To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum
Windziarz napisał(a):No to mamy jazdę z tą gruźlicą. Ciekawe, kiedy zacznie się panika ze szczepionkami.
Ale mam też dobre wiadomości: Wiadomo w końcu, ile najmniej cyfr może mieć rozwiązywalne sudoku:
ROFL
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Odpowiedz
Cytat:
Avx napisał(a):po Singularity cały ten układ słoneczny może być przerobiony na procesory i zamknięty Sferą Dysona
Sogors napisał(a):No ale mam nadzieje że prywatną?
:lol2: Zniszczyło mnie to.
Odpowiedz
Aryman napisał(a):Poemat o Moskiewskim Krokodylu

W tem głos się odezwał: Moskal uderza!
lecz nie z flinty wali, ani z moździerza;
nie armią Polszy nieszczęście szykuje
lecz dzieci truje.
Ruskie chuje!

Cóż czynić? - pyta się Sędzia Robaka
młódź do krokodyla chętna jakaś taka.
Rady na to brak - Robak mu odpowie,
za późno będzie nim młodzież się dowie
że diler niepewny to jest śmierć pewna.
I z oka Robaka poszła łza rzewna,
bo ciążył mu los młodzieży okrutnie.
Nagle jak piącha myśl nowa go lutnie
"Forum ostrzegę!" i Robak już rusza
w lnianej sukmanie, ale bez kontusza
i mówi, krzyczy, zgubę prorokuje
Rykow zaraz was wszystkich wytruje!
Ruskie chuje!

Miał rację Robak, przewidział dokładnie
jakie nieszczęście na łeb nam upadnie.
Sieje ród ruski Polszy zawsze wrogi,
ogrom pożogi.
Boże drogi!

Nudziło mnie się. :lol2:

Dla potomności. ;P
Odpowiedz
Palmer Eldritch napisał(a):moja morda inna być twoja i twoja nie bić moja o kamień samiec wrócić i obić obie...

Cały Palmer. Jak zawsze zjadliwie, ale tutaj i śmiesznie. :lol2:
Odpowiedz
Furia napisał(a):Cały Palmer. Jak zawsze zjadliwie, ale tutaj i śmiesznie. :lol2:

Bardzo dziękuję, poprawiłaś mi nastrój (ręka boli). Uśmiech

Chociaż lepiej brzmiałoby tak:

Cytat:Cały Palmer. Jak zawsze zjadliwie i jak zwykle śmiesznie. :lol2:

:lol2:
Odpowiedz
Koklusz napisał(a):No...
Umią takie jajo wyciąć z kartonu.
W kontekście:
exodim napisał(a):http://9gag.com/gag/2158212

palikoty się na coś zdały raz Uśmiech
jesteśmy na 9gagu i to w pozytywnym kontekście i to nie w związku z kolejnym rekordem w spożywaniu etanolu Duży uśmiech
Odpowiedz
Kkap napisał(a):Może i więcej przepiłem, ale przynajmniej są to pieniądze przepite, a nie zmarnowane na lewarek.
That's the... spirit(ualia).
Odpowiedz
Tgc napisał(a):XXwieczne totalitarne rezimy byly ze swojej natury prawicowe.
Prawicowość naturalna :lol2:
Odpowiedz
angorek333 napisał(a):choć przemroził gnaty - umarł bogaty

śliczne epitafium Duży uśmiech

Angorkowa riposta na Sethowskie skąpstwo. Bossskie. Duży uśmiech
Odpowiedz
Furia napisał(a):Angorkowa riposta na Sethowskie skąpstwo. Bossskie. Duży uśmiech

Skąpstwo? Kiedy wyjeżdżałem od Setha obdarował mnie biletami na okropnie drogą śląską komunikację miejską...
W moim blisko 35-letnim życiu zdarzył się taki gest dopiero, nie wiem, piąty-dziesiąty raz.
Sethu nie jest skąpcem!
Odpowiedz
Kiedy sam napisał że jest :-D
Natura albowiem w rozmaitości się kocha; w niej wydaje swoją moc, mądrość i wielkość.
(Jędrzej Śniadecki)

Odpowiedz
wobec siebie. Większość czasu, w większości aspektów swego życia, prowadzę je dość ascetycznie.
"Hope can drown lost in thunderous sound
Fear can claim what little faith remains
But I carry strength from souls now gone
They won't let me give in...
(...)
Death will take those who fight alone
But united we can break a fate once set in stone
Just hold the line until the end
Cause we will give them hell..."

EH
Odpowiedz
W zasadzie wszystkie posty niejakiego "bartka".
Odpowiedz
Rojza Genendel napisał(a):Kiedy sam napisał że jest :-D

Seth napisał(a):wobec siebie. Większość czasu, w większości aspektów swego życia, prowadzę je dość ascetycznie.

Lepszym określeniem jest "oszczędny". "Skąpy" kojarzy się niefajnie i niewłaściwie w przypadku Setha.
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Odpowiedz
Śmierć Szczurów napisał(a):Lepszym określeniem jest "oszczędny". "Skąpy" kojarzy się niefajnie i niewłaściwie w przypadku Setha.
"Ma zachowawcze podejście do budżetu" Oczko
Natura albowiem w rozmaitości się kocha; w niej wydaje swoją moc, mądrość i wielkość.
(Jędrzej Śniadecki)

Odpowiedz
przemówił Naczelny Psychoanalityk Forum:
Tgc napisał(a):Konserwatywni ateisci, ktorych u nas nie brakuje, to tacy krypto-katolicy :wink:.
Odpowiedz
Palmer Eldritch napisał(a):Jeśli Polacy modlili się za duszę Adolfa, to pewnie tak:
zaduszę Adolfa, zaduszę Adolfa, ... Duży uśmiech

Szczęśliwy
jakiś mądry cytat
Odpowiedz
rafal3006 napisał(a):Kubusiowa szkoła logiki
Odpowiedz
Koklusz napisał(a):przemówił Naczelny Psychoanalityk Forum:

A czyż pilaster nie głosi tego samego ? Oczko W końcu w polsce mamy tylko kilkuset ateistów wg. niego.
<dl><dd>На границе тучи ходят хмуро</dd><dd>Край суровый тишиной объят</dd><dd>У высоких берегов Амура</dd><dd>Часовые Родины стоят</dd></dl>
Odpowiedz
Tylko że o wiele łatwiej wskazać jedyny słuszny model katola, niż jedyny słuszny model ateusza.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości