To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum
Wstyd mi było za taki poziom żartów więc zaraz usunąłem. Ale widać utrwalone Uśmiech Jeszcze raz przepraszam nonkonformistę.
Odpowiedz
Tunga napisał(a):Wstyd mi było za taki poziom żartów więc zaraz usunąłem. Ale widać utrwalone Uśmiech Jeszcze raz przepraszam nonkonformistę.
Luzik, ja tam nawet nie wiem, co było napisane. A trochę luzu i śmiechu jeszcze nikomu nie zaszkodziło. Oczko
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Odpowiedz
Argen napisał(a):To by było na tyle ode mnie w tym temacie. EOT.
I bardzo dobrze.
Z zasady w tym wątku powinno się wrzucać śmieszne posty i szlus.
A nas Łódź urzekła szara - łódzki kurz i dym.
Odpowiedz
Skończyliście?
Bo oto objawił się nam nowy gigant myśli.
major Krowa napisał(a):...Po prostu puściłem prąd w mózgu, on przebiegł i otrzymałem w wyniku nową myśl.
Tak stworzona myśl jest prawdą. Niektórzy uważają że PRAWDĄ OBJAWIONĄ i słusznie, ponieważ stało się to na jawie.
Porażające. Aż kucnąłem z wrażenia.
A nas Łódź urzekła szara - łódzki kurz i dym.
Odpowiedz
major Krowa napisał(a):- gdzie zaspokajasz żądze erotyczne (dla wyjaśnienia dodam że robi się to wkładając siusiaka do siusiaka)

Chyba nawet geje nie potrafiliby sobie czegoś takiego wyobrazić.

Dobrze że kurek z folklorem jest dla forum stale odkręcony.

[Obrazek: Banner-the-skywalker-family-10169607-600-120.jpg]

EH
Odpowiedz
Ja to zrozumiałem jako dowcipny opis onanizmu i niewykluczone, że właśnie onanizm umysłowy nasz nowy kolega uprawia. Niemniej nie wygląda mi na głupiego a na dzieciaka, który nie radzi sobie ze swoją wysoką inteligencją. Mam nadzieje, że nie zasłuży na bana swoimi dalszymi wypowiedziami i będzie trollował z umiarem.
Odpowiedz
te wypowiedzi nie są śmiesznie nic a nic Smutny
pomyliliście tematy
jakiś mądry cytat
Odpowiedz
Szanowni państwo, ad rem :-)
Temat o wychowywaniu dzieci istniejących, przyszłych i hipotetycznych przeniesiony tu:
http://www.ateista.pl/showthread.php?t=11601
Natura albowiem w rozmaitości się kocha; w niej wydaje swoją moc, mądrość i wielkość.
(Jędrzej Śniadecki)

Odpowiedz
Tu powinne trawić niemal wszystkie teksty Plamera
Odpowiedz
Maniac napisał(a):Tu powinne trawić niemal wszystkie teksty Plamera
:lol2:
Non ridere, non lugere, neque detestari, sed intelligere.
Odpowiedz
Maniac napisał(a):Tu powinne trawić niemal wszystkie teksty Plamera

Szczególnie te, w których udowadniam, że jesteś zacietrzewionym i fanatycznym nieukiem?
Odpowiedz
Te szczególnie!

Odpowiedz
Mnie tam bardziej interesuje jak tekst trawi? Bo nie słyszałem o układzie trawiennym tekstu... Oczko
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Odpowiedz
To tylko literówka, a Maniac w każdym słowie robi dwie, ale mu wolno, bo chuj go obchodzi katolicka ortografia, a jakby księdza zobaczył, to od razu w morde da. Język
Odpowiedz
Palmer Eldritch napisał(a):Buddystą się trzeba urodzić

i co najciekawsze, nawet nie wszyscy "urodzeni buddyści" o fakcie bycia buddystą wiedzą Duży uśmiech
"Dyskusja z idiotami niepotrzebnie ich nobilituje"
Odpowiedz
piotr35 napisał(a):i co najciekawsze, nawet nie wszyscy "urodzeni buddyści" o fakcie bycia buddystą wiedzą Duży uśmiech

Tak jak Mormoni :]
[SIZE="2"]"Demokracja to ustrój, w którym rządzi
durnota — przecież wiadomo, że głupich jest więcej niż mądrych" - JKM [/SIZE]
Odpowiedz
NotInPortland napisał(a):Media podają, że Katarzyna W. vel "śliski kocyk" może zagrać w więziennej, wigilijnej szopce. Czy zagra Maryję? Zaczynam się martwić o Jezuska...

:lol2:
Odpowiedz
nonkonformista napisał(a):Czego ty oczekujesz od narodu, gdzie ekologia jest w powijakach, a myśli jego spowite są mgłą religijnych przesądów?
Ludzi, którzy chcą tych tępaków oświecić, wyśmiewa się.
Najsmutniejsze jest jednak to, że ci szydercy nie mają nic do zaoferowania, więc jest to tylko pusty śmiech.

Ludzie palą w piecach oponami, ponieważ wierzą w Boga. :8O:
Laws are formed by the arrogant and presumptuous, and our work here is a message to them that such arrogance will always be questioned by those with minds and wills of their own. Nefris of Thay
Odpowiedz
Aryman napisał(a):Ludzie palą w piecach oponami, ponieważ wierzą w Boga. :8O:
Palą, bo nie mają wiedzy ekologicznej.
A czym zastępują wiedzę ekologiczną?
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Odpowiedz
nonkonformista napisał(a):Palą, bo nie mają wiedzy ekologicznej.

Jak to nie mają?

Rdz 1, 28:
"Bądźcie płodni i rozmnażajcie się, abyście zaludnili ziemię i uczynili ją sobie poddaną"

a ekologię mieli głęboko gdzieś, bo bozia przecież nic nie napisała o ekologii
"Dyskusja z idiotami niepotrzebnie ich nobilituje"
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości