To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum
O różnicy pomiędzy setkami tysięcy a... setkami tysięcy.
Czarownica777 napisał(a):No jasne, jest różnica pomiędzy obozem zagłady a obozem koncentracyjnym. Taka sama jak pomiędzy zabijaniem a mordowaniem. Bo w obozie zagłady ulegały zagładzie setki tysięcy więźniów, a w obozie koncentracyjnym tylko setki tysięcy. Tak, tak, różnica szalona.
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Odpowiedz
Czarownica777 napisał(a):Płód jest to stadium rozwojowe zarodka, czyli zapłodnionej komórki jajowej., rozpoczynające się od ok. 6 tygodnia od chwili rozpoczęcia się ciąży.

Ja wcześniej pisałam o płodzie w pierwszej fazie rozwoju, czyli o zapłodnionej komórce jajowej.
Czarownica3x7 jest bardzo płodną zarodnią cytatów do tego wątku.

Odpowiedz
idiota napisał(a):Czarownica3x7 jest bardzo płodną zarodnią cytatów do tego wątku.

ależ zabawa słowem Duży uśmiech Doceniam to.
Odpowiedz
Niezłe jaja, nie?
Duży uśmiech

Odpowiedz
Roan Shiran napisał(a):rnk i nieubłagana logika Uśmiech

No nie widzę tutaj błędów.
Odpowiedz
Cytat:No nie widzę tutaj błędów.
[twarz pokerzysty] -_-
"O gustach się nie dyskutuje; a ja twierdzę, że całe życie to kłótnia o gusta." (Nietzsche F.)
Odpowiedz
Oczekuję wyjaśnień.
Odpowiedz
Nie psuj radości z dowcipu wyjaśnianiem go.
"O gustach się nie dyskutuje; a ja twierdzę, że całe życie to kłótnia o gusta." (Nietzsche F.)
Odpowiedz
No ale tam nie ma dowcipu.
Odpowiedz
A może Ci brak poczucia humoru...

Odpowiedz
Skywalker napisał(a):Wy się kłociceie tu o pierdoły że co wolno a co nioe wolno. A wolno nsię najebać wy libertyńsko poproawno politycznie dyktatorzy? Tu rzadzi Śmiermć i wy bwiecie co mu możecie zrobić. Ja wole zamordyzm i ordnung. I takie mam poglądyt i chuj wam dpo tego. Jak coś komuś nie pasi to won! Ale Kurwa! z drugiej strony w moim sercy jest Ekipa Honor i to tto ona nadaje mi sens w życiu. I Kurwa sie nia dam skurwić, Honor ponad wszystko i chwała wikingowi ze Śląska!!!!!!!! Dobranoc oweicxzki

Chyba pierwszy raz mnie tutaj coś tak rozjebało. Honor ponad wszystko.Duży uśmiech
Mierzy się ponad cel, by trafić do celu.
K.Bunsch

Odpowiedz
I stawaj strana agromnaja na smiertnyj boj!

Duży uśmiech

Odpowiedz
Argen napisał(a):Chyba pierwszy raz mnie tutaj coś tak rozjebało. Honor ponad wszystko.Duży uśmiech

Przynajmniej wiem o której do domu wróciłem. Wydawało mi się że było trochę później a dzisiejszy dzień miałem wyjęty z życia Oczko

[Obrazek: Banner-the-skywalker-family-10169607-600-120.jpg]

EH
Odpowiedz
Tgc napisał(a):
El Commediante napisał(a):Chcesz powiedzieć, że ci czarniejsi nie wytrzymują konkurencji z mniej czarnymi i wymierają?
W Londynskim metrze bardziej czarny stojac na torach ma mniejsze szanse na bycie zauwazonym przez maszyniste nadjezdzajacego pociagu.
I znowu mnie Tgc rozłożył :lol2:
The spice must flow
Odpowiedz
zefciu napisał(a):A co tu ma do rzeczy dżejpituizm? To już nie jest żaden katolicyzm. Ostatnio ich widziałem w Poznaniu, to głosili hasła, że Tusk zabije boga, jak koncesji tv-trwam nie da. Co oni za boga mają pizdowatego i śmiertelnego?

No właśnie Duży uśmiech
Największy polski ateista. 110 kilo wagi.

konkluzja, po pewnej rozmowie - by pobić posąg ze Świebodzina, należy wybudować 34-metrową Sashę Grey, miażdzącą obcasem głowę biskupa.
Przerobienie wyspy Niue na raj podatkowy i BDSM-land też w planach.

"Zadbałem o o tę ponurą reputację, by odstraszyć podstępne zło, które dręczy nasz przeklęty kraj. Wiesz o czym mówię? o podatkach." Duży uśmiech

Harry Potter niesie lepsze przesłanie niż biblia.
Odpowiedz
A mnie dzisiaj rozjebała odpowiedź Arymana skierowana do Avx-a w wątku "Co cie drażni ?"
Muszę tutaj unieśmiertelnić te sytuacje.

AVX napisał(a):Przyznam się do czegoś.
Nie uważam, żebym był naprawdę inteligentny.
"Inteligencja" wymaga zrozumienia matematyki, logiki formalnej.
Ja nie potrafię zrozaumieć nauk ścisłych na poziomie innym niż popularnonaukowe, ergo, nawet większość forumowiczów jest inteligentniejsza niż ja.

Powiedziałbym - używając alegorii - że mam "nietypową architekturę" umysłu. W tym sensie, że "racjonalizm" jest dla mnie instynktowny.
Błędy myślowe, charakterystyczne dla większości naszego gatunku; dla mnie są nieinstynktowne i nienaturalne.
Nazwałbym to "inną architekturą systemu", co nie znaczy, że "procesory" są lepsze.

Dla przykładu, metodologia naukowa dla większości ludzi jest czarną magią - dla mnie jest instynktowna, oczywista - jednak nie wydaje mi się, żeby to wynikało z "inteligencji" jako takiej. Jakbym był "inteligentny", to bym rozumiał matematykę i chemię !

No i... Tak, to mnie drażni. Kiedy spojrzę na osobę jednocześnie racjonalną i naprawdę inteligentną, chociażby jak poczytam Yudkowsky'ego na Less Wrong, to... Zazdroszczę.

Czy ktoś rozumie, o czym tutaj piszę ?

Aryman napisał(a):
Avx napisał(a):Czy ktoś rozumie, o czym tutaj piszę ?
Nie. Nie jesteśmy dość inteligentni.

Duży uśmiech
"Człowiek cnotliwy dobre wypowiada słowa, ale nie zawsze ten, kto dobre powiedział słowo, jest cnotliwy."
-Konfucjusz
Odpowiedz
Sofeicz napisał(a):Bluźnisz k123!
Czytamy z tatusiem i tym trzecim duchem twoje posty i ogarnia nas omnipotentne wkurwienie.
Obrażasz mnie Żyda - Syna Bożego, moją matkę - Żydówkę, moich uczniów Żydów-apostołów.
Właśnie ustalamy twoje współrzędne GPS, żeby cię pierdolnąć gromem z jasnego nieba i wtrącić do departamentu naszego oddanego przyjaciela-transwestyty Szatana.
Będziesz się tam grillował aż do końca świata i jeden dzień dłużej.
Ban bez odwołania.
Podpisano - Jezus Chrystus z Nazaretu
Dla chrześcijan-antysemitów Oczko
Odpowiedz
Palmer Eldritch napisał(a):Jak można obserwować coś co istnieje wtedy i tylko wtedy gdy sobie teoretyzujemy?
Jeśli można teoretyzować o punkcie, prostej, czy płaszczyźnie, to czemu o Bogu nie? Uśmiech

Palmer w odpowiedzi na ten post Wookiego:

Wookie napisał(a):Punkt jest abstraktem matematycznym, ocenę jego rozumienia można wydać poprzez obserwację, czy osoba poprawnie (według wypracowanych reguł) się nim posługuje

No i jak można mieć jeszcze wątpliwości czy Palmer umie czytać ze zrozumieniem. :lol2:

Swoją drogą, bardzo podoba mi się stwierdzenie Palmera, że Bóg to coś jak punkt, prosta czy płaszczyzna. Należy dodać, że z tą różnicą, że ta koncepcja do niczego się nie przydaje w przeciwieństwie do punktu, prostej czy płaszczyźny. Duży uśmiech
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Odpowiedz
Śmierć Szczurów napisał(a):Swoją drogą, bardzo podoba mi się stwierdzenie Palmera, że Bóg to coś jak punkt, prosta czy płaszczyzna. Należy dodać, że z tą różnicą, że ta koncepcja do niczego się nie przydaje w przeciwieństwie do punktu, prostej czy płaszczyźny. Duży uśmiech

Owszem, przydaje się.
Na przykład do budowy konstrukcji etycznych.
Albo rozważań o "pierwszej przyczynie".
Odpowiedz
Oczywiście się nie przydaje, ale to jest odrębny temat.
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości