To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum
Spoko Mario, nie przejmuj się obrazami. EH tak już ma.
Wydaje się, że wiara w cuda znika w jednej dziedzinie tylko po to, by zagnieździć się w innej. Karol Marks
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman

EL Duży uśmiech
Odpowiedz
Ta EH musi lubić malarstwo...

Odpowiedz
idiota napisał(a):Ta EH musi lubić malarstwo...
Sztukę obrazy w ogólności.
Wydaje się, że wiara w cuda znika w jednej dziedzinie tylko po to, by zagnieździć się w innej. Karol Marks
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran

EL Duży uśmiech
Odpowiedz
Zapomniałeś przecinka.

Odpowiedz
idiota napisał(a):Zapomniałeś przecinka.
Idiota 1 Gocek 0 :lol2:

EL Duży uśmiech
Odpowiedz
A ja nadal chętnie bym się dowiedział gdzie Mario ukończył hihihihihistorię.
Odpowiedz
Кирилл napisał(a):A ja nadal chętnie bym się dowiedział gdzie Mario ukończył hihihihihistorię.

Idiota miał założyć w tej sprawie forumową komisję śledczą - jego pytaj. :lol2:
Odpowiedz
No jak to gdzie?
Na uniwersytecie w bramie.
Duży uśmiech

Odpowiedz
Chiba na Moskiewskim w takim razie. Za dobrych, złotych czasów ojczulka Leonida.
Odpowiedz
idiota napisał(a):No jak to gdzie?
Na uniwersytecie w bramie.
Duży uśmiech
Gdyby komisja Antka Policmajstra działałała tak skutecznie jak Twoja, Tusk z Putinem już dawno siedzieliby za kratkami. :lol2:

A w temacie wątku, szczypta czarnego humoru:
idiota napisał(a):[COLOR="Blue"]Wiesz co, mam radę - zabij się.
Będzie lepiej światu i Tobie.[/COLOR]

Palmer Eldritch napisał(a):Nie, nie, nie skacz ze sobą!
Mielibyśmy wyrzuty sumienia, którego istnienia nie uznajesz.
[COLOR="Blue"]Niby czemu mielibyśmy mieć?
Z powodu ubytku jednego trolla?
Nie histeryzuj...
Ja bym nie miał, Ty sobie miej, jak widzisz w tym sens jakikolwiek.[/COLOR]
Wszystkie katole uchachane?
Odpowiedz
Poczekaj, powiedz tylko gdzie kończyłeś historię i skacz!

Bo wiesz... ja po prostu nie chcę popełniać tego błędu, który Ty zrobiłeś. Tak w razie czego.
Odpowiedz
Mario napisał(a):Wszystkie katole uchachane?

Dzień w którym nieoceniony Mario, nie błyśnie wtórnym analfabetyzmem, byłby pewnie dniem straconym.
Ale to pikuś.
Najlepsze są jego urojenia.:]
Marcin Basiński
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Keep calm and blame Russia
Odpowiedz
Ja szczerze mówiąc nie bardzo rozumiem co on pisze...
Na początku było jakby lepiej, ale objawy się nasilają.
Lepiej zapobiegać niż leczyć!

Odpowiedz
Oj tam. Powkręcajmy go jeszcze w coś.

Słuchaj Mario, ja chyba widziałem kiedyś bramę, w której zostałeś historykiem!
Odpowiedz
Palmer Eldritch napisał(a):Słuchaj Mario, ja chyba widziałem kiedyś bramę, w której zostałeś historykiem!

Słyszałem podanie o tym wydarzeniu. Podobno objawiła się tam Matka Boska i oznajmiła Mario, że został historykiem.
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Tutaj zastosowałem to drugie celem zmiękczenia homofobicznego oręża.

Chłoptaś na pytanie dlaczego określił się mianem pedała. Czyli jak ktoś jebnie Chłoptasiowi to Chłoptaś własną rączką sobie poprawi w celu zmiękczenia homofobicznej pięści. Teraz już wiadomo czemu Chłoptaś tak się boi pyskować twarzą w twarz.:lol2:
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Odpowiedz
Ja poznałem wiele ludzi zachowujących się jak GB i muszę przyznać ze to dość efektywna w niektórych przypadkach metoda, choćby w szkole pamiętam chłopaka słabszego od reszty którego wyzywali cały czas od "flamaków".
Bardzo szybko ten chłopak sam zaczął siebie nazywać mianem "flamaka" i jakoś wszyscy się od niego odczepili...
Z perspektywy czasu to dość zastanawiające, chyba nasz dziecięcy sadyzm nie znajdywał zaspokojenia w dręczeniu kogoś komu to nie przeszkadza i dlatego miał spokój...
Na pewno nie ma on powodów do dumy zachowując się w ten sposób ale dla tchórzy jest to jak najbardziej przydatna metoda.
"Człowiek cnotliwy dobre wypowiada słowa, ale nie zawsze ten, kto dobre powiedział słowo, jest cnotliwy."
-Konfucjusz
Odpowiedz
CreatedMind napisał(a):Ja akurat mogę zrozumieć ze GB traci środki w rozmowie z myszką bo sam poznałem osobiście co to jest za uczucie kiedy jakiś pacan się zawiesza i się powtarza jak upośledzony.
W takim przypadku najpierw się śmiejesz z głupoty danego pacana i jego braku trafności ale w końcu po przeczytaniu tego samego po raz setny ręce opadają i jedyne co pozostaje do zrobienia to ignorowanie smrodu...
W moim przypadku chodziło o powtarzanie ze jestem głupi a tutaj widzę już co-najmniej trzeci wpis od wczoraj gdzie myszka powtarza jak zawieszona płyta ze Gb to tchórz...
Prawda czy nie prawda ? Nie wiem.
Ale skoro pochodzi to z ust tego manipulacyjnego szczura to ja z tego nie mogę się śmiać.

CM wcale a wcale nie przeżywa pewnego "zajścia" i nie uczepił się mnie jak żebrak na ulicy.:lol2:
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Odpowiedz
Akurat dobze ci dowalił i napisał 100% prawdy. Dupa jak widze wciąż boli...
Odpowiedz
CreatedMind napisał(a):Ja akurat mogę zrozumieć ze GB traci środki w rozmowie z myszką bo sam poznałem osobiście co to jest za uczucie kiedy jakiś pacan się zawiesza i się powtarza jak upośledzony.
GoodBoy napisał(a):Akurat dobze ci dowalił i napisał 100% prawdy. Dupa jak widze wciąż boli...

Hmmm :

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości