To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum
Panowie, nie przykrywajcie szlamu mułem Oczko
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe"
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Wszyscy padacie jak muchy w konfrontacji z nami, a to dlatego, że opieracie się na bajkach, które w dodatku sami sobie wymyślacie. Bazujecie na tym co wam się wydaje i na tym co chcecie widzieć, a nie na tym jaka jest rzeczywistość. Wymyślacie sobie z dupy wzięte tezy i teoryjki, przy okazji popisując się bezkresem indolencji znajomości zagadnienia. To wasz podstawowy błąd i przyczyna wszystkich faili. Pisał o tym również El Comediante. Z przykrością stwierdzam, że nie spotkałem tu jeszcze godnego przeciwnika-homofoba, który byłby w stanie rzeczowo i merytorycznie wejść ze mną w potyczkę jak równy z równym. Wasze argumenciki są banalnie proste do obalenia, co staje się nudne jak flaki z olejem. "Przy życiu" trzyma jeszcze fun-factor Zdezorientowanymile: Inaczej nie byłoby tu po co pisać.

Stopień oderwania autora od rzeczywistości wskazuje, że post ten pisany był z Tworek lub innego podobnego przybytku. Tylko nie widziałem, że pacjenci mają tam dostęp do internetu Duży uśmiech
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe"
Odpowiedz
Jestem niezwykle ciekaw jaką to konfrontację sobie wyśnił nasz homiś...
W ogóle to on robi wrażenie walczącego tu z czymś, nie do końca wiadomo z czym konkretnie i jak. Naprawdę coraz bardziej przypomina mi naszą nieodżałowaną abangel666.

Odpowiedz
idiota napisał(a):Jestem niezwykle ciekaw jaką to konfrontację sobie wyśnił nasz homiś...
W ogóle to on robi wrażenie walczącego tu z czymś, nie do końca wiadomo z czym konkretnie i jak. Naprawdę coraz bardziej przypomina mi naszą nieodżałowaną abangel666.
E tamtej to nic nie pobije. Ten antyklerykalny obłęd, te latynoskie pieśni rewolucyjne cytowane w całości, ta miłość do Che.... To se ne vrati....
Gudłaj to taki raczej "exeter 2". Kojarzycie exetera? Taki klasyczny leming co się tu kiedyś ostro udzielał.
"Marian zataczając się wracał jak zwykle znajomym chodnikiem do domu. Przez zamglone od całonocnej popijawy oczy widział mieszkańców Skórca bezskutecznie uganiających się choćby za kromką jakiegokolwiek pieczywa. Na razie było jednak cicho."

Jan Oborniak "Bankiet w piekarni" (zbiór opowiadań pt: "Krzyk ciszy", wyd. Opoka, Warszawa 1986)
Odpowiedz
Berzerker napisał(a):Musisz to załatwić operacyjnie. Nie inaczej. Jak chcesz to mogę cie ciąć. Aż do krocza. Za darmo. Co ty na to?

Berzerker proponuje darmowy zabieg chirurgiczny Chłoptasiowi. :lol2:

Niestety nie mogę dać Ci plusa (to była jedyna rzecz w byciu adminem, którą nadal chciałbym miećSzczęśliwy), więc przypomnij mi przy okazji, że jestem Ci takowego krewny.
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Odpowiedz
O Cioranie :
Hastur napisał(a):Nie ma to jak spędzić pół życia na pisaninie o samobójstwie i innych smutach, by w końcu zdechnąć ze starości.
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):... kobiety same do mnie lgną...

Szczęśliwy

Pytanko: czym różnią się kobiety spoza netu od kobiet z netu? Dlaczego tu na forum, żadna do Ciebie nie lgnie?
Odpowiedz
Halucynacje z niedojeb... i śmiech.

Odpowiedz
Furia napisał(a):Szczęśliwy

Pytanko: czym różnią się kobiety spoza netu od kobiet z netu? Dlaczego tu na forum, żadna do Ciebie nie lgnie?
Bo tu na forum żadna nie widzi moich hipnotajzing oczu Duży uśmiech
Odpowiedz
Furia napisał(a):Szczęśliwy

Przecież wszystkie kobiety na forum to homofobki. Dlatego nie lgną. Jakby nie były homofobkami, to by lgnęły. A w ogóle, co ty wiesz o kobietach, przecież nie jesteś gejem.
The spice must flow
Odpowiedz
Rita napisał(a):Przecież wszystkie kobiety na forum to homofobki.
Zdecydowanie nie wszystkie, a nawet mniejszość Uśmiech
Odpowiedz
Powstaje pytanie, czy którakolwiek z tutejszych pań zdobyłaby się na odwagę wyznania iż doń lgnie...
:roll:

Odpowiedz
idiota napisał(a):Powstaje pytanie, czy którakolwiek z tutejszych pań zdobyłaby się na odwagę wyznania iż doń lgnie...

U mnie powstaje lepsze. Pytanie. Czy którykolwiek z panów na forum, odważyłby się na takie wyznanie. ^^
Odpowiedz
No nie wiem.
To by mogło prowadzić do ran szarpanych dolnych dróg wydechowych...
Chociaż są tu zaprawieni w bojach.

Odpowiedz
Niedzieli cudów ciąg dalszy:]
Mario napisał(a):Tak się składa tumanie, że jestem historykiem z wykształcenia właśnie, a fantasmagorie to opowiada Hoser.

ROTFL.
Marcin Basiński
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Keep calm and blame Russia
Odpowiedz
Ciekawe gdzie tę historię kończył.
Odpowiedz
Raczej histerykiem.
Z zamiłowania.

Odpowiedz
Może nie z wykształcenia, tylko z wykrztałtsenia?
Odpowiedz
Widzę, że doczekałem się swojego fanklubu. Jak miło. :lol2:
Odpowiedz
No.
Takiego głąba ze świecą szukać!
Dzięki, że jesteś!

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości