Liczba postów: 16,443
Liczba wątków: 93
Reputacja:
39
Nie wiem o co mu chodziło, ale brzmi naukowo!
Liczba postów: 3,414
Liczba wątków: 5
Reputacja:
75
Wyznanie: żadne
W kontekście brzmi jeszcze śmieszniej, a chodziło o fałszowanie w kościele i amuzję czyli jakieś tam uszkodzenie funkcji mózgu.
PiS to dwa kłamstwa i spójnik
Andrzej Duda pełni obowiązki prezydenta, ale nie jest głową państwa - Włodzimierz Cimoszewicz
No dobra, przyznaję, jestem lewakiem.
Liczba postów: 814
Liczba wątków: 23
Reputacja:
0
TadeuszFantom napisał(a):A fakt faktem, przyznaję się, że celowo użyłem małej czcionki aby bardziej dyskusja nabrała "rumieńców".
Jeśli chcesz, aby Twoje argumenty były cięższe do przełknięcia, zmniejsz czcionka na taką by nikt ich nie zauważył
Liczba postów: 9,167
Liczba wątków: 64
Reputacja:
60
Wyznanie: ateista, w przyszłości może buddysta mahajany
CreatedMind napisał(a):Dlatego ze jesteś pedałem biadolisz głupoty.
Piszę to poważnie czy nie, nonkonformisto ?
Zgaduj zgadula skoro tak ci się podoba takie zgadywanie czy coś trzeba odbierać na serio czy nie. Nie piszesz tego serio.
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Liczba postów: 12,315
Liczba wątków: 81
Reputacja:
388
piotr35 napisał(a):Depardieu to faktycznie kawal gnojka, który o francuskim obywatelstwie pomyśli znowu, kiedy trzeba będzie się leczyć. Naturalnie we francuskiej klinice i za darmo.
No tak, bo płacący bardzo wysokie podatki aktor faktycznie leczy się za "darmo".
Do tego w potrzebie napewno przyjdzie facet będący bogaczem. :lol2:
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
Liczba postów: 10,995
Liczba wątków: 45
Reputacja:
1,122
piotr35 napisał(a):Nie ma się czym emocjonować, poza tym tylko, ze Depardieu to faktycznie kawal gnojka, który o francuskim obywatelstwie pomyśli znowu, kiedy trzeba będzie się leczyć. Naturalnie we francuskiej klinice i za darmo.
Właśnie sobie wyobraziłem gościa, którego zarobki są porównywalne z budżetem francuskiej służby zdrowia całkiem sporego miasta jak ustawia się w ichniejszej kolejce do lekarza w przychodni lub idzie do państwowego szpitala
Liczba postów: 3,053
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Grim napisał(a):... to ma być kara nie przyjemność, to rozrywanie samochodami (po co konie męczyć) bardziej pasuje.
Okrutnie smieszne.
25.01.2013, 21:01
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.01.2013, 21:21 przez Furia.)
Liczba postów: 3,053
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Furia napisał(a):A co trzeba miec przy sobie, ewentualnie mowic, by tam dotrzec z zebami?
Berzerker napisał(a):Wyjmij i schowaj do torebki, to nie ukradną.
Przasny humor by Berc! :lol2:
animal metaphysicum napisał(a):kto jest dobry i czyni dobro, doznaje wielkiej radości.
Argen napisał(a):Czyli mam dać Ci bana?
A tu by Argen. ^^
Reputacja:
39
Cytat:korsarz wie, że adamczyk to złodziej i tyle w tym temacie,
Korsarz dixit causa finita!
Liczba postów: 2,342
Liczba wątków: 37
Reputacja:
5
Sofeicz napisał(a):Pamiętaj, że dla sporej części Polaków szczytem tolerancji jest postawa "nie będziemy ich bić".
I myślą, że to załatwia sprawę.
homoseksualna wrażliwość społeczna
Na pomoc! mordują więźniów Bastylii!!!
Liczba postów: 11,935
Liczba wątków: 149
Reputacja:
17
XYZPawel napisał(a):nie, no jaja sobie robisz ? Chcesz powiedzieć, że tutaj nie można się nabijać z wierzących i wiary ?!?
:lol2: Wyobraźcie sobie ten szok i niedowierzanie... :rotfl:
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.
Reputacja:
39
Liczba postów: 21,707
Liczba wątków: 218
Reputacja:
975
Wyznanie: ate 7 stopnia
Co się dziwicie - fan Coca-coli wchodzi na cocacolowe forum, a tam peany na cześć Pepsi.
Też się swego czasu musiałem przyzwyczajać
A nas Łódź urzekła szara - łódzki kurz i dym.
Liczba postów: 290
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
Sofeicz napisał(a):Co się dziwicie - fan Coca-coli wchodzi na cocacolowe forum, a tam peany na cześć Pepsi.
Też się swego czasu musiałem przyzwyczajać
Tu jest trochę inaczej: fan Coca-coli wchodzi na cocacolowe forum, a tam peany na cześć umpa-umpa, nieistniejącego napoju
To jest dopiero śmieszne
Dowcip roku. Jak zostanę zbanowany tutaj za kpiny z religii to będą dopiero jaja !!
Liczba postów: 21,707
Liczba wątków: 218
Reputacja:
975
Wyznanie: ate 7 stopnia
XYZPawel napisał(a):Dowcip roku. Jak zostanę zbanowany tutaj za kpiny z religii to będą dopiero jaja !!  Dlatego dam ci bezpłatną ale dobrą radę.
Szlifuj ostrze ironii i satyry.
To jest zdecydowanie skuteczniejsze niż walenie maczugą i przy okazji rozwija intelekt.
Nie dziękuj!
A nas Łódź urzekła szara - łódzki kurz i dym.
Liczba postów: 2,382
Liczba wątków: 36
Reputacja:
15
XYZPawel napisał(a):Tu jest trochę inaczej: fan Coca-coli wchodzi na cocacolowe forum, a tam peany na cześć umpa-umpa, nieistniejącego napoju 
To jest dopiero śmieszne 
Dowcip roku. Jak zostanę zbanowany tutaj za kpiny z religii to będą dopiero jaja !! 
Nie bój się administrację nawróciliśmy, to i z tobą sobie poradzimy.
W imię Pana Naszego. Amen.
Liczba postów: 6,486
Liczba wątków: 40
Reputacja:
151
teranin007 napisał(a):Nie bój się administrację nawróciliśmy, to i z tobą sobie poradzimy.
W imię Pana Naszego. Amen. To prawda. Gdy się tu pojawiłem, to opluwałem religię jak się tylko dało.
Teraz Jezus wypełnia moje serce i jestem z tego dumny.
Liczba postów: 7,984
Liczba wątków: 162
Reputacja:
2
Hans Wegeżynsten napisał(a):To prawda. Gdy się tu pojawiłem, to opluwałem religię jak się tylko dało.
Teraz Jezus wypełnia moje serce i jestem z tego dumny.
Nie tylko Ty bracie. Ja i Berzerker przed laty wyznawaliśmy Szatana, dziś jesteśmy pokornymi sługami Jezusa i dumnymi członkami krucjaty różańcowej
"Hope can drown lost in thunderous sound
Fear can claim what little faith remains
But I carry strength from souls now gone
They won't let me give in...
(...)
Death will take those who fight alone
But united we can break a fate once set in stone
Just hold the line until the end
Cause we will give them hell..."
EH
Reputacja:
39
Należą do grupy modlitewnej "Pancerna Pięść Dzieciątka Jezus".
Liczba postów: 11,935
Liczba wątków: 149
Reputacja:
17
Sofeicz napisał(a):Szlifuj ostrze ironii i satyry.
To na nic kiedy przyjdzie skonfrontować się z intensywnymi uderzeniami miłości grupy różańcowej "Pancerna Pięść Dzieciątka Jezus".
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.
|