Pięćdziesiąt-sto pokoleń przed Tobą uważało, że się przydaje (ilość pokoleń zależna od geografii, u nas: 50, w Grecji: 100).
|
Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum
|
|
03.10.2012, 14:56
03.10.2012, 15:04
idiota napisał(a):Lepiej mieć plecak z kamieniami, niż betonowe buty jak w "reszcie świata". Co miało być argumentem za tym: idiota napisał(a):Zresztą od zaklinania rzeczywistości się jej nie zmieni, bez POMOCY Chrześcijaństwa nauka by nie powstała ni wytrwała. Parafrazując: lepiej mieć jedną nogę, niż być bez nóg, jeśli się chce biegać. Ergo, bez zaistnienia stanu faktycznego posiadania jednej nogi, niemożliwe dla wszystkich jest bieganie. ![]() Palmer Eldritch napisał(a):Pięćdziesiąt-sto pokoleń przed Tobą uważało, że się przydaje (ilość pokoleń zależna od geografii, u nas: 50, w Grecji: 100). Co nie jest żadnym argumentem za tym poglądem. Nawet gdyby opierał się na faktach. Ileś tam pokoleń uważało, że pioruny to objaw gniewu bogów. W to też wierzysz? A jak chcesz to dyskutować to załóż odpowiedni wątek.
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country. All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
05.10.2012, 12:00
idiota napisał(a):Zresztą od zaklinania rzeczywistości się jej nie zmieni, bez POMOCY Chrześcijaństwa nauka by nie powstała ni wytrwała. ... przy czym druga część zdania brzmi dokładnie jak zaklinanie rzeczywistości, o którym mowa w części pierwszej
So many Christians, so few lions...
http://makingthematrix.wordpress.com/mkbc
05.10.2012, 12:06
Samuel napisał(a):... przy czym druga część zdania brzmi dokładnie jak zaklinanie rzeczywistości, o którym mowa w części pierwszejDlaczego? To stwierdzenie faktu dokonanego, a nie zaklinanie rzeczywistości.
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
05.10.2012, 12:10
Teza będąca przedmiotem dyskusji, której się nie potrafi udowodnić i nawet nie próbuje udowodnić nie staje się faktem wskutek aklamacji czy zakrzyczenia. Dyskusję możecie kontynuować w odpowiednim wątku.
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country. All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
05.10.2012, 13:55
Mistrz Zefciu napisał(a):Kolejny, co mu się wydaje. I w dodatku po polsku nie umie pisać. Na początku zdania używamy formy długiej zaimków, kurwa ich mać!To już ustaliliśmy. Zefciu rządzi! ![]() antagonistyczny napisał(a):Problemem jednak nie są regulacje w Europie ale ich brak w Chinach. Chińscy robotnicy powinni wyciągnąć rząd i współpracujących z nimi kapitalistów i powiesić wysoko. Kolega Antagonistyczny się rozkręca. "Problemem nie jest to, że zarabiam mało, bo moja praca jest opodatkowana do poziomu ok. 50% a pracodawca do każdej złotówki mojego przychodu musi dodać x groszy dodatkowego haraczu, tylko fakt, że są ludzi zarabiający więcej niż ja. Powiesić ich i skonfiskować majątki." :lol2::lol2::lol2:
16.10.2012, 17:08
lumberjack napisał(a):Szlachetne zachowanie jest wtedy, kiedy na przykład pomagasz komuś kto potrzebuje pomocy. Np. widzisz, że skini kopią murzyna i wiesz od razu, po prostu czujesz, że musisz coś z tym zrobić. I wtedy podbiegasz do nich i zakurwiasz bambusa z laczka prosto między oczy. :rotfl:
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.
16.10.2012, 17:09
Mocne!
Proszę wpisywać książki które polecamy! - http://ateista.pl/showthread.php?t=11246
Tutaj proszę zamieszczać krytykę podanych pozycji przez użytkowników do tematu "lista książek - http://ateista.pl/showthread.php?t=11405 "No oczywiście, wszystko powinno być prywatne, wiem, że dla takiego komunisty jak paranoid takie słowa przyprawiają go o palpitację serca :mrgreen: własność jest rozwiązaniem każdego problemu. a póki co schowam portfel bo nie wiem kiedy mi go ukradniesz :lol2:" by korsarz <3
16.10.2012, 20:32
Bloo napisał(a):Ludzie lubią Jezus Marię Peszek - to dopiero przerażające.
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
17.10.2012, 22:27
Śmierć Szczurów napisał(a):Strach się bać. I co w związku z tym zrobisz, doktorze Freud? Będziesz namiętnie powtarzać, że jestem bucem? Jestem też manipulatorem, zamordystą, lewakiem, nikt mnie nie lubi, miałem do szkoły pod górkę i ciężkie zabawki i zapewne parę innych określeń, które mi umknęły, bo mam pusty łeb. Ukontentowany? A teraz daj sobie łaskawie siana.Przy ciężkich zabawkach o mało nie wyplułem zupy
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
17.10.2012, 22:50
Śmierć Szczurów napisał(a):Powstrzymanie się od wulgaryzmów i wyrażenie myśli innymi słowami wymaga wysiłku intelektualnego :lol2::lol2::lol2: Żeby ci głowa chociaż nie spadła z głowy od tej harówki. Używanie wulgaryzmów przecież wymaga o wiele więcej "wysiłku intelektualnego" i to takiego na którego nie wszystkich stać ![]() PS: A poważniej to się odniosę do tej sprawy w danym temacie jak będę miał trochę więcej czasu niż dzisiaj.
"Człowiek cnotliwy dobre wypowiada słowa, ale nie zawsze ten, kto dobre powiedział słowo, jest cnotliwy."
-Konfucjusz
17.10.2012, 22:52
Liczba postów: 9,167
Liczba wątków: 64 Dołączył: 01.2009 Reputacja: 60 Płeć: mężczyzna Wyznanie: ateista, w przyszłości może buddysta mahajany CreatedMind napisał(a)::lol2::lol2::lol2:Nie powiedziałbym. Wystarczy pięć przekleństw i już można prowadzić jakże 'udaną' i 'bogatą' konwersację. A i druga sprawa! Klnąc w nieodpowiednich sytuacjach, zdradza się swój prymitywizm i niskie pochodzenie społeczne. ![]() Bo intelektualiści mają jednak o wiele bogatsze słownictwo.
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
18.10.2012, 11:01
CreatedMind napisał(a)::lol2::lol2::lol2: Wypierdoliwszy się na chodniku popierdoliłem do lekarza, który pierdolnął mi zwolnienie lekarskie. Jak stamtąd wypierdalałem, to podpierdoliłem jego pierdoloną popielniczkę. Chciał mi przypierdolić, ale ja potrafię szybko spierdalać. Po przyjściu do domu stwierdziłem, że nie chce mi się zapierdalać, upierdoliłem się i zdecydowałem, że napierdolę lekarzowi na wycieraczkę. Dla mnie tak wygląda mniej więcej każdy twój post. Jeśli to od ciebie wymaga wysiłku intelektualnego, to radzę często brać zimny prysznic.
18.10.2012, 17:09
nonkonformista napisał(a):A i druga sprawa! Klnąc w nieodpowiednich sytuacjach, zdradza się swój prymitywizm i niskie pochodzenie społeczne. Chuja tam. Pierdolisz
"Hope can drown lost in thunderous sound
Fear can claim what little faith remains But I carry strength from souls now gone They won't let me give in... (...) Death will take those who fight alone But united we can break a fate once set in stone Just hold the line until the end Cause we will give them hell..." EH
18.10.2012, 17:23
nonkonformista napisał(a):A i druga sprawa! Klnąc w nieodpowiednich sytuacjach, zdradza się swój prymitywizm i niskie pochodzenie społeczne. Seth napisał(a):Chuja tam. Pierdolisz Wersja ineligencko-nonkonformistyczna: Prącia tam. Poruszasz lędźwiami wsuwając członka w pochwę kobiety. Inteligenzaaaaaaaaa..... :]
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.
18.10.2012, 17:33
Proponują całkowicie zaprzestać robienia osobistych zarzutów dyskutantom i zamiast tego napisać coś merytorycznego. W ogóle nie pisać tego, co mało istotne dla dyskusji, a czym ekshibicjonizm emocjonalny zazwyczaj jest.
[SIZE=1][SIZE=2][SIZE=1][SIZE=2]Burdel na forum powstaje, gdy moderatorzy forum postanawiają sprzeciwić się części działań członków Ekipy Honor.
Czat / IRC: http://pokazywarka.pl/jpqkgu/ - prosta instrukcja dołączania.[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
18.10.2012, 20:25
A co z tymi co nie mają znajomych, przyjaciół itd. nie mają do kogo gęby otworzyć, wyżalić się, wyrazić.swoich emocje!?
wolny rynek kuwa!!!
18.10.2012, 21:40
Niech jeden samotnik z drugim założą Stowarzyszenie Samotników
Laws are formed by the arrogant and presumptuous, and our work here is a message to them that such arrogance will always be questioned by those with minds and wills of their own. Nefris of Thay
18.10.2012, 21:42
Niech przestaną "folgować swojemu lenistwu" i wezmą się za szukanie przyjaciół
![]() Jak nie to niech maskotki seksualne sobie znajdą aby było im mniej samotnie a na końcu niech poderżną im gardła aby dać upust emocjom. :p
"Człowiek cnotliwy dobre wypowiada słowa, ale nie zawsze ten, kto dobre powiedział słowo, jest cnotliwy."
-Konfucjusz |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości