To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum
Palmer Eldritch napisał(a):Wcale niegłupio napisał. Mądrze.

Ta, jasne. Jak kupisz samochód to kupisz też warsztat, myjnię, ASO, zakład ubezpieczeń?
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Odpowiedz
Tylko, że ten warsztat, myjnię, itd. to już miałem zanim kupiłem samochód, tylko w jakimś dziwnym szale rozpieprzyłem w drobny mak.
Odpowiedz
Grzanka napisał(a):PERFIDNY ZBOCZENIEC KALA NARODOWE WARTOŚCI!@!!1!1!!

Grzanka o gościu noszącym skarpety do sandałów.Duży uśmiech Padłem na klatkę piersiową.Duży uśmiechDuży uśmiech
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Odpowiedz
Skywalker napisał(a):Aż się boję myśleć co oni teraz robią w zaciszu swojego pokoju czytając mój post...

co też robicie w zaciszu swojego pokoju czytając czyjeś posty Duży uśmiech
Odpowiedz
Hastur napisał(a):
sirflinket napisał(a):I kolejne pytanie: czy gromadzenie pieniędzy jest bradziej moralne od ich konsumowania?
Z pewnością zdrowsze. Celuloza się chujowo trawi.
.
wolny rynek kuwa!!!
Odpowiedz
Exodim napisał(a):[Obrazek: 20782010.jpg]

Duży uśmiech
Odpowiedz
wwjs napisał(a):Normalnie to jak na wierzącego miło się z tobą dyskutuje, ale teraz to zamarbelowałeś.

O Palmerze. Tekst spodobał mi się ze względu na nowy czasownik.
Wydaje się, że nie można rozprawiać filozoficznie nie oglądając się przy tym na odkrycia naukowe, bo się zrobi z tego intelektualny pierdolnik. — Palmer Eldritch
Absence of evidence is evidence of absence. – Eliezer Yudkowsky
If it disagrees with experiment, it's wrong. — Richard Feynman
學而不思則罔,思而不學則殆。 / 己所不欲,勿施于人。 ~ 孔夫子
Science will win because it works. — Stephen Hawking
Science. It works, bitches. — Randall Munroe

Odpowiedz
Sajid napisał(a):No chyba nie widziałaś nigdy Forge. Przystojniak jakich mało, poleciałabyś za nim jak młoda wieśniaczka za ułanem.

miotła napisał(a):z widłami?

Zdechłam. Duży uśmiech Miotła, dajesz po garach w tych wyborach. :lol2:
Odpowiedz
exodim napisał(a):[...[]osobiście nie odczułem takiego znaczącego przeskoku między matmą w LO a matmą na pierwszym semestrze (alg1 i anal1).
Dopiero na analu2 się porobiło Język

Exodim o matematyce.Duży uśmiech
Odpowiedz
Śmierć Szczurów napisał(a):Exodim o matematyce.Duży uśmiech

Moja wina, że ktoś takie skróty wymyślił? Duży uśmiech
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Odpowiedz
No nie, po prostu zabawnie się to czyta.Duży uśmiech W opiniach prawniczych w formie elektronicznej też czasami się pojawia, np. powstanie przychodu_umorzenie_anal Duży uśmiech Tak się kończy żałowanie kilku liter.Oczko
Odpowiedz
Wacek napisał(a):Tak właśnie myślałem ze on był stary. On już chyba umarł ze starości kiedy Jezus miał 30 lat. Bo już sie nic o nim nie wspomina. Jest tylko Maryja która miała około 47 lat kiedy umierał Jezus mając 33 lata.
Jeszcze Maryja nie była taka stara babka. Ciekawo czy nadal była dziewicą?

Adam napisał(a):A co,wziąłbyś ją...? :mrgreen:

:lol2:

[...]
Odpowiedz
Hastur napisał(a):
miotła napisał(a):nikt z nikogo nie jest wstanie zrobić idioty, do puki on sam z siebie nie zrobi
miotła napisał(a):do puki
QED Duży uśmiech

Uśmiech
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Odpowiedz
exodim napisał(a):Uśmiech
tak jak napisałam, to tylko dowodzi, że mam rację Język
Odpowiedz
Masz.
I ci się udało do tego!
Duży uśmiech
Usypuję kopczyki z wody.
Odpowiedz
@miotła
Ja bym ujął to inaczej, nie można zrobić z kogoś idioty ale można zakręcić tym kimś tak że on sam, zrobi z siebie idiotęOczko

I wtedy wychodzi na jedno.Uśmiech
Odpowiedz
Odpowiedź exodima na post grzanki, który zasugerował w aborcji wolny wybór:

exodim napisał(a):Też nie jestem za wybuchaniem w metrze.
Jestem za wyborem.

:lol2:

Duży uśmiech
Odpowiedz
Marbel napisał(a):Nie ma ich w muzeach, bo Amerykańska Akademia Nauk do tego nie dopuszcza, a wtedy okazałoby się, że człowiek jest czymś więcej niż tylko bydłem co przeszkodziłoby interesom przemysłu aborcyjnego.

Strzeżcie się, Amerykańska Akademia Nauk trzęsie światem! Duży uśmiech
"War, War never changes"

"Jako że jesteś obywatelem demokratycznego kraju powinieneś wiedzieć że twój głos nic nie znaczy".

Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu.
Odpowiedz
Grim napisał(a):Strzeżcie się, Amerykańska Akademia Nauk trzęsie światem! :mrgreen:

Największy na świecie aborter i maszynista propagandy Abortion Rights Action League z poparciem zachodu (po słowacku "sracza") nauki preparującego dowody dostał nominację na prowadzenie największej w Stanach Zjednoczonych kliniki aborcyjnej od Sądu Najwyższego a dzisiaj tak medycyna i biologia w USA są koordynowane przez Amerykańską Akademię Nauk na rzecz rządu federalnego, który sympatyzował się bestialstwem bydlaków, którzy przynieśli swoimi ateistyczno-pseudonaukowymi matactwami apokalipsę niosącą ze sobą więcej ofiar niż muzułmański terroryzm.

Jeżeli tak kochany przez nich ONZ mówi, że wystarczy 13 miliardów na zapewnienie odpowiednich warunków żywnościowych na stałe wszystkim głodującym dzieciom w Afryce, to dlaczego dochody liczone w setkach milionów rocznie z tych klinik aborcyjnych w ciągu tych 40-u lat nie zostaną włożone w nakarmienie całego świata? A dlatego, że dla tych bydlaków liczy się trzepanie kasiory, i nieważne, czy prezydent deklaruje się jako konserwatywny Chrześcijanin jak Bush czy jest wojującym liberałem jak Obama, bo Deklaracja Niepodległości w kraju, gdzie "statystycznie najwięcej Chrześcijan dokonuje aborcji" i "więcej Chrześcijan niż ateistów" mówi wyraźnie: "Uważamy następujące prawdy za oczywiste: że wszyscy ludzie stworzeni są równymi, że Stwórca obdarzył ich pewnymi nienaruszalnymi prawami, że w skład tych praw wchodzi prawo do życia, wolność i dążenia do szczęścia", co ma swoje pochodzenie w Biblii zakładającej, że Bóg jest jedynym źródłem życia, a więc życie ma w sobie pierwiastek wyższej przyczyny sprawczej.

Pod tym względem oczywiście, że AAA trzęsie światem i ustawia się ponad Boga, który stanowi dokładnie inne prawo i nie ma w tym niczego zabawnego. Gdyby umieszczać w muzeach stworzenia Biblijne podnoszące jej wiarygodność zostaliby obnażeni i przerwałoby to biznes aborcyjny.
Odpowiedz
Apeluję o to, aby powyższy post ostał się w tym temacie. On sam w sobie jest jednym z najśmieszniejszych na forum sądzę zatem, iż moderatorzy powinni spasować.
Mierzy się ponad cel, by trafić do celu.
K.Bunsch

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości