Liczba postów: 232
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
Argen napisał(a):Apeluję o to, aby powyższy post ostał się w tym temacie. On sam w sobie jest jednym z najśmieszniejszych na forum sądzę zatem, iż moderatorzy powinni spasować. Mam to samo zdanie
:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:
Nie bierz życia na serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy
Liczba postów: 381
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Cytat:czy jest wojującym liberałem jak Obama
No jak obama jest liberałem to
W ogóle post jest rewelacyjny, ale boję się że również tu może zacząć się dyskusja o aborcji; a jest tych wątków już chyba czynnych z 5; w Polsce każdy wątek na forum do tego prowadzi.
Jednak składnia tego posta mnie urzeka ; Marbel zastosował metodę pisania określaną jako "swobodny strumień świadomości"
Cytat:Największy na świecie aborter i maszynista propagandy Abortion Rights Action League z poparciem zachodu (po słowacku "sracza") nauki
W nauce światowej zasadniczo liczy się zachód oraz Japonia; takie są fakty. Chiny zaczynają podganiać trochę czołówkę w kwestii np. fizyki ciała stałego i rozwiązań przemysłowych; Rosja podupadła, i będąca kiedyś bądź-co-bądź mimo swojego ogólnego zacofania całkiem niezła w fizyce, zwłaszcza nuklearnej, i materiałoznawstwie (wymuszone potrzebami wojska i kosmosu) nie liczy się, z wyjątkiem paru dziedzin fizyki jądrowej, gdzie jednak idzie to tylko siłą rozpędu wielkich instytutów jak Dubna czy Kurczatow, i dawno nie odkryto nic wielkiego nawet w dziedzinie transuranowców. Indie raczkują, a większość ich lepszych naukowców robi na zachodzie. Araby z Kataru i okolic coś tam próbują w petrochemii, ale mało bo mają taką kasę że wolą kupić Tak, zachód nauki to specyficzne określenie.
<dl><dd>На границе тучи ходят хмуро</dd><dd>Край суровый тишиной объят</dd><dd>У высоких берегов Амура</dd><dd>Часовые Родины стоят</dd></dl>
Liczba postów: 14,823
Liczba wątków: 101
Reputacja:
333
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Liczba postów: 11,935
Liczba wątków: 149
Reputacja:
17
Wychuchol napisał(a):Słyszałem, że ateizowanie się prowadzi do ślepoty i szaleństwa.
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.
Liczba postów: 1,811
Liczba wątków: 70
Reputacja:
7
Zabójca-Bogów napisał(a):Jestem pierwszym ateizującym :wilq-pilka:
btw. pierwszy raz użyłem opcji zawartych w panelu Lista Ignorowanych,
brzydko z mojej strony - to się mam nadzieję więcej nie powtórzy
"Do jasnych dążąc głębin – nie mógł trafić w sedno śledź pewien obdarzony naturą wybredną. Dokądkolwiek wędrował, zawsze nadaremno. Tu jasno, ale płytko, tam głębia, ale ciemno."
Liczba postów: 3,053
Reputacja:
0
exodim napisał(a):... większość lesbijek to brzydkie maciory ze sporą nadwagą...
A to bywają maciory bez nadwagi? Przecie właśnie stąd epitet na "słuszne" baby.
Jorge z Burgos napisał(a):... pierwszy raz użyłem opcji zawartych w panelu Lista Ignorowanych...
Eee tam... Chciało Ci się? 8)
Liczba postów: 2,691
Liczba wątków: 14
Reputacja:
1
Lust napisał(a):To, że sytuacja na obrazku B jest lepsza to Twoje subiektywne odczucie. Ale patrząc z Twojej perspektywy: Oglądałeś Scarface ?:lol2: Obrazek A to nurek w śmietniku, a B to George Soros.
Oto przykład jawny, że takie trudne słowa jak "subiektywne" nie każdemu się dobrze w głowie układają.
Usypuję kopczyki z wody.
Liczba postów: 2,107
Liczba wątków: 26
Reputacja:
2
Trochę autopromocja, ale co mi tam:
TadeuszFantom napisał(a):Jedzenie jajecznicy też można uznać za akt aborcyjny, prawda?
Dzisiaj na przykład zjadłem 3 aborcje na śniadanie (jajecznice z trzech jaj). Windziarz napisał(a):Wiesz, że większość jaj jest niezapłodnionych? Nie zjadłeś 3 aborcji, zjadłeś 3 miesiączki.
Wydaje się, że nie można rozprawiać filozoficznie nie oglądając się przy tym na odkrycia naukowe, bo się zrobi z tego intelektualny pierdolnik. — Palmer Eldritch
Absence of evidence is evidence of absence. – Eliezer Yudkowsky
If it disagrees with experiment, it's wrong. — Richard Feynman
學而不思則罔,思而不學則殆。 / 己所不欲,勿施于人。 ~ 孔夫子
Science will win because it works. — Stephen Hawking
Science. It works, bitches. — Randall Munroe
Reputacja:
1
Usprawiedliwiona.
Usypuję kopczyki z wody.
Liczba postów: 6,486
Liczba wątków: 40
Reputacja:
151
Wychuchol napisał(a):Obrazek A to nurek w śmietniku, a B to George Soros.
Oto przykład jawny, że takie trudne słowa jak "subiektywne" nie każdemu się dobrze w głowie układają. Raczej przykład tego, że niepotrzebnie bierzesz niektóre rzeczy na serio i nie wychwyciłeś żartu(suchego) :lol2:
Reputacja:
1
I tak doby przykład.
Usypuję kopczyki z wody.
Liczba postów: 6,486
Liczba wątków: 40
Reputacja:
151
Wychuchol napisał(a):I tak doby przykład. To tylko twoje "subiektywne" odczucie, hahaha
Liczba postów: 145
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Zabójca-Bogów napisał(a):Jestem pierwszym ateizującym
Raczej Karol Marks robił to już wcześniej.
Debatować z "ateistami" i agnostykami to jak grać w szachy z gołębiem. Jedyne co on zrobi to przewróci figury, nasra na szachownicę i odleci, uważając że wygrał.
Reputacja:
1
Tu raczej chodziło o coś jak "pierwszy przodkowy".
Usypuję kopczyki z wody.
Reputacja:
0
Palmer Eldritch napisał(a):... kto w tym kurwa, kraju zarobił "ciężką fizyczną pracą" na dobry, nowy samochód, no kto?
Sofeicz napisał(a):Ja - na Renault Twingo!
:lol2:
Liczba postów: 21,707
Liczba wątków: 218
Reputacja:
975
Wyznanie: ate 7 stopnia
exodim napisał(a):Zgadzam się w pewnym sensie, dlatego też nie mam zdania w tej sprawie. Ba...aardzo treściwe8)
A nas Łódź urzekła szara - łódzki kurz i dym.
Liczba postów: 2,501
Liczba wątków: 33
Reputacja:
9
Śmierć Szczurów napisał(a):Niech ktoś wydzieli mój wątek językowy - nie zamierzałem zaśmiecać tego wątku. Sama wypowiedź by nie śmieszyła, gdyby nie wyszła spod klawiatury Administratora
The spice must flow
Liczba postów: 9,167
Liczba wątków: 64
Reputacja:
60
Wyznanie: ateista, w przyszłości może buddysta mahajany
Furia napisał(a)::lol2: Co w tym śmiesznego? Czy Reno Tłingo to zły samochód jest?
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Reputacja:
0
Likaon napisał(a):Nie ma to jak mieszkać sobie w mieście i zobaczyć względnie z bliska dwie wiewiórki, i jakiegoś myszopodobnego stwora...
Grim napisał(a):E tam, ja mieszkam w mieście i codziennie spotykam dwa dziwne stworzenia, które mówią o sobie, że są moimi siostrami, ale ja im wiary nie daję :p Jednak za duże są, żeby je kapciem potraktować 
Poczucie humoru na poziomie, który lubię najbardziej.
nonkonformista napisał(a):Co w tym śmiesznego? Czy Reno Tłingo to zły samochód jest?
Na pewno mały. ^^ Chodziło o "pysk", który Sofeicz wrzucił po swoim wyznaniu.
Liczba postów: 4,630
Liczba wątków: 68
Reputacja:
3
Avx napisał(a):Czasem, z zamyślenia nad różnymi sprawami wyrywa mnie myśl: jakim cudem jestem tylko człowiekiem ?
Szczególnie wtedy, jak rozmyślam nad jakąś kwestią a'la Singularity, itp. I nagle łapię się na myśli: jak to możliwe, że myślę nad czymś takim, rozumiem tak wiele; a jestem tylko zwierzęciem ?
Właśnie przed chwilą tak miałem. I ta myśl zawsze wywołuje u mnie lekki szok, wyrywając mnie na chwilę z moich rozważań.
Huh.
chyba niedługo będziemy mieć nowego boga na forum
Hastur napisał(a):[...] są to tak samo wirtualne "straty" jak pieniądze, które skarb państwa "traci" na niezapłaconych podatkach; [...] Dodatkowym absurdem w tym przypadku jest fakt, że rzekomo "ukradzione" pieniądze zostają w kieszeni... ich pierwotnego posiadacza :o Co nieuchronnie prowadzi do konkluzji, iż człowiek może okraść państwo z własnych pieniędzy :lol2:
|