To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum
Śmierć Szczurów napisał(a):Jebłem jak to przeczytałem. :lol2: Dziecko drogie, naucz Ty się pisać po polsku...
Wszystko co tam napisałem jest po polsku. Którego słowa nie rozumiesz? Uśmiech
update: ok może niezbyt genialną składnią, ale całkiem zrozumiale
Odpowiedz
Rzecz w tym, że ja właśnie wszystkie słowa rozumiem, a Ty najwyraźniej nie.
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Odpowiedz
Ja doskonale rozumiem co piszę i się z Tobą w tej kwestii całkowicie nie zgadzam. Jeśli imputujesz mi, że nie rozumiem własnych słów, tzn że nie masz pojęcia o czym piszesz, ale oczywiście do swojej subiektywnej i mylnej oceny masz prawo. Jesteś adminem, ale nie jesteś dla mnie żadnym autorytetem ani głosicielem racji/prawdy Uśmiech
Odpowiedz
Nie muszę być.

[Obrazek: 50f08245de45c.jpg]
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Odpowiedz
I bardzo dobrze, że jesteś tego świadom, bo pleciesz trzy po trzy Uśmiech
Odpowiedz
pilaster napisał(a):Już dawno straciłem nadzieję, że zobaczę jakikolwiek argument, (już nie pisze o dowodach, czy poszlakach, ale jakichkolwiek argumentach), że tzw "problem pedofilii w Krk" w ogóle istnieje Smutny

facet coś przespał?
Odpowiedz
No chyba nie wyśnił...

Odpowiedz
Sofeicz napisał(a):I widzicie, jak się atmosfera oczyściła, kiedy zaczęła się rozmowa o czymś naprawdę istotnym. Na zdrowie!

Sofeicza inteligentne wejście gdy już się mieli gównem... Eee... To znaczy, argumentami zacząć niektórzy przerzucać.

^^
Odpowiedz
teranin007 napisał(a):Kolektyw Borga ^^

Jam Jest Legion 8)
The Phillrond napisał(a):(...)W moim umyśle nadczłowiekiem jawi się ten, kogo nie gnębi strach przed  nieuniknionym i kto dąży do harmonijnego rozwoju ze świadomością stanu  rzeczy

“What warrior is it?”

“A lost soul who has finished his battles somewhere on this planet. A pitiful soul who could not find his way to the lofty realm where the Great Spirit awaits us all.”

.
Odpowiedz
Screamer napisał(a):Przypomniały mi się czasy szkoły podstawowej :lol2:

Furia napisał(a):Więc zbyt daleko pamięcią sięgać nie musiałeś.
Ach, to subtelne podszczypywanie ego :]
[COLOR="Silver"]*Wyjątkowo dowcipny i cięty ateistyczny cytat.*
*Praktycznie nikomu nieznany autor tegoż cytatu*[/COLOR]
Odpowiedz
nonkonformista napisał(a):Niedługo nawet różowej bluzki nie będzie można włożyć...

Mi też nie pozwalają! Powaga. :lol2:
Odpowiedz
Różowa bluzka? Może jeszcze białe kozaczki do tego Język Chyba nie ma nic gorszego niż różowe ciuchy, serio.
"War, War never changes"

"Jako że jesteś obywatelem demokratycznego kraju powinieneś wiedzieć że twój głos nic nie znaczy".

Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu.
Odpowiedz
Grim napisał(a):Różowa bluzka? Może jeszcze białe kozaczki do tego Język Chyba nie ma nic gorszego niż różowe ciuchy, serio.
Legalna blondynka ci nie pasi?

[Obrazek: e12b21a8f42cf4f4c48d7083e69ac649.jpg]
A nas Łódź urzekła szara - łódzki kurz i dym.
Odpowiedz
Cytat:Z tytułu że jestem tu nowy i to mój pierwszy post a zarejestrowałem się na tym forum z powodu wykonania na sobie tatuażu chciałbym was powitać i pochwalić kawałkiem siebie, teraz już mam dowód że jestem ateistą i nikt mi tego nie odbierze.
http://clonu.cal.pl/znak.jpg

Zbieram swoje wnętrzności po pokoju Duży uśmiech
Odpowiedz
@Pawcio Richard Dawkins właśnie ociera łezkę w oku Duży uśmiech
[COLOR="Silver"]*Wyjątkowo dowcipny i cięty ateistyczny cytat.*
*Praktycznie nikomu nieznany autor tegoż cytatu*[/COLOR]
Odpowiedz
El commediante napisał(a):nigdy bym nie popuścił komuś, kto mnie bezpodstawnie zaatakował.

Berzerker napisał(a):Zadzwoniłbyś na policję? Oczko

miazga Duży uśmiech
Na pomoc! mordują więźniów Bastylii!!!
Odpowiedz
No, beka wchuj
Get into the car
We'll be the passengers
We'll ride through the city tonight
We'll see the city's ripped backside
We'll see the bright and hollow sky
We'll see the stars that shine so bright
Stars made for us tonight!
Odpowiedz
korsarz napisał(a):miazga Duży uśmiech

Korsarz powołałby się na aksjomaty :lol2:
Odpowiedz
To a propos nieuzywania przeze mnie polskich 'ogonkow'..
NotInPortland napisał(a):Po prostu nie przewidziałem, że ktoś może być aż tak bezczelny.
:twisted:
I am virgin
I'm a whore
Giving nothing
The taker
The maker of war
Odpowiedz
antagonistyczny napisał(a):Korsarz powołałby się na aksjomaty :lol2:

Raczej na AK47
Na pomoc! mordują więźniów Bastylii!!!
Odpowiedz

Skocz do: