38
Reputacja:
23
Wyznanie: panteistka
Salome napisał(a):a jeżeli będzie skuteczny to co też się przerzucasz na takową forme zabezpieczenia się?;x Nie radzę, to twierdzenie jest prawdziwe tylko dla kobiet :-)
Natura albowiem w rozmaitości się kocha; w niej wydaje swoją moc, mądrość i wielkość.
(Jędrzej Śniadecki)
Reputacja:
0
Rojza Genendel napisał(a):Nie radzę, to twierdzenie jest prawdziwe tylko dla kobiet :-)
heh no w sumie fakt
ale żeby życie miało smaczek raz dziewczynka, raz chłopaczek;x
Stefan Pacek.
07.08.2010, 00:13
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.08.2010, 12:55 przez exodim.)
Liczba postów: 10,774
Liczba wątków: 173
Reputacja:
11
izutaki napisał(a):A ja niestety spotkałem się z niejaką dyskryminacją.... W szkole... Koledzy niektórzy poprostu nie akceptują że nie chodzę do Kościoła jeśli nie mają co robić wyzywają od jakich szatanów(WTF?!) Ja tego nie biore do siebie bo co mi tam... Garstką idiotow nie bede sie przejmował...
Hahaha
edit: rafal3006 napisał(a):UWAGA
W ten oto sposób Kubuś wysadził w powietrze całą teorie mnogości już na pierwszej godzinie zajęć z teorii mnogości.
edit2:
abangel666 napisał(a):To idź do tego makdonaldsa i nażryj się jak wieprz pinochetowski; a od tego wątku sie odstosunkuj.
Żryj, zryj, żryj, aż Ci bęben pęknie od tego żrenia... żryj wieprzu, tuczniku, żryj....
( - info - nie danie wykrzyknika na końcu zdania jest celowe, bo ten śmieć nie zasługuje na krzyk, a jedynie na pogardliwe milczenie)
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
07.08.2010, 20:25
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.08.2010, 19:51 przez adi..)
Reputacja:
0
sychu napisał(a):A jak można ścigać gwałt "z urzędu"?
Dajmy na to, że kobieta nie chce sprawy zgłosić. Chcecie ją zmuszać? Proponujecie kary dla zgwałconych kobiet za utajnienie gwałtu czy jak?
Będziecie śledzić kobiety i regularnie zaglądać im do cipek aby sprawdzić czy nie doszło ostatnio do gwałtu?
edycja:
jeszcze jedno.
browneyegirl napisał(a):jakos nie moge sobie wyobrazic jak taki duzy dino 60m mogl powstac z jakies minaturowej ameby "taki duzy dino"
jakiś mądry cytat
Liczba postów: 3,925
Liczba wątków: 54
Reputacja:
1
kretyn napisał(a):czy jako ateiści całkowicie negujecie istnienie boga? :lol2:
No tak, chyba nie byliby ateistami gdyby nie negowali boga, chyba że ja czegoś nie wiem.
.
[SIZE="1"]. MRU .
............
[/SIZE]
Liczba postów: 2,536
Liczba wątków: 24
Apocalipse napisał(a):Natomiast na pytanie czy wierzę w istnienie boga, odpowiadam twarde i zdecydowane: raczej nie. Padłem na cyce :]
Liczba postów: 14,823
Liczba wątków: 101
Reputacja:
333
Też:lol2:
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Liczba postów: 3,965
Liczba wątków: 176
Reputacja:
207
Wyznanie: ateista
Coś jak "Korupcji mówimy stanowcze BYĆ MOŻE" :p
![[Obrazek: style3,Fizyk.png]](http://www.sloganizer.net/en/style3,Fizyk.png)
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i ludzka głupota. Co do Wszechświata nie jestem pewien" - Albert Einstein
|