To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum
Genialne xD. Co lepsze kontekst nic nie tłumaczy.
Odpowiedz
Cytat:Jeśli ja twierdzę, że religia nauczana w szkołach nie przekazuje żadnej wiedzy naukowej (przypominam, że w szkole się UCZYMY), to nie muszę tego udowadniać. Ty mi powiedz, jakiego typu wiedzę przekazuje. Chętnie bym się dowiedział.
Triplesix popisał się swoją wyższością nad resztą i niewiedzą.
Odpowiedz
pilaster napisał(a):Tym zajmuje się medycyna. Psychologia zajmuje się diagnozowaniem i "leczeniem" przypadłości wyimaginowanych, obiektywnie nie istniejących (przeróznych wyparć i zaparć)

tatam... i oto mamy, od dziś decyzją wielkiego naukowca Pilastra psychologia przejmuje na siebie nowe zadania, czyli DIAGNOZOWANIE i LECZENIE

ciekawe czy Pilaster pamiętał poinformować o tym psychologów, bo biedacy nic nie wiedząc nie wykonują swoich obowiązków Duży uśmiech
Odpowiedz
abangel666 napisał(a):jak można pozwolić, by propaganda tak nasrała komuś do głowy?
Moze nie byloby w tym nic smiesznego, gdyby nie autorka :p
"I watched with glee
As your kings and queens
Fought for ten decades
For the Gods they made"

Guns'n'roses - Sympathy For The Devil

"Fakty nie przestają istnieć z powodu ich ignorowania."

Aldous Huxley

"This is your life and it's ending one minute at a time"
Fight Club
Odpowiedz
O Afałkowej kici:
Wotanskrieger napisał(a):A rosną jej już piersi?

Hastur napisał(a):[...] są to tak samo wirtualne "straty" jak pieniądze, które skarb państwa "traci" na niezapłaconych podatkach; [...] Dodatkowym absurdem w tym przypadku jest fakt, że rzekomo "ukradzione" pieniądze zostają w kieszeni... ich pierwotnego posiadacza :o Co nieuchronnie prowadzi do konkluzji, iż człowiek może okraść państwo z własnych pieniędzy :lol2:

Odpowiedz
Co was drażni? napisał(a):
Skywalker napisał(a):Że Śląsk wdupił z Legią :evil:
Co mnie cieszy? napisał(a):
Einher napisał(a):Legia wygrała ze Śląskiem w BreslauDuży uśmiech
Szczęśliwy

Odpowiedz
Avx napisał(a):Miałem już tu nie pisać, bo to idiotyczny temat i nie było moją intencją stworzenie takiego (bardzo dobrze, że po wydzieleniu wylądował na wysypisku). Pisząc pierwszy post chciałem tylko wyrazić szczerą radość z nowej znajomości, na pewno nie był moją intencją taki cyrk.

No ale dobrze, dopiszę jeszcze kilka uwag i znikam definitywnie.

1. O teorii podrywania to ja wiem znacznie więcej, niż 90 % osób tutaj obecnych. Zawsze gdy zabieram się za problem, godzinami studiuję materiał teoretyczny, niezależnie, czy sprawa jest ekonomiczna, socjologiczna czy (jak tutaj) psychologiczna.
Google ---> podrywanie, PUA
Btw, nawet na Onecie był artykulik:
http://facet.onet.pl/impulsy/artykuly/am...tykul.html

Oczywiście inna rzecz mieć wkutą na blachę teorię i teksty, a inna mieć realną odwagę używać ich w realu, przyznaję.
Tak czy inaczej, lepiej znać, niż nie znać - a ja absolutnie znam. Elementarnych rad teoretycznych - nie potrzebuję. Praktyki uczy się człowiek samemu, co wynika z definicji "praktyki".
[...]

Genialne. To, że to wszystko jest na poważnie pisane. Uśmiech Padłem na cyce. Uśmiech
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.

Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Odpowiedz
warbarbye napisał(a):Natomiast jeśli samiec homoseksualny zapłodni samicę obojętniejakoskeksualną to dziecko będzie stworzone [latex]sztucznie[/latex].

Uśmiech
Odpowiedz
@wyżej

Hehe. To jest przykład jak można się zacietrzewić w pewnych dyskusjach i dopuścić się pisania takich dureństw...
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Odpowiedz
warbarbye napisał(a):Triplesix popisał się swoją wyższością nad resztą i niewiedzą.

Kompletnie śmieszna wypowiedź, ponieważ autor pokazał, że stylistyka języka polskiego jest mu obca.

Zdanie napisane przez warbarbye pokazuje opozycję - Triplesix - reszta i niewiedza. Czyli Triplesix jest ok, bo na drugim biegunie lądują - reszta i niewiedza (w domyśle reszta, która cechuje się niewiedzą).

Gdyby warbarbye napisał "Triplesix popisał się wyższością nad resztą i swoją niewiedzą" to Triplesix byłby "be", tak jak tego chciał warbarbye i wtedy warbarbye by triumfował, że dopiekł Triplesixowi. A tak... Wyszło jak wyszło. Niestety, tu objawia się wyższość "świeckich humanistów" nad "profesurami matematyki - Królowej Polski i Wszystkich Nauk". Duży uśmiech
Odpowiedz
Bardziej tak: Triple mimo że wykazał się niewiedzą, to jeszcze wyższością nad resztą, czyli ta reszta ląduje poniżej niewiedzy Triple. Oczywiście to bez znaczenia, każdy może się przejęzyczyć. Ważna jest metodyka i siła argumentacji, z którymi u Tripla nie najlepiej.
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Odpowiedz
Uch, nieźle. Z wątku "katolicyzm Pilastra".
Po kolei:
Cytat: Napisał <&>
Ach ten kochający swoich wiernych Bozia! Zawsze znajdzie sposób, aby życie Katolika nie było zbyt proste i aby nie mógł być on pewien własnych religijnych przekonań. :mrgreen:
Cytat: Napisał Palmer Eldritch
Ach ci antyklerykałowie udający ateistów. Zawsze znajdą sposób, aby życie Katolika nie było zbyt proste i aby czuł się on sponiewierany na tle własnych religijnych przekonań. :mrgreen:
Cytat: Napisał Tgc
Ach ci teisci udajacy bezboznikow na forum ateista.pl. Zawsze i wszedzie beda szukali sposoby, by dowalic i obrazic ateistow tak by czuli oni sie zle ze swoja religijna odmiennoscia w tym wspanialym katolickim kraju.
Cytat: Napisał zefciu
Ach ci antyklerykałowie-ateiści poniewierający ateistów-nieantyklerykałów jako teistów i "prawdziwi ateiści" poniewierający antyklerykałów jako "nieprawdziwych ateistów".
Mistrzostwo Świata. Duży uśmiech

Śmiesznie i do tego prawidłowo. Dobrze, że tak jest, jak napisał Zefciu.
Odpowiedz
Palmer Eldritch napisał(a):Dobrze, że tak jest, jak napisał Zefciu.
:lol2: A wazelina wszędzie ta sama. Myśle że powinno postawić się pomnik jakże nieśmiertelnej i uniwersalnej wazelinie. To przesłanie ponadczasowe dla wielu pokoleń. Bo chociaż dzielą nas poglądy i wyznania, a bogowie może i są, albo są różni, wazelina jest jedna.

Ach ci obrońcy praw, religjnych zwłaszcza, gdzie potężni bogowie, stwarzający wszechświaty, nie mają nic do powiedzenia w najprostszych sprawach, a ich los zdaje się być bardzo śliski na łasce grupy osób.
.
[SIZE="1"]. MRU .
............
[/SIZE]
Odpowiedz
enax;370111 napisał(a):Ja jestem antyklerykałem, ale nie fanatycznym. Po prostu dla mnie instytucja Kościoła Katolickiego to nic innego jak zbrodnicze, totalitarne państwo ze stolicą w Watykanie.
Padłem Duży uśmiech
[Obrazek: style3,Fizyk.png]
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i ludzka głupota. Co do Wszechświata nie jestem pewien" - Albert Einstein
Odpowiedz
Fizyk napisał(a):Padłem Duży uśmiech
Właśnie to samo miałem wkleić. Niezłe.
Promowanie upodmiotowienia kobiet i ich uświadamianie poprzez budowanie potencjału przed katastrofami związanymi z klimatem celem każdego świadomego Europejczyka. Bez sprawiedliwości w dziedzinie klimatu nie da się osiągnąć prawdziwej równości płci

Odpowiedz
ChybaAteista
Cytat:Co ma wielki wybuch? Ano to, że wynikł on z kręcenia się materii.

Kobe i Enax wasz fanatyzm antyklerykalny wynika z tego, że nazywacie tak kościół katolicki bezpodstawnie i twardo w to wierzycie Uśmiech.
Jeśli nie potrafimy wyjaśnić wyniku, bez odwoływania się do matematyki, to go tak naprawdę nie rozumiemy.
Odpowiedz
ikosaedr napisał(a):Kobe i Enax wasz fanatyzm antyklerykalny wynika z tego, że nazywacie tak kościół katolicki bezpodstawnie i twardo w to wierzycie Uśmiech.
to ty tak uważasz, ja nie wierzę tylko wiem, że kościół to zbrodnicza organizacja mająca jedynie na celu swój własny rozwój przy pomocy najbardziej bezwzględnych metod... tak samo zresztą jak każda inna destrukcyjna sekta
poszła sobie rzepkę skrobać...
Odpowiedz
exodim napisał(a):Bardziej tak: Triple mimo że wykazał się niewiedzą, to jeszcze wyższością nad resztą, czyli ta reszta ląduje poniżej niewiedzy Triple.

Sylogizm logiczny. Jeśli zastosowany świadonie - brawo. Jeśli nieświadomie - też brawo... Język

exodim napisał(a):Ważna jest metodyka i siła argumentacji, z którymi u Tripla nie najlepiej.

Siła argumentacji, choćby najlepsza, nie rozbije betonu myślowego. Ale ciężko coś argumentować, jeśli druga strona nie potrafi logicznie i po polsku napisac posta (nie mówię o autorze powyższego cytatu).
Odpowiedz
Przeniosłem dalszy ciąg offtopu tutaj.
[Obrazek: style3,Fizyk.png]
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i ludzka głupota. Co do Wszechświata nie jestem pewien" - Albert Einstein
Odpowiedz
MrL napisał(a):Hitler byl deista ...
:rotfl: :ogorek: :wilczek:
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości