Liczba postów: 915
Liczba wątków: 10
Reputacja:
0
bombom napisał(a):Milcz ateistyczny pomiocie.
boskie
Liczba postów: 3,053
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Rojza Genendel napisał(a):... chciałabym zapytać, dlaczego pisma sądowe są redagowane w taki sposób że naprawdę ciężko je zrozumieć...
Aryman napisał(a):Spisek prawników. Jakoś muszą stworzyć zapotrzebowanie na swoje całkowicie bezwartościowe usługi.
Czy Aryman to aryjski man? ^^
Liczba postów: 1,431
Liczba wątków: 11
Reputacja:
-1
Przy wyborze nicka uznałem, że WhiteAryanMale18Inches jest nieco zbyt oczywiste i nachalne. Aby zwrócić na siebie uwagę nadobnych niewiast, zaszyfrowałem te informacje, albowiem nic tak nie działa na kobiety jak zagadkowy i tajemniczy mężczyzna.
Jak widać mój gambit się sprawdził, czyż nie?
Laws are formed by the arrogant and presumptuous, and our work here is a message to them that such arrogance will always be questioned by those with minds and wills of their own. Nefris of Thay
Liczba postów: 5,638
Liczba wątków: 38
Reputacja:
23
Wyznanie: panteistka
My i tak wiemy swoje ;-)
Natura albowiem w rozmaitości się kocha; w niej wydaje swoją moc, mądrość i wielkość.
(Jędrzej Śniadecki)
Reputacja:
0
Aryman napisał(a):... 18Inches...
Widziałam dłuższe... Włosy. :lol2:
Liczba postów: 2,691
Liczba wątków: 14
Reputacja:
1
exodim napisał(a):W każdym razie niebo nie może stanowić modelu dla ciała doskonale czarnego, w przeciwieństwie do Słońca, które ten model spełnia i stąd można, nomen omen, jasno powiedzieć, że jest białe. Słonce jest białe, bo jest czarne!
Usypuję kopczyki z wody.
Liczba postów: 10,774
Liczba wątków: 173
Reputacja:
11
Wychuchol napisał(a):Słonce jest białe, bo jest czarne!
No chodziło mi o podgrzane ciało doskonale czarne ofc
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Liczba postów: 5,638
Liczba wątków: 38
Reputacja:
23
Wyznanie: panteistka
Waszą żenującą dyskusję pozwoliłam sobie przenieść tutaj.
Natura albowiem w rozmaitości się kocha; w niej wydaje swoją moc, mądrość i wielkość.
(Jędrzej Śniadecki)
Liczba postów: 14,823
Liczba wątków: 101
Reputacja:
333
NotInPortland napisał(a):płód (np. ludzki) to kompletny osobnik danego gatunku.
Oto do czego doprowadzają ludzi dogmaty. :lol2::lol2::lol2:
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Liczba postów: 2,356
Liczba wątków: 17
Reputacja:
22
To mnie bardzo rozśmieszyło:
NotInPortland napisał(a):prof. dr hab. n. med. Krystyna Kubicka, prof. dr hab. n. med. Wanda Kawalec; "Pediatria"
Wydawnictwo Lekarskie PZWL 2006, tom I, wydanie III
s.1
Cytat:PODSTAWOWE POJĘCIA
Rozwój - proces ukierunkowanych zmian, w którym dany obiekt przechodzi przez kolejne etapy przemian, od stanów prostszych, mniej doskonałych, do bardziej złożonych, doskonalszych (pod określonym względem).
Rozwój osobniczy (ontogenetyczny, ontogeneza) - proces przemian morfologicznych, fizjologicznych, psychicznych w ciągu całego życia człowieka - od zapłodnienia komórki jajowej przez plemnik aż do śmierci.
Śmierć Szczurów napisał(a):A w rzeczonych fragmentach nigdzie nie pojawia się stwierdzenie, że zygota czy płód są organizmem czy człowiekiem.
:lol2::lol2::lol2:
Kiedyś w wątku o "Płód a dziecko" nazwałem Śmierć Szczurów (ówczesnego Socjopatę) oszołomem.
Niniejszym, chciałbym z całego serca przeprosić wszystkich oszołomów.
Zamierzam stworzyć mężczyznę i kobietę z grzechem pierworodnym. Następnie zamierzam zapłodnić kobietę samym sobą, tak abym mógł się narodzić. Będąc człowiekiem, zabiję się w ramach ofiary dla samego siebie aby ocalić Cię od grzechu na który Cię początkowo skazałem... TA DA!!!
Liczba postów: 2,691
Liczba wątków: 14
Reputacja:
1
pilaster napisał(a):Główne partie naprawdę sporo się różnią miedzy sobą, Fakt, że po przecinku było złagodzenie, ale i tak nonsens je nonsens.
Usypuję kopczyki z wody.
Liczba postów: 14,823
Liczba wątków: 101
Reputacja:
333
Kkap napisał(a):Cytat:
Shannaz napisał(a):Zrobili Ci coś złego? Skrzywdzili jakoś? Nigdy nie zrozumiem takiej bezpodstawnej nienawiści do ludzi, których nawet się nie zna.
Tak, urodzili się.
Szczerość przeciwnika prawa do aborcji. Bezcenne.
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Liczba postów: 11,935
Liczba wątków: 149
Reputacja:
17
Palmer Eldritch napisał(a):Klopsa se włóżta! :mrgreen:
:lol2: Padłem. Dobre.
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.
Reputacja:
0
Aryman napisał(a):Czy jestem ateistą? To kwestia, której mimo blisko siedmioletniej bytności na forum nie udało mi się w pełni rozwikłać..
Mi jak dotąd, nie udało się rozwikłać jak od 2008 do 2012 mogło upłynąć 7 lat...
Liczba postów: 1,431
Liczba wątków: 11
Reputacja:
-1
To nie jest moje pierwsze konto :] Forum czytam chyba od samego początku, a pierwszego posta napisałem w 2006 roku.
Laws are formed by the arrogant and presumptuous, and our work here is a message to them that such arrogance will always be questioned by those with minds and wills of their own. Nefris of Thay
Liczba postów: 5,265
Liczba wątków: 93
Reputacja:
4
Jaki nick wcześniej używałeś?
Matematyka jest niezmysłową rzeczywistością, która istnieje niezależnie zarówno od aktów, jak i dyspozycji ludzkiego umysłu i jest tylko odkrywana, prawdopodobnie bardzo niekompletnie, przez ludzki umysł
Kurt Gödel
Mój blog - http://flaufly.wordpress.com/
Liczba postów: 104
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Aryman napisał(a):@Angorek
"Wieżę w księży molestujących dzieci" 100% zgody
![[Obrazek: rzucaniewirzy]](http://c.wrzuta.pl/wi158/c72107b100213deb4faf8559/rzucaniewirzy)
Najlepiej niech będzie to duża i ciężka stalowa wieża szachowa.
(:
[SIZE="1"]wolałabym się nago w pokrzywach wytarzać, niż być solidarną z niektórymi kobietami.[/SIZE]
Liczba postów: 4,674
Liczba wątków: 429
Reputacja:
21
Wybacz Tgc, ale to mnie zabiło ;]
Tgc napisał(a):Nie widze zwiazku z faktem, ze panstwo zabiera nam pieniadze a socjalizmem.
Rozumiem, że każde państwo zabiera pieniądze, ale kwestia jest taka, ile zabiera i na co je przeznacza. To tak zaznaczam, żeby nie było niemerytorycznie.
Liczba postów: 915
Liczba wątków: 10
Reputacja:
0
nonkonformista napisał(a):Dlaczego są głupi? Mają stocznie - mają statki i remontują je u siebie.
A my? Stoczni nie mamy i w przypadku zbudowania nowego statku lub remontu starszego dajemy zarobić stoczniom zagranicznym. To jest mądre, uważasz?
ekonomista roku
Liczba postów: 11,056
Liczba wątków: 182
miotła napisał(a):ekonomista roku 
Wcale niegłupio napisał. Mądrze.
|