Liczba postów: 16,443
Liczba wątków: 93
Reputacja:
39
tomasz_s napisał(a):Uprzejmie proszę o usunięcie mnie z grona z użytkowników tego forum
Nie mam sił zmagać się z chrześcijańską moderacją tego forum w postaci pana Zefcia oraz jego przyjaciółmi wysyłających mi prywatne wiadomości zachęcające mnie do wysyłania jakichś życzeń, bo Zeciu się żeni bogowie niebiescy!!!!!
Liczba postów: 11,056
Liczba wątków: 182
Żesz urwa Zefciu, ty chrystomoderatorze!!!
Reputacja:
39
Zefciu to FANATYK i FUNDAMENTALISTA!!!!!11one11!one1one!!
"od czasu wejścia na rynek "czystej żołądkowej gorzkiej" jestem w ciągłym dysonansie poznawczym." 
Liczba postów: 642
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
El Commediante napisał(a):Chodziłem do tzw. "elitarnego" liceum, gdzie nie było ludzi z rodzin patologicznych, a mimo to zdarzyło się im kilka wpadek. Jak to możliwe?
czyli seks to patologia... 8O
poszła sobie rzepkę skrobać...
Liczba postów: 1,612
Liczba wątków: 16
Reputacja:
0
Nie mam sił zmagać się z chrześcijańską moderacją tego forum w postaci pana Zefcia
Padłem na ryj. Buhahahaha!
Liczba postów: 11,935
Liczba wątków: 149
Reputacja:
17
MightyYu napisał(a):- hipnotyczny język, kinestetyczna pacyfikacja, SOI, hoopy, stack...
 To nie są dokładnie słowa Mighty, tylko słowa które zacytowała w swoim poście. No padłem na cyce.
Spock, musisz nas kinestetycznie spacyfikować w rejonie SOI niedaleko hoopy używajac stacka. Bez odbioru.
:lol2:
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.
Liczba postów: 5,409
Liczba wątków: 79
Reputacja:
90
Kobe napisał(a):czyli seks to patologia... 8O
Dla mnie patologią jest posiadanie dziecka, bo "zapomniałem założyć gumki" :roll:
Liczba postów: 3,576
Liczba wątków: 20
Reputacja:
9
Wklejam ten post w dwa tematy: "Najtrafniejsze cytaty z forum" i "najśmieszniejsze wypowiedzi".
W pierwszy bo jest to bardzo trafne spostrzeżenie.
W drugim bo rozwaliło mnie te spostrzeżenie (głównie atak na monitor :mrgreen: Jak to sobie wyobraziłem po prostu się zgiąłem. )
A więc doskonale pasuje do obu tematów.
Wotanskrieger napisał(a):Moja postawa na forum odzwierciedla moją postawę w życiu rzeczywistym. Jednak ponieważ to jest tylko forum, więc tutaj mogę tylko pisać - więc zarzut o to ze tylko rzucam słowami możecie sobie wraz z Bohohem w buty wsadzić - co innego mam robić na forum dyskusyjnym? Nacierać na monitor z lancą?
"Człowiek cnotliwy dobre wypowiada słowa, ale nie zawsze ten, kto dobre powiedział słowo, jest cnotliwy."
-Konfucjusz
Liczba postów: 3,053
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
idiota napisał(a):wszystko ma swoje plusy dodatnie i ujemne...
8O
Liczba postów: 23,471
Liczba wątków: 241
Reputacja:
1,399
Wyznanie: Schabizm-kaszankizm
To tekst Wałęsy, a nie Idioty.
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.
Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Liczba postów: 3,053
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
lumberjack napisał(a):To tekst Wałęsy, a nie Idioty. 
Są tacy dla których każdy tekst Wałęsy jest jednocześnie tekstem idioty.
26.09.2010, 10:25
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.09.2010, 12:00 przez idiota.)
Reputacja:
39
nie wiem czy mnie tu obrażają, czy pod niebiosy wynoszą...
Liczba postów: 12,314
Liczba wątków: 81
Reputacja:
388
Cieluch napisał(a):robi miny na mnie przy mnie, Nie wiem czemu, ale mnie to strasznie rozbawiło
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
Liczba postów: 2,107
Liczba wątków: 26
Reputacja:
2
Przyłapano mnie na palnięciu pewnej głupoty:
Windziarz napisał(a):Bóg, religia, cnota – to, co Hitler szerzył, a nie tępił. Zefciu napisał(a):Hitler szerzył cnotę. Cóż za ciekawa opinia z Twoich ust pada. Nie wiem, czy do podpisu sobie nie wstawię.
Wydaje się, że nie można rozprawiać filozoficznie nie oglądając się przy tym na odkrycia naukowe, bo się zrobi z tego intelektualny pierdolnik. — Palmer Eldritch
Absence of evidence is evidence of absence. – Eliezer Yudkowsky
If it disagrees with experiment, it's wrong. — Richard Feynman
學而不思則罔,思而不學則殆。 / 己所不欲,勿施于人。 ~ 孔夫子
Science will win because it works. — Stephen Hawking
Science. It works, bitches. — Randall Munroe
09.10.2010, 18:23
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.10.2010, 08:16 przez czo.)
Liczba postów: 14,823
Liczba wątków: 101
Reputacja:
333
Liczba postów: 952
Liczba wątków: 10
Reputacja:
7
chyba sprawdził 
Jakoś się później już kolega nie odezwał
"Chociażbym chodził ciemną doliną zła się nie ulęknę, bo będę w niej największym skurwysynem" (Ps23,4 vs forum postapo)[url=http://blog.wiara.pl/alla86/2007/04/27/chociazbym-chodzil-ciemna-dolina-zla-sie-nie-ulekne-bo-ty-jestes-ze-mna-ps234/][/url]
Liczba postów: 10,774
Liczba wątków: 173
Reputacja:
11
ShangTsung napisał(a):Zresztą tak jak pisałem wyżej (ale przez swoją "wyjątkową" złośliwość nie doczytałeś) Bóg jest Bogiem wszystkich ludzi, może uzdrawiać, dawać jakieś znaki w każdej religii, daje znaki również ateistom, chociaż wy macie jakąś dziwną blokadę na ten przekaz.
:lol2:
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Liczba postów: 4,996
Liczba wątków: 22
Reputacja:
0
Śmierć Szczurów napisał(a):Gdybym był Avxem snułbym plany rewolucji libertariańskiej XD
Największy polski ateista. 110 kilo wagi.
konkluzja, po pewnej rozmowie - by pobić posąg ze Świebodzina, należy wybudować 34-metrową Sashę Grey, miażdzącą obcasem głowę biskupa.
Przerobienie wyspy Niue na raj podatkowy i BDSM-land też w planach.
"Zadbałem o o tę ponurą reputację, by odstraszyć podstępne zło, które dręczy nasz przeklęty kraj. Wiesz o czym mówię? o podatkach."
Harry Potter niesie lepsze przesłanie niż biblia.
|