To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum
Tylko go najpierw przeczytaj, dobra?
Mierzy się ponad cel, by trafić do celu.
K.Bunsch

Odpowiedz
Jak wpierw inni przeczytają.
Ja piszę o ilości a oni się czepiają jakiegoś szczegółu i dzielą włos na 4.
Nie gań innych ani nie potępiaj ich. Bądź ostrożny tylko w swoim braku szczerości.

Czemu "Alfy i Omegi" nie mają własnego życia i przejmują się co w sieci piszczy?
Odpowiedz
idiota napisał(a):O!
Widzę, że manas znów wziął się za swoje 'filozofowanie"...
Duży uśmiech

Dlaczego nie chcesz się trochę otworzyć lub zmiękczyć?
Czego się boisz?:-?
Odpowiedz
W sumie to nawet zabawne.
To tak jakbym napisał, że kobiet jest więcej niż mężczyzn a oni mi podsuwali anatomię mężczyzny.
:lol2:
Nie gań innych ani nie potępiaj ich. Bądź ostrożny tylko w swoim braku szczerości.

Czemu "Alfy i Omegi" nie mają własnego życia i przejmują się co w sieci piszczy?
Odpowiedz
teresa124 napisał(a):Dlaczego nie chcesz się trochę otworzyć lub zmiękczyć?
Czego się boisz?:-?

Ze wypadnie mu mózg tak tym, którzy już się pootwierali, bądź ze rozleje się jak breja, jak ci, którzy się zmiękczyli.
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.
Odpowiedz
Coraz śmieszniejsze wypowiedzi tutaj czytam.
Duży uśmiech
Już nawet kumpel się śmieje jak mu napisałem:
Cytat:palnąłem jakąś bzdurę o pierwotniakach, lecz ogólnie chodziło mi o to, że większość zwierząt lubi sex a oni mi wyłuskali bzdurę o pierwotniakach i zmienili tor dyskusji - z lubienia seksu na budowę i funkcjonowanie pierwotniaka
:lol2:

Odpowiedz
manas napisał(a):palnąłem jakąś bzdurę o pierwotniakach, lecz ogólnie chodziło mi o to, że większość zwierząt lubi sex a oni mi wyłuskali bzdurę o pierwotniakach i zmienili tor dyskusji - z lubienia seksu na budowę i funkcjonowanie pierwotniaka
Bzdurą jest, że "większość zwierząt lubi seks".
Seks "lubią" niektóre ssaki, z czego większość to naczelne. I to tyle w zasadzie.
"Equality is a lie. A myth to appease the masses. Simply look around and you will see the lie for what it is! There are those with power, those with the strength and will to lead. And there are those meant to follow – those incapable of anything but servitude and a meager, worthless existence."
Odpowiedz
Jester napisał(a):Bzdurą jest, że "większość zwierząt lubi seks".
Seks "lubią" niektóre ssaki, z czego większość to naczelne. I to tyle w zasadzie.
Ciekawe, jak można to stwierdzić?
Zrobić ankietę wśród jaszczurek i gupików.
Równie dobrze można powiedzieć, że zwierzęta nie lubią jeść.

Seks działa silnie na 'pole nagrody' w mózgu, tak jak syte jedzenie czy narkotyki.
Więc chyba spełnia kryteria przyjemności.
W końcu instynkt seksualny nie kieruje nikogo ani niczego w stronę bólu.
A nas Łódź urzekła szara - łódzki kurz i dym.
Odpowiedz
Nonkonformista napisał(a):Znasz jakąś arię operową dla tenora i umiałbyś ją dobrze zaśpiewać?

nie, tak dobrze to ja nie śpiewałem Uśmiech nie za bardzo lubiłem śpiewać, czasem odstawiałem takie fałsze, że masakra, ale nauczycielka się uparła na mnie i musiałem chodzić na zajęcia z chóru, nawet jakieś nagrody ten chór zdobywał, w sumie nie było najgorzej, nawet kiedyś jakąś kasę żeśmy dostali za nagrania.. na studiach mnie jeszcze dopadli i byłem w chórze uczelnianym i to był koniec mojej kariery Uśmiech
Odpowiedz
Cytat:Ciekawe, jak można to stwierdzić?
Można...
Błąd jest raczej w rozumowaniu, że to, za czym czujemy popęd, z góry mielibyśmy lubić.
Cytat:Dlaczego nie chcesz się trochę otworzyć lub zmiękczyć?
Czego się boisz?
Czego się boisz? Kogo kryjesz!?
Hahahaa.
Cytat:Już nawet kumpel się śmieje jak mu napisałem:
Cytat:
Cytat:palnąłem jakąś bzdurę o pierwotniakach, lecz ogólnie chodziło mi o to, że większość zwierząt lubi sex a oni mi wyłuskali bzdurę o pierwotniakach i zmienili tor dyskusji - z lubienia seksu na budowę i funkcjonowanie pierwotniaka
Ale sobie żarciki z kumplem wysyłacie. Wesoło tam u was, że hoho.Język
Bóg jest leniwy.
Odpowiedz
Od popędu do seksu czasami daleka droga- więc kiepski argument.
To, że mam np. wysokie libido nie znaczy, że teraz...

Odpowiedz
@manas
Po prostu nie zrozumiałeś.

Sorry za off, ale to tu się najśmieszniejsze dyskusje toczą.
Bóg jest leniwy.
Odpowiedz
Bywa, nie czytam w myślach choć wiele osób tego ode mnie wymaga.

Odpowiedz
Co to w ogóle ma znaczyć to, co Ty na pisałeś?
Ty na prawdę masz 30 lat?
Pyskowanie zamiast dyskusji kojarzyło mi się raczej z ludźmi młodszymi. Dziećmi właściwie.

Chyba należysz do tej rasy dałnów, co musi zawsze mieć ostatnie słowo. Nie przeszkadzam.
Bóg jest leniwy.
Odpowiedz
Czyli dorośli ludzie mają potakiwać? To ich cecha, domena?
Tak zwane pyskowanie to krytyka a takie myślenie pozwala odnaleźć luki w czyimś myśleniu.
W sumie na dobrą sprawę mogę teraz napisać, że wyzywanie kojarzyło mi się raczej z ludźmi młodszymi, dziećmi właśnie.
Natomiast walka na argumenty to domena dorosłych.
Na prawdę masz 28 lat?
No ja też nie przeszkadzam.
I nie będzie to moje ostatnie słowo, zamierzam jeszcze tu pisać.

Odpowiedz
Sofeicz napisał(a):Ciekawe, jak można to stwierdzić?
Zrobić ankietę wśród jaszczurek i gupików.
Równie dobrze można powiedzieć, że zwierzęta nie lubią jeść.

Seks działa silnie na 'pole nagrody' w mózgu, tak jak syte jedzenie czy narkotyki.
Więc chyba spełnia kryteria przyjemności.
W końcu instynkt seksualny nie kieruje nikogo ani niczego w stronę bólu.
Widać, że "filozofowanie" po manasowemu ma fanów!

Odpowiedz
idiota napisał(a):Widać, że "filozofowanie" po manasowemu ma fanów!

Po Twojemu też- rzucam jakieś tam.Uśmiech

Ostatnio jakaś tam dewota ćwiczyła..to.
Zaciekawiasz jednak - dlatego zostałam na tym forum.

Obyś nie okazał się wydmuszką:twisted:
Odpowiedz
To powyżej ma jakiś sens, czy tylko mi się wydaje bredzeniem?

Odpowiedz
idiota napisał(a):To powyżej ma jakiś sens, czy tylko mi się wydaje bredzeniem?

Wydaje Ci się - nawet jeśli nie ma sensu na pewno nie jest bredzeniem.
Porozmawiajmy wreszcie jak człowiek z człowiekiem.Uśmiech:*
Odpowiedz
teresa124 napisał(a):Wydaje Ci się - nawet jeśli nie ma sensu na pewno nie jest bredzeniem.

Nawet w odpowiednim temacie ten post.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości