To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum
bombom napisał(a):Milcz ateistyczny pomiocie.

boskie
Odpowiedz
Rojza Genendel napisał(a):... chciałabym zapytać, dlaczego pisma sądowe są redagowane w taki sposób że naprawdę ciężko je zrozumieć...

Aryman napisał(a):Spisek prawników. Jakoś muszą stworzyć zapotrzebowanie na swoje całkowicie bezwartościowe usługi.

Czy Aryman to aryjski man? ^^
Odpowiedz
Przy wyborze nicka uznałem, że WhiteAryanMale18Inches jest nieco zbyt oczywiste i nachalne. Aby zwrócić na siebie uwagę nadobnych niewiast, zaszyfrowałem te informacje, albowiem nic tak nie działa na kobiety jak zagadkowy i tajemniczy mężczyzna.

Jak widać mój gambit się sprawdził, czyż nie?
Laws are formed by the arrogant and presumptuous, and our work here is a message to them that such arrogance will always be questioned by those with minds and wills of their own. Nefris of Thay
Odpowiedz
My i tak wiemy swoje ;-)
Natura albowiem w rozmaitości się kocha; w niej wydaje swoją moc, mądrość i wielkość.
(Jędrzej Śniadecki)

Odpowiedz
Aryman napisał(a):... 18Inches...

Widziałam dłuższe... Włosy. :lol2:
Odpowiedz
exodim napisał(a):W każdym razie niebo nie może stanowić modelu dla ciała doskonale czarnego, w przeciwieństwie do Słońca, które ten model spełnia i stąd można, nomen omen, jasno powiedzieć, że jest białe.
Słonce jest białe, bo jest czarne!
Usypuję kopczyki z wody.
Odpowiedz
Wychuchol napisał(a):Słonce jest białe, bo jest czarne!

No chodziło mi o podgrzane ciało doskonale czarne ofc Język
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Odpowiedz
Waszą żenującą dyskusję pozwoliłam sobie przenieść tutaj.
Natura albowiem w rozmaitości się kocha; w niej wydaje swoją moc, mądrość i wielkość.
(Jędrzej Śniadecki)

Odpowiedz
NotInPortland napisał(a):płód (np. ludzki) to kompletny osobnik danego gatunku.

Oto do czego doprowadzają ludzi dogmaty. :lol2::lol2::lol2:

[Obrazek: Third-party-facepalm.jpg]
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Odpowiedz
To mnie bardzo rozśmieszyło:

NotInPortland napisał(a):prof. dr hab. n. med. Krystyna Kubicka, prof. dr hab. n. med. Wanda Kawalec; "Pediatria"
Wydawnictwo Lekarskie PZWL 2006, tom I, wydanie III
s.1
Cytat:PODSTAWOWE POJĘCIA
Rozwój - proces ukierunkowanych zmian, w którym dany obiekt przechodzi przez kolejne etapy przemian, od stanów prostszych, mniej doskonałych, do bardziej złożonych, doskonalszych (pod określonym względem).

Rozwój osobniczy (ontogenetyczny, ontogeneza) - proces przemian morfologicznych, fizjologicznych, psychicznych w ciągu całego życia człowieka - od zapłodnienia komórki jajowej przez plemnik aż do śmierci.

Śmierć Szczurów napisał(a):A w rzeczonych fragmentach nigdzie nie pojawia się stwierdzenie, że zygota czy płód są organizmem czy człowiekiem.

:lol2::lol2::lol2:

Kiedyś w wątku o "Płód a dziecko" nazwałem Śmierć Szczurów (ówczesnego Socjopatę) oszołomem.
Niniejszym, chciałbym z całego serca przeprosić wszystkich oszołomów.

[Obrazek: sisko-facepalm.jpg]
Zamierzam stworzyć mężczyznę i kobietę z grzechem pierworodnym. Następnie zamierzam zapłodnić kobietę samym sobą, tak abym mógł się narodzić. Będąc człowiekiem, zabiję się w ramach ofiary dla samego siebie aby ocalić Cię od grzechu na który Cię początkowo skazałem... TA DA!!!
Odpowiedz
pilaster napisał(a):Główne partie naprawdę sporo się różnią miedzy sobą,
Fakt, że po przecinku było złagodzenie, ale i tak nonsens je nonsens.
Usypuję kopczyki z wody.
Odpowiedz
Kkap napisał(a):Cytat:
Shannaz napisał(a):Zrobili Ci coś złego? Skrzywdzili jakoś? Nigdy nie zrozumiem takiej bezpodstawnej nienawiści do ludzi, których nawet się nie zna.

Tak, urodzili się.

Szczerość przeciwnika prawa do aborcji. Bezcenne.Szczęśliwy
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Odpowiedz
Palmer Eldritch napisał(a):Klopsa se włóżta! :mrgreen:

:lol2: Padłem. Dobre.
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.
Odpowiedz
Aryman napisał(a):Czy jestem ateistą? To kwestia, której mimo blisko siedmioletniej bytności na forum nie udało mi się w pełni rozwikłać..

Mi jak dotąd, nie udało się rozwikłać jak od 2008 do 2012 mogło upłynąć 7 lat...

Duży uśmiech
Odpowiedz
To nie jest moje pierwsze konto :] Forum czytam chyba od samego początku, a pierwszego posta napisałem w 2006 roku.
Laws are formed by the arrogant and presumptuous, and our work here is a message to them that such arrogance will always be questioned by those with minds and wills of their own. Nefris of Thay
Odpowiedz
Jaki nick wcześniej używałeś?
Matematyka jest niezmysłową rzeczywistością, która istnieje niezależnie zarówno od aktów, jak i dyspozycji ludzkiego umysłu i jest tylko odkrywana, prawdopodobnie bardzo niekompletnie, przez ludzki umysł

Kurt Gödel

Mój blog - http://flaufly.wordpress.com/
Odpowiedz
Aryman napisał(a):@Angorek
"Wieżę w księży molestujących dzieci" 100% zgody
[Obrazek: rzucaniewirzy]

Najlepiej niech będzie to duża i ciężka stalowa wieża szachowa.

(:
[SIZE="1"]wolałabym się nago w pokrzywach wytarzać, niż być solidarną z niektórymi kobietami.[/SIZE]
Odpowiedz
Wybacz Tgc, ale to mnie zabiło ;]

Tgc napisał(a):Nie widze zwiazku z faktem, ze panstwo zabiera nam pieniadze a socjalizmem.

Rozumiem, że każde państwo zabiera pieniądze, ale kwestia jest taka, ile zabiera i na co je przeznacza. To tak zaznaczam, żeby nie było niemerytorycznie.
Odpowiedz
nonkonformista napisał(a):Dlaczego są głupi? Mają stocznie - mają statki i remontują je u siebie.
A my? Stoczni nie mamy i w przypadku zbudowania nowego statku lub remontu starszego dajemy zarobić stoczniom zagranicznym. To jest mądre, uważasz?

ekonomista roku Duży uśmiech
Odpowiedz
miotła napisał(a):ekonomista roku Duży uśmiech

Wcale niegłupio napisał. Mądrze.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości