Liczba postów: 2,142
Liczba wątków: 1
Reputacja:
48
Wyznanie: ateista 100%, jebać masonów i swieckich humanistów
Takiej koalicji CM+GB to nawet Pilaster by nie ujął w rozkładzie statystycznym 
Zatem strzeżcie się, bo nie znacie dnia ani godziny.
Marcin Basiński
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Keep calm and blame Russia
Liczba postów: 6,486
Liczba wątków: 40
Reputacja:
151
Marlow napisał(a):Takiej koalicji CM+GB to nawet Pilaster by nie ujął w rozkładzie statystycznym
Zatem strzeżcie się, bo nie znacie dnia ani godziny.
Wspólny wróg potrafi połączyć największych wrogów :p
Liczba postów: 3,576
Liczba wątków: 20
Reputacja:
9
Nic tak nie jednoczy jak wspólny wróg
A poważnie to napisałem po prostu to co myślę o tej sytuacji i nie wiem co fakt ze "przezywam" manipulacyjne zachowanie myszki ma w ogóle z tym wspólnego...
Nawet jeżeli faktycznie "przezywam" szopkę jaką odpierdolił to co z tego ? :roll:
Myszka zwali konia ze szczęścia bo przezywam dalej to co zrobił ?
Ja wiem jaka z niego manipulacyjna kanalia bo poznałem to z doświadczenia i dlatego przestrzegam przed tym innych.
@Marlow
PS: Nawet najgorszy wróg jak powie coś sensownego to zasługuje na przyznanie tego, dlatego nie doszukuj się tutaj tego czego tutaj nie ma 
Faktycznie jesteśmy oportunistami i potrafimy nawet z wrogiem się połączyć jeżeli jest to nam na rękę ale w tym przypadku nie ma żadnej koalicji :]
"Człowiek cnotliwy dobre wypowiada słowa, ale nie zawsze ten, kto dobre powiedział słowo, jest cnotliwy."
-Konfucjusz
Liczba postów: 2,142
Liczba wątków: 1
Reputacja:
48
Wyznanie: ateista 100%, jebać masonów i swieckich humanistów
CreatedMind napisał(a):@Marlow
PS: Nawet najgorszy wróg jak powie coś sensownego to zasługuje na przyznanie tego, dlatego nie doszukuj się tutaj tego czego tutaj nie ma 
Oj tam, oj tam...ja się tam niczego nie doszukuję.
Marcin Basiński
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Keep calm and blame Russia
Reputacja:
9
Koalicji się doszukujesz, a ja sam ze sobą nie potrafię się pojednać to co tu mówić z GB
"Człowiek cnotliwy dobre wypowiada słowa, ale nie zawsze ten, kto dobre powiedział słowo, jest cnotliwy."
-Konfucjusz
Liczba postów: 3,124
Liczba wątków: 12
To żadna koalicja. Ja od dawna lubię CM. I Hansia też. Właściwie jedyni z "EH", których na swój sposób lubię. To co wyrabia myszka jest tak jaskrawe, że nie potrzeba koalicji ani zadnych komisji śledczych, żeby to dostrzec. Najgorsze jest to, że jak myszka się zatnie to spamuje każdy temat co popadnie.
Liczba postów: 14,823
Liczba wątków: 101
Reputacja:
333
Widzę, że cechuje cię nie tylko tchórzostwo oraz indolencja intelektualna, ale też naśladownictwo na poziomie przedszkola.:wall:Gdybyś ty jeszcze jak małe dzieci naśladował coś sensownego...
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Myszko, biczas plisas, ale wymyśl już coś nowego. Plagiatowanie określeń, którymi sam zostałeś już dawno nazwany jest nudne i żałosne. Dodałbyś wreszcie coś od siebie....
Liczba postów: 6,595
Liczba wątków: 104
Liczba postów: 6,486
Liczba wątków: 40
Reputacja:
151
GoodBoy napisał(a):To żadna koalicja. Ja od dawna lubię CM. I Hansia też. Patrz Created! Może z nim nakręcimy nasz wymarzony film, a nie z nonkonformistą ?
Jeśli już to tylko Klątwę Faraona, pisane w google po angielsku z dodanym "gay"
Liczba postów: 16,443
Liczba wątków: 93
Reputacja:
39
GoodBoy napisał(a):Myszko, biczas plisas, ale wymyśl już coś nowego. Plagiatowanie określeń, którymi sam zostałeś już dawno nazwany jest nudne i żałosne. Dodałbyś wreszcie coś od siebie.... Powinieneś się cieszyć.
W końcu ŚSz ma godnego przeciwnika w argumentach "a nie bo twój", w których zawsze celował.
Teraz można zrobić jakiś pojedynek. Proponuję na topory.
Przedszkolak can be only one!
Liczba postów: 9,167
Liczba wątków: 64
Reputacja:
60
Wyznanie: ateista, w przyszłości może buddysta mahajany
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Liczba postów: 21,707
Liczba wątków: 218
Reputacja:
975
Wyznanie: ate 7 stopnia
Cytat:Kirył
Czarno to widzę
O szansach posła Godsona.
A nas Łódź urzekła szara - łódzki kurz i dym.
Liczba postów: 16,443
Liczba wątków: 93
Reputacja:
39
Reputacja:
9
kkap napisał(a):Wtedy nie musielibyśmy pić, działałby na nas Spirytus Sanctus^^

Dobre
-Konfucjusz
Liczba postów: 10,774
Liczba wątków: 173
Reputacja:
11
GoodBoy napisał(a):Kolejna bezczelna prowokacja próbująca zrobić z użytkowników idiotów. Naprawdę powinieneś zapoznać się z podanymi definicjami Ateizmu. Siedzi w nim jasna implikacja mniejszej lub większej niechęci wobec religii i podmiotów propagujacych idee i wartości oparte na istnieniu boga. :lol2:
Kolejny przejaw objawionego homo-pół-rozumku.
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Liczba postów: 11,935
Liczba wątków: 149
Reputacja:
17
GoodBoy napisał(a):Obiektywnie znaczy tyle, że geje jako autorzy tego pojęcia najlepiej wiedzą co ono znaczy. Wszak, gdybyśmy go nie stworzyli, nawet byś nie wiedział o jego istnieniu.
Gdyby nikt nie napisał Księgi Mormona, to dziś nawet bym nie wiedział kim jest prorok Moroni. :8O:
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.
Liczba postów: 2,356
Liczba wątków: 17
Reputacja:
22
exodim napisał(a):Mnie zupełnie nie interesuj[SIZE="4"]ę[/SIZE] co ty widziałeś, a czego nie. Punkt I. 6 Regulaminu wyraźnie nakazuje pisanie w języku polskim i stosowanie się do zasad oraz reguł językowych. [SIZE="1"].[/SIZE]
Zamierzam stworzyć mężczyznę i kobietę z grzechem pierworodnym. Następnie zamierzam zapłodnić kobietę samym sobą, tak abym mógł się narodzić. Będąc człowiekiem, zabiję się w ramach ofiary dla samego siebie aby ocalić Cię od grzechu na który Cię początkowo skazałem... TA DA!!!
|