To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum
warbarbye napisał(a):Sam myślałem ,żeby taki blog założyć ,w którym obalałbym błędne teorie naukowców ale wpisy pojawiałyby się bardzo rzadko z takiego powodu ,że zamierzam mieć dziewczynę ( trzymajcie za mnie kciuki Duży uśmiech)

rozjebalo mnie to :lol2:
jakiś mądry cytat
Odpowiedz
Ciesze się :lol2: tylko szkoda ,że Adi. nie wkleił całej wypowiedzi Warbarbye ,bo tam wyjaśniam właśnie taki styl napisania tego :wall:.No chyba , że to z tą dziewczyną.

Cytat:"Niech żyje Wolność i Socjalizm!"
Abangel.
Odpowiedz
warbarbye napisał(a):Ciesze się :lol2: tylko szkoda ,że Adi. nie wkleił całej wypowiedzi Warbarbye ,bo tam wyjaśniam właśnie taki styl napisania tego :wall:.No chyba , że to z tą dziewczyną.

wyluzuj, chodzilo o fragment z dziewczyna Uśmiech
jakiś mądry cytat
Odpowiedz
To trzymaj za mnie kciuki.
Duży uśmiech
Odpowiedz
adi. napisał(a):no zeby dorosly czlowiek pierdolil takie glupoty, ze 'niedorozwoj' cywilizacyjny afrykanczykow wynika z tego, ze zli biali przyszli i nagle zachamowali ich niebywaly rozwoj, ktory postepowal w niewyobrazalnym tempie. wlasnie wynalezli kolo, a tu ci okropni biali przyjezdzaja z maszynami parowymi! no i co ci biedni czarni maja zrobic? Smutny

Duży uśmiech
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.

Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Odpowiedz
exeter napisał(a):O sile Afrykanów świadczy fakt, że tam gdzie biali i Arabowie nie docierali, istniały wielkie imperia murzyńskie, zniszczone dopiero w XVIII i XIX wieku przez Anglików i Francuzów.

Co to są "wielkie murzyńskie imperia" które zniszczyć mieli Francuzi i Anglicy?

Słowa "murzyńskie imperia" wydały mi się jakieś śmieszne. Niedługo dowiem się ze te "murzyńskie imperia" prześcigały rozwojowo nędznych białasów, którzy powinni po kres czasu pokutować za swoje grzechy, za to ze PODSTEPEM ograbili i pozabijali tych szlachetnych czarnuchów i zniszczyli ich potężne mocarstwa murzyńskie. Tak, to na pewno tak było, i teraz musimy pokutować - milion zdrowasiek dla każdego białasa, przywileje dla czarnych (koniecznie!!), dom i pięć aut dla jednej murzyńskiej rodziny w ramach pokuty i rekompensaty za zniszczenie ich IMPERIUM, no i oczywiście chodzenie na kolanach i kajanie się przed murzynami. Już teraz chodzimy na kolanach przed Żydami za "holokaust", więc możemy pochodzić i przed czarnuchami. Przed kim jeszcze? Dawajcie: indianie, żółtki, eskimosi. Nowy lewicowy kult strachu i winy zaraz nam wyznaczy pokutę i zaszczepi w nas poczucie winy. Nie uwolnimy się od traumy.
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.
Odpowiedz
Wotanskrieger,

a wystarczy zajrzeć do Wikipedii.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Plik:Africa...lonial.svg
Odpowiedz
exeter napisał(a):Wotanskrieger,

a wystarczy zajrzeć do Wikipedii.

W wikipedii pisze jaka jest pokuta dla białasów za "holocaust" i murzyńskie imperia? Zaraz poszukam.
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.
Odpowiedz
Anteros napisał(a):"Prawdziwym błędem jest błąd popełnić i nienaprawić go." Konfucjusz

Fejspalm. :]
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Odpowiedz
Angus Prus napisał(a):Homoseksualizm to najlepszy sposób antykoncepcji.
Nie wiem ale może i też dobry sposób aby ochronić się przed chorobami przenoszonymi drogą płciową.

Duży uśmiech

''Gdy umiera wola, umiera i ambicja. "
                    Stefan Pacek.
Odpowiedz
angus, w takowym razie wez sproboj i nam powiedz, czy skuteczny! Duży uśmiech
jakiś mądry cytat
Odpowiedz
adi. napisał(a):angus, w takowym razie wez sproboj i nam powiedz, czy skuteczny! Duży uśmiech
a jeżeli będzie skuteczny to co też się przerzucasz na takową forme zabezpieczenia się?;x

Stefan Pacek.
Odpowiedz
Salome napisał(a):a jeżeli będzie skuteczny to co też się przerzucasz na takową forme zabezpieczenia się?;x
Nie radzę, to twierdzenie jest prawdziwe tylko dla kobiet :-)
Natura albowiem w rozmaitości się kocha; w niej wydaje swoją moc, mądrość i wielkość.
(Jędrzej Śniadecki)

Odpowiedz
Rojza Genendel napisał(a):Nie radzę, to twierdzenie jest prawdziwe tylko dla kobiet :-)

heh no w sumie faktUśmiech

ale żeby życie miało smaczek raz dziewczynka, raz chłopaczek;x

Stefan Pacek.
Odpowiedz
izutaki napisał(a):A ja niestety spotkałem się z niejaką dyskryminacją.... W szkole... Koledzy niektórzy poprostu nie akceptują że nie chodzę do Kościoła jeśli nie mają co robić wyzywają od jakich szatanów(WTF?!) Ja tego nie biore do siebie bo co mi tam... Garstką idiotow nie bede sie przejmował...

Hahaha

edit:
rafal3006 napisał(a):UWAGA
W ten oto sposób Kubuś wysadził w powietrze całą teorie mnogości już na pierwszej godzinie zajęć z teorii mnogości.
Duży uśmiech

edit2:
abangel666 napisał(a):To idź do tego makdonaldsa i nażryj się jak wieprz pinochetowski; a od tego wątku sie odstosunkuj.
Żryj, zryj, żryj, aż Ci bęben pęknie od tego żrenia... żryj wieprzu, tuczniku, żryj....
( - info - nie danie wykrzyknika na końcu zdania jest celowe, bo ten śmieć nie zasługuje na krzyk, a jedynie na pogardliwe milczenie)
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Odpowiedz
sychu napisał(a):A jak można ścigać gwałt "z urzędu"?
Dajmy na to, że kobieta nie chce sprawy zgłosić. Chcecie ją zmuszać? Proponujecie kary dla zgwałconych kobiet za utajnienie gwałtu czy jak?
Będziecie śledzić kobiety i regularnie zaglądać im do cipek aby sprawdzić czy nie doszło ostatnio do gwałtu?

Uśmiech

edycja:

jeszcze jedno.
browneyegirl napisał(a):jakos nie moge sobie wyobrazic jak taki duzy dino 60m mogl powstac z jakies minaturowej ameby
"taki duzy dino" Duży uśmiech
jakiś mądry cytat
Odpowiedz
kretyn napisał(a):czy jako ateiści całkowicie negujecie istnienie boga?
:lol2:

No tak, chyba nie byliby ateistami gdyby nie negowali boga, chyba że ja czegoś nie wiem.
.
[SIZE="1"]. MRU .
............
[/SIZE]
Odpowiedz
Apocalipse napisał(a):Natomiast na pytanie czy wierzę w istnienie boga, odpowiadam twarde i zdecydowane: raczej nie.
Padłem na cyce :]
Odpowiedz
Też:lol2:
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Odpowiedz
Coś jak "Korupcji mówimy stanowcze BYĆ MOŻE" :p
[Obrazek: style3,Fizyk.png]
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i ludzka głupota. Co do Wszechświata nie jestem pewien" - Albert Einstein
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości