To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum
kpisz czy nie potrafisz czytac? Podobne postulaty odebrania Polsce slaska i gdanska ma np. Niemiecka NPD. Kazdy nacjonalizm prowadzi do wojny.
Na pomoc! mordują więźniów Bastylii!!!
Odpowiedz
A nie wróć, tam jest o tym, że Lwów i Wilno wciąż są w Polsce.
- Myślałem, że ty nie znasz lęku.
- Mylisz się. Lęku nie zna tylko głupiec.
- A co robi wojownik, kiedy czuje strach?
- Pokonuje go. To jest w każdej bitwie nasz pierwszy martwy wróg.
Odpowiedz
iselin zamiast myslenia proponuje Ci randke ze mna, berzerkerem albo Palmerem. Your choice Duży uśmiech
Na pomoc! mordują więźniów Bastylii!!!
Odpowiedz
Strach się bać ;-)
Natura albowiem w rozmaitości się kocha; w niej wydaje swoją moc, mądrość i wielkość.
(Jędrzej Śniadecki)

Odpowiedz
korsarz napisał(a):iselin zamiast myslenia proponuje Ci randke ze mna, berzerkerem albo Palmerem. Your choice Duży uśmiech

Z Iselin byłoby o czym pogadać i co porobić, ale ja już zajęty jestem. Uśmiech
Odpowiedz
Palmer Eldritch napisał(a):Z Iselin byłoby co porobić, ale ja już zajęty jestem. Uśmiech

Powiedz więcej :lol2:
Odpowiedz
Może by się wspólnie sprężyli, zmotywowali i przysłali odpowiedzi na konkurs historyczny Uśmiech
Odpowiedz
Wściekłe Gacie napisał(a):Powiedz więcej :lol2:

[Obrazek: tumblr_m09mmnDDqD1qkzg42.gif]
[COLOR="Silver"]*Wyjątkowo dowcipny i cięty ateistyczny cytat.*
*Praktycznie nikomu nieznany autor tegoż cytatu*[/COLOR]
Odpowiedz
Wystarczy na trochę zająć się pracą i już wszyscy człowiekowi czas organizują...
- Myślałem, że ty nie znasz lęku.
- Mylisz się. Lęku nie zna tylko głupiec.
- A co robi wojownik, kiedy czuje strach?
- Pokonuje go. To jest w każdej bitwie nasz pierwszy martwy wróg.
Odpowiedz
warbarbye napisał(a):Duży uśmiech
Wyłącz lepiej komputer i idź pobiegaj po łąkach.

Padłem. Duży uśmiech
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.
Odpowiedz
tow.robot napisał(a):Tak może odbiegając od tematu... Jak patrzę na tego typa to widzę siebie za jakieś 30 lat... No jest tak do mnie podobny z wygladu, że... OO
Nawet sposób wymowy ma podobny do mojego ojca... OO
Edit.
Naprawdę zaczynam się zastanawiać czy ktoś mi jakiegoś photoshopowego psikusa nie zrobił...

teresa124 napisał(a):zobaczę drugi raz to może coś mi wpadnie w oko. Facet mało atrakcyjny.

tow.robot napisał(a):;_;

Szczęśliwy
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.
Odpowiedz
Moderator Sofeicz przypomina dyskutantom (w tym i adminowi) iż robią poza-temacie:
Sofeicz napisał(a):Przypominam PT dyskutantom, że tytuł tego wątku brzmi "Co mnie cieszy?".
Jakby co.
A na to Imperator Śmierć I, z bożej łaski Pan i Obrońca ateisty.pl odpowiada:
Imperator-SS napisał(a):To wydziel w końcu to pozatemacie.

Duży uśmiech
No właśnie SOFEICZU, co się kurde opierdalasz Język
"Człowiek cnotliwy dobre wypowiada słowa, ale nie zawsze ten, kto dobre powiedział słowo, jest cnotliwy."
-Konfucjusz
Odpowiedz
To mi powiedz, jak zrobić jajka z jajecznicy.
Chętnie posłucham.
A nas Łódź urzekła szara - łódzki kurz i dym.
Odpowiedz
Ja wiem ze to trywialne ale niezmiernie mnie to rozśmieszyło Język
Imperator jest oczywiście zbyt wysoko żeby zajmować się takimi sprawami. :]
Nie opierdalaj się, obowiązki wzywają.
"Człowiek cnotliwy dobre wypowiada słowa, ale nie zawsze ten, kto dobre powiedział słowo, jest cnotliwy."
-Konfucjusz
Odpowiedz
Sofeicz napisał(a):Ateizm to jest ciąża pozamaciczna - sam to wymyśliłem.
kolawiec napisał(a):Co Sofeicz miał na myśli? Uśmiech
Sofeicz napisał(a):Nie wiem - albo chwilowy przebłysk geniuszu albo udar mózgu.
Stawiam na to drugie.

[Obrazek: JVTRbwE.png]

Nie mogłem się powstrzymać Duży uśmiech
[COLOR="Silver"]*Wyjątkowo dowcipny i cięty ateistyczny cytat.*
*Praktycznie nikomu nieznany autor tegoż cytatu*[/COLOR]
Odpowiedz
tylko poziom mi się nie zgadza : ]
Odpowiedz
"Azteckich nie czytam bo nie lubię krwistych ofiar z ludzi, kanibalizmu i takie tam, Tak więc Chrześcijaństwo i Aztekowie to dość podobny kaliber."

Autora litościwie przemilczę bo to nowy użytkownik Oczko
Odpowiedz
DziadBorowy napisał(a):"Azteckich nie czytam bo nie lubię krwistych ofiar z ludzi, kanibalizmu i takie tam, Tak więc Chrześcijaństwo i Aztekowie to dość podobny kaliber."

Autora litościwie przemilczę bo to nowy użytkownik Oczko
Chyba autorkę, bo to kobieta.
Ofiarę z człowieka masz w chrześcijaństwie? Masz.
Żarcie Żyda masz? Masz. Pisałem o tym w innym wątku. Jeśli Jezus jest obecny realnie z ciałem i duszą w eucharystii, to jego zjadanie czym jest, twoim zdaniem?
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Odpowiedz
W istocie zabawne, przy niektórych historiach z Biblii Aztekowie wydają się całkiem pocieszni.
Bóg nie ma z tym nic wspólnego. W ogóle nie ma go we Francji o tej porze roku.
Odpowiedz
nonkonformista napisał(a):Chyba autorkę, bo to kobieta.
Ofiarę z człowieka masz w chrześcijaństwie? Masz.
Żarcie Żyda masz? Masz. Pisałem o tym w innym wątku. Jeśli Jezus jest obecny realnie z ciałem i duszą w eucharystii, to jego zjadanie czym jest, twoim zdaniem?

Fiu fiu! Pogarsza się.
Szkoda komentować, bo dla normalnych ludzi różnice między chrześcijaństwem, a religią Aztecką są widoczne gołym okiem.

Chrześcijaństwo: brak ofiar z ludzi, w zamian jedzenie chleba i picie wina.

Religia Azteków: topienie dzieci, żeby padał deszcz, ścinanie dziewcząt, żeby rosła kukurydza, zabijanie 10 tysięcy mężczyzn, żeby Słońce nie zgasło, etc.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości