To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum
Nudziarz napisał(a):Nawet w odpowiednim temacie ten post.
Wreszcie trafiłam :lol2:
Uśmiech
Odpowiedz
manas napisał(a):Natomiast walka na argumenty to domena dorosłych.
Na prawdę masz 28 lat?

Walka na argumenty to domena inteligentnych, a nie kogoś, kto liczbę postów dyskutanta uważa za jego wiek :rotfl:
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.
Odpowiedz
A inteligentnym ludziom nie zdarzają się pomyłki?
No jak nie myślą to na pewno.
Oczko
Co do walki na argumenty to ja mimo pomyłki bardziej się do tego nadaje niż oponent co zamiast atakować moje argumenty skupił się na mnie.
No inteligenty człowiek raczej tak nie postępuje i jak nie ma nic do powiedzenia to milczy.
Nie gań innych ani nie potępiaj ich. Bądź ostrożny tylko w swoim braku szczerości.

Czemu "Alfy i Omegi" nie mają własnego życia i przejmują się co w sieci piszczy?
Odpowiedz
manas napisał(a):No inteligenty człowiek raczej tak nie postępuje i jak nie ma nic sensownego do powiedzenia to milczy.
Poprawiłem.
Non ridere, non lugere, neque detestari, sed intelligere.
Odpowiedz
Soul33 napisał(a):No inteligenty człowiek raczej tak nie postępuje i jak nie ma nic do powiedzenia to milczy.

[Obrazek: 11.gif]
"Do jasnych dążąc głębin – nie mógł trafić w sedno śledź pewien obdarzony naturą wybredną. Dokądkolwiek wędrował, zawsze nadaremno. Tu jasno, ale płytko, tam głębia, ale ciemno."
Odpowiedz
To nie mój cytat, szyszek Koszyczku.

Ale gify fajne. Jak jeszcze przez kilka dni będziesz je wrzucał w tym tempie, to może nawet upomnienie zarobisz Uśmiech
Non ridere, non lugere, neque detestari, sed intelligere.
Odpowiedz
idiota napisał(a):To powyżej ma jakiś sens, czy tylko mi się wydaje bredzeniem?
Misie to w lesie są.
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Odpowiedz
Nonkonformista napisał(a):Misie to w lesie są.

Od razu w dobrym temacie Uśmiech.
"War, War never changes"

"Jako że jesteś obywatelem demokratycznego kraju powinieneś wiedzieć że twój głos nic nie znaczy".

Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu.
Odpowiedz
Gdzieś Ty widział misie w lesie?
Matematyka jest niezmysłową rzeczywistością, która istnieje niezależnie zarówno od aktów, jak i dyspozycji ludzkiego umysłu i jest tylko odkrywana, prawdopodobnie bardzo niekompletnie, przez ludzki umysł

Kurt Gödel

Mój blog - http://flaufly.wordpress.com/
Odpowiedz
na filmie
Odpowiedz
Nonkonformista napisał(a):Misie to w lesie są.

Idiota napisał poprawnie. Doucz się polonisto za 3 grosze.

http://poradnia.pwn.pl/lista.php?id=5375
Odpowiedz
Skywalker napisał(a):...do rosołu mama wrzucała nawet żołądki i serca. Pycha!

lumberjack napisał(a):... uwielbiam rozgryzać serduszko kurczaczka, pychota!

Dziwne ludzie z nich. Żołądkami, serduszkami się zachwycają, a wątróbką gardzą... Hm... Musi Czarnobyl! Duży uśmiech
Odpowiedz
Furia napisał(a):Dziwne ludzie z nich. Żołądkami, serduszkami się zachwycają, a wątróbką gardzą... Hm... Musi Czarnobyl! Duży uśmiech

Po prostu odrzuca mnie gorzkawy smak wątróbki.

[Obrazek: Banner-the-skywalker-family-10169607-600-120.jpg]

EH
Odpowiedz
Ja się zaliczam do klubu wątróbki. Tymczasem żołądki i serca są zbyt żylaste i gumowate żeby nadawały się do jedzenia. Aczkolwiek może to kwestia kucharza który je przygotował.
Odpowiedz
Hans Żydenstein napisał(a):Idiota napisał poprawnie. Doucz się polonisto za 3 grosze.

Boli naszego misia że, wyszedł na nieopierzonego hitlerka i musi odreagować jakkolwiek, z sensem, czy bez...
Daj mu tę "satysfakcję", ja nie zbiednieję od tego, a on sobie wystawia kolejną laurkę nieuka.

Odpowiedz
Skywalker napisał(a):Po prostu odrzuca mnie gorzkawy smak wątróbki.
Wątróbka jest gorzka jak dostanie się do niej żółć.
Dobrze przygotowana jest słodziutka.
Odpowiedz
Co wy wiecie o gorzkości?
Wczoraj dentystka wstrzyknęła mi w ząb tak gorzkie świństwo, że do teraz mam absmak. Gorzkość nad gorzkościami.
A nas Łódź urzekła szara - łódzki kurz i dym.
Odpowiedz
Hans Żydenstein napisał(a):Idiota napisał poprawnie. Doucz się polonisto za 3 grosze.

Douczył się. Mamy tu do czynienia z formą akcentowaną, dlatego należy napisać "mnie".
- Myślałem, że ty nie znasz lęku.
- Mylisz się. Lęku nie zna tylko głupiec.
- A co robi wojownik, kiedy czuje strach?
- Pokonuje go. To jest w każdej bitwie nasz pierwszy martwy wróg.
Odpowiedz
Iselin napisał(a):Douczył się. Mamy tu do czynienia z formą akcentowaną, dlatego należy napisać "mnie".
Na pewno będzie "Czy mi się to podoba?"

ale jak dodamy "tylko", to nie będzie "Czy tylko mi się to podoba?"

Jeżeli nie, to proszę o odpowiednie dowody.
Odpowiedz
Hans Żydenstein napisał(a):Na pewno będzie "Czy mi się to podoba?"

ale jak dodamy "tylko", to nie będzie "Czy tylko mi się to podoba?"
Nie. Zmieniłeś akcent.
Jeśli powiesz głośno pierwsze zdanie, powinno brzmieć "Czy mi się to podoba"?
Drugie zdanie natomiast brzmi "Czy tylko mnie się to podoba"?
Jeśli chodzi o pierwsze zdanie, to możesz też użyć formy akcentowanej mnie, ale wtedy zdanie będzie miało inne znaczenie, np:
Jemu się to podoba, jej się podoba, ale czy mnie się to podoba?
- Myślałem, że ty nie znasz lęku.
- Mylisz się. Lęku nie zna tylko głupiec.
- A co robi wojownik, kiedy czuje strach?
- Pokonuje go. To jest w każdej bitwie nasz pierwszy martwy wróg.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości