To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum
W związku z przebudową ulicy Karolkowej proszę o przydział mieszkania (w Śródmieściu):
rafal3006 napisał(a):Skoro to jest wątek o śfinii to wrzucam dowód wewnętrznej sprzeczności KRZ:
Zdezorientowanymile:
Duży uśmiech

Odpowiedz
Widzę, że Kubuś powoli staje się Naczelnym Komikiem Forum.
A nas Łódź urzekła szara - łódzki kurz i dym.
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):U nich to zwykły heteroseksizm, obrona "słabszej" płci, podszyta namiotem w gaciach, nawet wtedy kiedy strona wzięta w obronę pisze głupoty. U ciebie to solidarność jajników, no chyba, że byłabyś lesbijką to wtedy patrz punkt pierwszy Uśmiech

Rywalizacja z Kubusiem rozpoczęta!
GB ma dziś dobry dzień. Potencjalna lesbijka z "namiotem w gaciach" wyznająca "heteroseksizm"...

Panie Idioto! Masz Pan już takie określenie w słowniczku?
Sebastian Flak
Odpowiedz
"Kiełbie we łbie".
Oczko

Odpowiedz
Zrobił byś kiedyś podsumowanie tej nowomowy. Duży uśmiech A żeby poznać plugawe podstępy kultur-marksów!
Sebastian Flak
Odpowiedz
Nie jestem psychiatrą, tylko filozofem.

Odpowiedz
Duży uśmiech
Sebastian Flak
Odpowiedz
Reasumując - Kubuś zdecydowanie jest najśmieszniejszą formą białka (wiem, wiem) na tym forum, a GB najbardziej zapalczywą.
Odpowiedz
No co Ty. Idą "łeb w łeb". Bardzo humorystyczna taka zapalczywość. I niesamowicie kreatywna Duży uśmiech
Sebastian Flak
Odpowiedz
Palmer Eldritch napisał(a):Walczyłeś z implikacją? W dodatku zaciekle?

No i brawo.

A próbowałeś powalczyć z sumą?

Nowa teoria sumy

Zauważmy, że nie da się dodać stołu do krzesła. A przecież nawet przedszkolak wie, że obok stołu można postawić krzesło.

[s=4n^k=4n]=>s=k

Jeżeli stół ma 4 nogi i krzesło ma 4 nogi, to...
Każdy stół jest krzesłem!

:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:
"Do jasnych dążąc głębin – nie mógł trafić w sedno śledź pewien obdarzony naturą wybredną. Dokądkolwiek wędrował, zawsze nadaremno. Tu jasno, ale płytko, tam głębia, ale ciemno."
Odpowiedz
Każde krzesło jest stołem raczej.

Odpowiedz
wszyscy jesteśmy krzesłami i stołami
Odpowiedz
Hans Żydenstein napisał(a):wszyscy jesteśmy krzesłami i stołami

Pamiętajmy w naszych obliczenia, że prócz stołów i krzeseł są jeszcze taborety Oczko
Odpowiedz
Nic nie zrozumieliście a przecież to logika dostępna dla każdego czterolatka.
Żeby sumować taborety, krzesła i stoły trzeba po prostu sumować kilogramy drewna Język

Duży uśmiech
"Człowiek cnotliwy dobre wypowiada słowa, ale nie zawsze ten, kto dobre powiedział słowo, jest cnotliwy."
-Konfucjusz
Odpowiedz
Poproszę półtora kilo stołu...
Odpowiedz
Ale ja mam tylko półtora kilo stolo-krzeslo-taboretów...
Oczywiście według Nowej Teorii Sumy pasującej do naturalnej logiki człowieka i zrozumiałej dla każdego 4 latka :]
"Człowiek cnotliwy dobre wypowiada słowa, ale nie zawsze ten, kto dobre powiedział słowo, jest cnotliwy."
-Konfucjusz
Odpowiedz
To jak, zgodnie z NTS, potraktować psa zmielonego z budą?
Odpowiedz
To będzie wewnętrznie sprzeczny pasztet Oczko
Sebastian Flak
Odpowiedz
Palmer Eldritch napisał(a):Matko... Mantis ma rację, wszystko się zgadza w tym jego zestawieniu. Poza przedstawionymi przez niego zbrodniarzami znalazłem jeszcze następujących katolickich zbrodniarzy:

Maria Letizia Buonaparte - zakonnica pochodząca z Francji, śluby zakonne złożyła w Ajjacio na Korsyce. Stamtąd udała się do Rwandy, gdzie od początku swojego pobytu nawoływała do ludobójstwa. Słyszano jak nakazywała siepaczom zabijać wszystkich, bo Bóg odróżni swoich od obcych.

Josip Broz - ksiądz o pochodzeniu chorwacko-słoweńskim. Uczył Rwandyjczyków różnych technik mordowania. Twórca organizacji AVNOJ (Afrykańska Ludowa Organizacja Jedności Katolickiej). Przez pewien czas dyktator Klerykalnej Neretwy, państewka na pograniczu Rwandy i Burundi. Znany z niezwykłego bestialstwa.

Jean Baptiste Bernadotte - franciszkanin odpowiedzialny za zabijanie rwandyjskich dzieci. Umierały po długich torturach, z których najokrutniejszą był tzw. szwedzki tron.

Dobre. Uśmiech
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
Odpowiedz
Neuromancer napisał(a):Rywalizacja z Kubusiem rozpoczęta!
GB ma dziś dobry dzień. Potencjalna lesbijka z "namiotem w gaciach" wyznająca "heteroseksizm"...

Panie Idioto! Masz Pan już takie określenie w słowniczku?
Dlaczego kasuje się moje wpisy, w których podałem śmieszne wypowiedzi Neuro i dlaczego jego nie uległy kasacji?
Przypomniam, że Neuro się skompromitował, co zaserwowałem w tym temacie i co właśnie zniknęło. Kto chroni dupę Neuro i dlaczego można śmiać się z wypowiedzi wszystkich poza nim?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości