To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum
Takiej koalicji CM+GB to nawet Pilaster by nie ujął w rozkładzie statystycznymDuży uśmiech
Zatem strzeżcie się, bo nie znacie dnia ani godziny.Duży uśmiech
Marcin Basiński
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Keep calm and blame Russia
Odpowiedz
Marlow napisał(a):Takiej koalicji CM+GB to nawet Pilaster by nie ujął w rozkładzie statystycznymDuży uśmiech

Wspólny wróg potrafi połączyć największych wrogów :p
Odpowiedz
Nic tak nie jednoczy jak wspólny wróg Język

A poważnie to napisałem po prostu to co myślę o tej sytuacji i nie wiem co fakt ze "przezywam" manipulacyjne zachowanie myszki ma w ogóle z tym wspólnego...
Nawet jeżeli faktycznie "przezywam" szopkę jaką odpierdolił to co z tego ? :roll:
Myszka zwali konia ze szczęścia bo przezywam dalej to co zrobił ?
Ja wiem jaka z niego manipulacyjna kanalia bo poznałem to z doświadczenia i dlatego przestrzegam przed tym innych.

@Marlow
PS: Nawet najgorszy wróg jak powie coś sensownego to zasługuje na przyznanie tego, dlatego nie doszukuj się tutaj tego czego tutaj nie ma Oczko
Faktycznie jesteśmy oportunistami i potrafimy nawet z wrogiem się połączyć jeżeli jest to nam na rękę ale w tym przypadku nie ma żadnej koalicji :]
"Człowiek cnotliwy dobre wypowiada słowa, ale nie zawsze ten, kto dobre powiedział słowo, jest cnotliwy."
-Konfucjusz
Odpowiedz
CreatedMind napisał(a):@Marlow
PS: Nawet najgorszy wróg jak powie coś sensownego to zasługuje na przyznanie tego, dlatego nie doszukuj się tutaj tego czego tutaj nie ma Oczko

Oj tam, oj tam...ja się tam niczego nie doszukuję.Oczko
Marcin Basiński
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Keep calm and blame Russia
Odpowiedz
Koalicji się doszukujesz, a ja sam ze sobą nie potrafię się pojednać to co tu mówić z GB Język
"Człowiek cnotliwy dobre wypowiada słowa, ale nie zawsze ten, kto dobre powiedział słowo, jest cnotliwy."
-Konfucjusz
Odpowiedz
To żadna koalicja. Ja od dawna lubię CM. I Hansia też. Właściwie jedyni z "EH", których na swój sposób lubię. To co wyrabia myszka jest tak jaskrawe, że nie potrzeba koalicji ani zadnych komisji śledczych, żeby to dostrzec. Najgorsze jest to, że jak myszka się zatnie to spamuje każdy temat co popadnie.
Odpowiedz
Widzę, że cechuje cię nie tylko tchórzostwo oraz indolencja intelektualna, ale też naśladownictwo na poziomie przedszkola.:wall:Gdybyś ty jeszcze jak małe dzieci naśladował coś sensownego...
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Odpowiedz
Myszko, biczas plisas, ale wymyśl już coś nowego. Plagiatowanie określeń, którymi sam zostałeś już dawno nazwany jest nudne i żałosne. Dodałbyś wreszcie coś od siebie....
Odpowiedz
Marlow napisał(a):Takiej koalicji CM+GB to nawet Pilaster by nie ujął w rozkładzie statystycznymDuży uśmiech

Uśmiech:lol2:
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):To żadna koalicja. Ja od dawna lubię CM. I Hansia też.
Patrz Created! Może z nim nakręcimy nasz wymarzony film, a nie z nonkonformistą ?
Odpowiedz
Jeśli już to tylko Klątwę Faraona, pisane w google po angielsku z dodanym "gay" Język
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Myszko, biczas plisas, ale wymyśl już coś nowego. Plagiatowanie określeń, którymi sam zostałeś już dawno nazwany jest nudne i żałosne. Dodałbyś wreszcie coś od siebie....
Powinieneś się cieszyć.
W końcu ŚSz ma godnego przeciwnika w argumentach "a nie bo twój", w których zawsze celował.
Teraz można zrobić jakiś pojedynek. Proponuję na topory.
Przedszkolak can be only one!

Odpowiedz
Zawsze możesz dołączyć. Język
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Odpowiedz
Cytat:Kirył
Czarno to widzę
O szansach posła Godsona.
A nas Łódź urzekła szara - łódzki kurz i dym.
Odpowiedz

Odpowiedz
kkap napisał(a):Wtedy nie musielibyśmy pić, działałby na nas Spirytus Sanctus^^

Duży uśmiech
Dobre Język
-Konfucjusz
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Kolejna bezczelna prowokacja próbująca zrobić z użytkowników idiotów. Naprawdę powinieneś zapoznać się z podanymi definicjami Ateizmu. Siedzi w nim jasna implikacja mniejszej lub większej niechęci wobec religii i podmiotów propagujacych idee i wartości oparte na istnieniu boga.
:lol2:
Kolejny przejaw objawionego homo-pół-rozumku.
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Odpowiedz
[Obrazek: image.jpg]

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Obiektywnie znaczy tyle, że geje jako autorzy tego pojęcia najlepiej wiedzą co ono znaczy. Wszak, gdybyśmy go nie stworzyli, nawet byś nie wiedział o jego istnieniu.

Gdyby nikt nie napisał Księgi Mormona, to dziś nawet bym nie wiedział kim jest prorok Moroni. :8O:

Szczęśliwy
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.
Odpowiedz
exodim napisał(a):Mnie zupełnie nie interesuj[SIZE="4"]ę[/SIZE] co ty widziałeś, a czego nie. Punkt I. 6 Regulaminu wyraźnie nakazuje pisanie w języku polskim i stosowanie się do zasad oraz reguł językowych.
[SIZE="1"].[/SIZE]
Zamierzam stworzyć mężczyznę i kobietę z grzechem pierworodnym. Następnie zamierzam zapłodnić kobietę samym sobą, tak abym mógł się narodzić. Będąc człowiekiem, zabiję się w ramach ofiary dla samego siebie aby ocalić Cię od grzechu na który Cię początkowo skazałem... TA DA!!!
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości