Liczba postów: 10,995
Liczba wątków: 45
Reputacja:
1,122
Panowie, nie przykrywajcie szlamu mułem
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe"
Liczba postów: 10,995
Liczba wątków: 45
Reputacja:
1,122
GoodBoy napisał(a):Wszyscy padacie jak muchy w konfrontacji z nami, a to dlatego, że opieracie się na bajkach, które w dodatku sami sobie wymyślacie. Bazujecie na tym co wam się wydaje i na tym co chcecie widzieć, a nie na tym jaka jest rzeczywistość. Wymyślacie sobie z dupy wzięte tezy i teoryjki, przy okazji popisując się bezkresem indolencji znajomości zagadnienia. To wasz podstawowy błąd i przyczyna wszystkich faili. Pisał o tym również El Comediante. Z przykrością stwierdzam, że nie spotkałem tu jeszcze godnego przeciwnika-homofoba, który byłby w stanie rzeczowo i merytorycznie wejść ze mną w potyczkę jak równy z równym. Wasze argumenciki są banalnie proste do obalenia, co staje się nudne jak flaki z olejem. "Przy życiu" trzyma jeszcze fun-factor mile: Inaczej nie byłoby tu po co pisać.
Stopień oderwania autora od rzeczywistości wskazuje, że post ten pisany był z Tworek lub innego podobnego przybytku. Tylko nie widziałem, że pacjenci mają tam dostęp do internetu
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe"
Liczba postów: 16,443
Liczba wątków: 93
Reputacja:
39
Jestem niezwykle ciekaw jaką to konfrontację sobie wyśnił nasz homiś...
W ogóle to on robi wrażenie walczącego tu z czymś, nie do końca wiadomo z czym konkretnie i jak. Naprawdę coraz bardziej przypomina mi naszą nieodżałowaną abangel666.
Liczba postów: 4,318
Liczba wątków: 26
Reputacja:
10
idiota napisał(a):Jestem niezwykle ciekaw jaką to konfrontację sobie wyśnił nasz homiś...
W ogóle to on robi wrażenie walczącego tu z czymś, nie do końca wiadomo z czym konkretnie i jak. Naprawdę coraz bardziej przypomina mi naszą nieodżałowaną abangel666. E tamtej to nic nie pobije. Ten antyklerykalny obłęd, te latynoskie pieśni rewolucyjne cytowane w całości, ta miłość do Che.... To se ne vrati....
Gudłaj to taki raczej "exeter 2". Kojarzycie exetera? Taki klasyczny leming co się tu kiedyś ostro udzielał.
"Marian zataczając się wracał jak zwykle znajomym chodnikiem do domu. Przez zamglone od całonocnej popijawy oczy widział mieszkańców Skórca bezskutecznie uganiających się choćby za kromką jakiegokolwiek pieczywa. Na razie było jednak cicho."
Jan Oborniak "Bankiet w piekarni" (zbiór opowiadań pt: "Krzyk ciszy", wyd. Opoka, Warszawa 1986)
Liczba postów: 14,823
Liczba wątków: 101
Reputacja:
333
Berzerker napisał(a):Musisz to załatwić operacyjnie. Nie inaczej. Jak chcesz to mogę cie ciąć. Aż do krocza. Za darmo. Co ty na to?
Berzerker proponuje darmowy zabieg chirurgiczny Chłoptasiowi. :lol2:
Niestety nie mogę dać Ci plusa (to była jedyna rzecz w byciu adminem, którą nadal chciałbym mieć  ), więc przypomnij mi przy okazji, że jestem Ci takowego krewny.
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Liczba postów: 6,486
Liczba wątków: 40
Reputacja:
151
O Cioranie :
Hastur napisał(a):Nie ma to jak spędzić pół życia na pisaninie o samobójstwie i innych smutach, by w końcu zdechnąć ze starości.
Liczba postów: 3,053
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
GoodBoy napisał(a):... kobiety same do mnie lgną...
Pytanko: czym różnią się kobiety spoza netu od kobiet z netu? Dlaczego tu na forum, żadna do Ciebie nie lgnie?
Reputacja:
39
Halucynacje z niedojeb... i śmiech.
Liczba postów: 3,124
Liczba wątków: 12
Furia napisał(a):
Pytanko: czym różnią się kobiety spoza netu od kobiet z netu? Dlaczego tu na forum, żadna do Ciebie nie lgnie? Bo tu na forum żadna nie widzi moich hipnotajzing oczu
Liczba postów: 2,501
Liczba wątków: 33
Reputacja:
9
Furia napisał(a):
Pytanko: czym różnią się kobiety spoza netu od kobiet z netu? Dlaczego tu na forum, żadna do Ciebie nie lgnie? Przecież wszystkie kobiety na forum to homofobki. Dlatego nie lgną. Jakby nie były homofobkami, to by lgnęły. A w ogóle, co ty wiesz o kobietach, przecież nie jesteś gejem.
The spice must flow
Liczba postów: 3,124
Liczba wątków: 12
Rita napisał(a):Przecież wszystkie kobiety na forum to homofobki. Zdecydowanie nie wszystkie, a nawet mniejszość
Reputacja:
39
Powstaje pytanie, czy którakolwiek z tutejszych pań zdobyłaby się na odwagę wyznania iż doń lgnie...
:roll:
Liczba postów: 3,053
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
idiota napisał(a):Powstaje pytanie, czy którakolwiek z tutejszych pań zdobyłaby się na odwagę wyznania iż doń lgnie...
U mnie powstaje lepsze. Pytanie. Czy którykolwiek z panów na forum, odważyłby się na takie wyznanie. ^^
Reputacja:
39
No nie wiem.
To by mogło prowadzić do ran szarpanych dolnych dróg wydechowych...
Chociaż są tu zaprawieni w bojach.
Liczba postów: 2,142
Liczba wątków: 1
Reputacja:
48
Wyznanie: ateista 100%, jebać masonów i swieckich humanistów
Niedzieli cudów ciąg dalszy:]
Mario napisał(a):Tak się składa tumanie, że jestem historykiem z wykształcenia właśnie, a fantasmagorie to opowiada Hoser.
ROTFL.
Marcin Basiński
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Keep calm and blame Russia
Ciekawe gdzie tę historię kończył.
Reputacja:
39
Raczej histerykiem.
Z zamiłowania.
Liczba postów: 11,056
Liczba wątków: 182
Może nie z wykształcenia, tylko z wykrztałtsenia?
Liczba postów: 527
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Widzę, że doczekałem się swojego fanklubu. Jak miło. :lol2:
Reputacja:
39
No.
Takiego głąba ze świecą szukać!
Dzięki, że jesteś!