Liczba postów: 21,707
Liczba wątków: 218
Reputacja:
975
Wyznanie: ate 7 stopnia
"Ciemność widzę, ciemność!"
A nas Łódź urzekła szara - łódzki kurz i dym.
15.03.2013, 02:39
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.03.2013, 03:40 przez idiota.)
Liczba postów: 16,443
Liczba wątków: 93
Reputacja:
39
Bart napisał(a)::| Nieprawda. Wyjaśnia tylko pochodzenie koloru. Furia skrycie się we mnie kocha, stąd te docinki, Barcie!
Edycja:
Patrzcie jaki cymes:
manson napisał(a):Nie istotne kogo, przecież nie znałbyś osoby którą zabijasz.
Za 1 miliard w gotówce, jestem pewien że zrobiłbyś to, nawet kiedy miałbyś zamordować mnie ! uważasz że to słuszne ? rozumiem że biorąc pod uwagę tą dyskusję łatwiej byś sobie to wytłumaczył, ale zrozum jestem człowiekiem.
Popatrz na siebie, nie znamy się, nigdy się nie widzieliśmy, a jednak ta dyskusja tutaj na forum pozwoliła tobie na to aby mnie zabić !!
Rozumiesz jaki jesteś malutki i nieznaczący ?! zerem
Zauważ że tylko ta dyskusja tutaj na forum zadecydowała że jesteś w stanie inną osobę pozbawić życia !? to jest właśnie ludzka natura, kiedy w grę wchodzi 1 miliard dolarów to ludzie są zdolni do wszystkiego, ważne aby znaleźć jakiś powód ................... morderstwa. hahha
Pytanie, dlaczego chciałbyś mnie zabić ? naprawdę uważasz ze warto to zrobić za 1 miliard dolarów ? Niejaki manson gada z głosami we własnej głowie.
Zaznaczam - jest to odpowiedź na moją wypowiedź, że nie zabiłbym obcej mi osoby nawet za miliard dolarów nawet gdyby nigdy nikt się tego dowiedzieć nie miał.
Ostry psychiatryk...
Reputacja:
975
Za miliard - na pewno nie, za milion - prawdopodobnie, za tysiąc - proszę o adres i PESEL.
Liczba postów: 3,576
Liczba wątków: 20
Reputacja:
9
manson napisał(a):Jesteś takim kimś kto wchodzi na forum ateistów i udaje że nim jest, znam takich.
Prorok manson na moje stwierdzenie ze jestem ateistą 
Ten koleś naprawdę mnie rozpierdala. :lol2:
"Człowiek cnotliwy dobre wypowiada słowa, ale nie zawsze ten, kto dobre powiedział słowo, jest cnotliwy."
-Konfucjusz
Liczba postów: 12,313
Liczba wątków: 81
Reputacja:
388
CreatedMind napisał(a):Prorok manson na moje stwierdzenie ze jestem ateistą  To standardowa zagrywka stosowana wobec odszczepieńców.
Niedawno można było ją zobaczyć w przypadku tych nowych homoseksualistów na forum, którzy też zaczęli doszukiwać się braku homoseksualizmu u jednego z gejów (kiryl), który posiadał odmienne od nich poglądy w temacie ludzi LPG.
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
Liczba postów: 11,056
Liczba wątków: 182
CreatedMind napisał(a):Jak coś jest wadą to powinno być za takie powszechnie uważane.
Czy ja kurwa gdzieś piszę o zmienianiu czyjejś orientacji na siłę albo o paleniu na stosach ludzi z tą wadą ?
Nie, to się nie podniecaj wyskakując z jakimiś frazesami o tym ze niebieskookich nikt nie stygmatyzował.
To było w odpowiedzi na enuncjacje Komedianta.
Liczba postów: 3,576
Reputacja:
9
nonkonformista napisał(a):Jeśli inni nie chcą pisać po polsku, to czy mogą być polskimi prawicowcami?
W końcu język to podstawa polskiej kultury. Od niego się wszystko zaczyna. Kto tego nie zrozumiał, znaczy, że jego recepcja polskiej kultury jest ograniczona i wybiórcza.
Czystość języka ponad wszystko! Reszta jest milczeniem.
:rotfl::rotfl::rotfl:
Bez komentarza...
"Człowiek cnotliwy dobre wypowiada słowa, ale nie zawsze ten, kto dobre powiedział słowo, jest cnotliwy."
-Konfucjusz
Liczba postów: 756
Reputacja:
0
Akurat zgadzam się z Nonkonformistą, przynajmniej w jakimś stopniu. Polacy nie gęsi język, ale własny mają. Jeśli przestaniemy o niego dbać to będzie oznaczało powolny koniec narodu. Stąd bardzo rozsądna konstatacja i niewiele tu jest do śmiechu.
Reputacja:
975
Proponuję minutę ciszy nad upadłym językiem polskim.
24.03.2013, 02:06
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.03.2013, 12:43 przez Nonkonformista.)
Liczba postów: 9,167
Liczba wątków: 64
Reputacja:
60
Wyznanie: ateista, w przyszłości może buddysta mahajany
CreatedMind napisał(a)::rotfl::rotfl::rotfl:
Bez komentarza... Jeśli język nie jest dla ciebie podstawą polskiej tożsamości i kultury, to co nią jest?
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Liczba postów: 1,854
Liczba wątków: 16
Reputacja:
86
Adas898 napisał(a):niewierze bo zostałem zmuszany do wiary przez rodziców poza tym wątpię w istnienie boga z punktu widzenia technicznego i logicznego myślenia które objawiło się w mojej głowie baardzo wcześnie A ja czasem niedowierzam ;-)
Non ridere, non lugere, neque detestari, sed intelligere.
Liczba postów: 3,053
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Palmer Eldritch napisał(a):Aha... Zaczynam co nieco rozumieć z tej pokręconej gałęzi wiedzy, jaką jest nonkonfoznawstwo. Zaczęło się od wdychania spalin...
Kolawiec też wdycha. A Sof, asfalt... Znaczy, jego zapach.
26.03.2013, 15:19
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.03.2013, 15:55 przez Palmer.)
Z cyklu: paranoja Gudboja. :lol2:
GoodBoy napisał(a):A propos frontu walki z multikontami. Pisałem już, że mam podejrzenia, że user Palmer Eldritch jest multikontem Hansa Wegeżynstena. Obaj piszą bardzo podobnie, obaj odnoszą się do tych samych rzeczy np. dzisiaj Palmer ni z gruszki ni z pietruszki wyskoczył ze stylem ubierania się Warszawiaków. Dokładnie tak samo zrobił kiedyś Hans, jak jeszcze nie był banitą.
Dodatkowo, zwróćcie uwagę, że zarówno Palemr jak i Hans w identyczny sposób piszą mojego nika - "G" z wielkiej litery, potem "u" zwykłe i potem "b" małą literą. Zbieg okoliczności? Chyba warto się baczniej przyjrzeć Palmerowi pod kątem multikonta 
![[Obrazek: Hans_Palmer.jpg]](http://s23.postimg.org/lh9id3kq3/Hans_Palmer.jpg)
Liczba postów: 5,511
Liczba wątków: 41
Reputacja:
25
Palmer Eldritch napisał(a):Z cyklu: paranoje Gudboja. :lol2:
W ciągu tych kilku lat paru nieprzyjaznych użytkowników zwracało się do mnie per "Skajłoker". Przypadek?
EH
Skywalker napisał(a):W ciągu tych kilku lat paru nieprzyjaznych użytkowników zwracało się do mnie per "Skajłoker". Przypadek? 
Ewidentny przykład lewicowo-centrowo-prawicowego spisku!
W polityce nie ma przypadków.
Liczba postów: 951
Liczba wątków: 1
Reputacja:
1
Wykryłem SPISEG! Palmerów jest więcej!!!!
Już mi się mylą te multikonta.
Liczba postów: 3,124
Liczba wątków: 12
Sajid napisał(a):No przecież tam są homoseksualiści czyli pederaści, więc wszystko się zgadza.
Liczba postów: 2,536
Liczba wątków: 24
Nudziarz napisał(a):Wykryłem SPISEG! Palmerów jest więcej!!!! Zmiast tropić kolejnych Palmerów lepiej i szybciej byłoby ustalić, kto tutaj Palmerem nie jest, o ile jest w ogóle taki ktoś. Ostatnio sam siebie nie jestem pewny... Palmer jest wszędzie... Palmer fhtagn...
|