To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ankieta: Czy jesteś za legalizacją narkotyków?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak, wszystkich
45.29%
154 45.29%
Tak, ale tylko tych "miękkich" (m.in. marihuany)
37.35%
127 37.35%
Nie
13.53%
46 13.53%
Żadna z powyższych opcji ankiety mi nie odpowiada
3.82%
13 3.82%
Razem 340 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prohibicja narkotykowa vs. legalizacja narkotyków
Zencognito napisał(a):O.K. to idź i pracuj w lupanarze ale nie legalizuj Marihuany bo to szkodliwe. Co do zdolności umysłowych to wytrzyj sobie szare komórki z rdzy Uśmiech

jeżdżenie samochodem jest już bardziej szkodliwe (zanieczyszczenia bezpośrednie i pośrednie <rafinerie> oraz wypadki.)

Odpowiedz
W polskim lesie (prawdopodobnie czyjs outdoor) :
[Obrazek: canon203423scaled700ab1.jpg]

Wygladaja jak cubenisy, ale tak naprawde sa to azurescensy - najsilniejsze grzybki z rodzaju Psilocybe. :-) I juz za niedlugo moga zadomowic sie w Polsce (jezeli jeszcze sie to nie stalo), a wszystko dzieki akcji zaszczepiania polskich lasow w te grzybki: http://psilosophy.info/darwin/.
Jeszcze link do watku na hypereal : https://talk.hyperreal.info/thread/11905
Odpowiedz
looooooooooooool

operacja DARWIN ma mojego osobistego plusa arcyzajebistosci.
Jak wielki jest upadek ludzkości najlepiej pokazuje fakt, że nie ma już ani jednego ludu czy plemienia u którego fakt narodzin wywoływałby żałobę i lamenty. (Cioran)

Odpowiedz
Kilgore Trout napisał(a):looooooooooooool

operacja DARWIN ma mojego osobistego plusa arcyzajebistosci.

To nawet jeden ksiądz-grzybek mówi, że trzeba SIAĆ SIAĆ SIAĆ Uśmiech
Efemental :: nasz punkt słyszenia | Blog Magnusa | Fotogaleria

Postanowiłem żyć wiecznie - na razie wszystko idzie po mojej myśli.
Odpowiedz
ja nie popieram legalizacji marihuany moge znieść gdy ktoś pali lub pije ale ćpania nie zakceptuje nigdy
Odpowiedz
to wyjasnia czemu jestes taki nerwowy.
Jak wielki jest upadek ludzkości najlepiej pokazuje fakt, że nie ma już ani jednego ludu czy plemienia u którego fakt narodzin wywoływałby żałobę i lamenty. (Cioran)

Odpowiedz
Zapewne, Kilgore Oczko Może swoje frustracje tym sposobem wyładowuje Język
Zły neoliberalny/libertariański Kot (czarny & drapieżny).
-----------------------------------
2025r- Prywatnie tworzę postapo grę, jeśli lubisz czarny humor to polecam.
DARMOWE Demo-  Because The World Died by liberty90
Pisywałem od długiego czasu; część moich starszych wypowiedzi można traktować jako nieaktualne.
BARDZO NIEAKTUALNE.
Odpowiedz
Kilgore Trout napisał(a):to wyjasnia czemu jestes taki nerwowy.

ale ja nie pije to nie mogę być pijany i przez to nerwowy
Odpowiedz
do tego problemy z czytaniem ze zrozumieniem.

Odpowiedz
Cytat:ale ćpania nie zakceptuje nigdy
No to mamy problem, chodz na solo.
Odpowiedz
Kilgore-Grzybek albo ma problem z kapeluszem albo z 'marychą". Nie wiem po co ten temat na Forum. Przecież to nie jest forum dla narkomanów ani popierających narkotyki...
Prawda pozostaje ukryta przed tym, kogo wypełniają pożądania i nienawiść.
Odpowiedz
ćpun jesteś?Duży uśmiech
Odpowiedz
Niestety tylko "normalny" w tym temacie Uśmiech
Odpowiedz
Zencognito jest ćpunem ale ćpa jakies naprawde ohydne rzeczy.

Radze rozwazyc pewne sprawy abstynenci, nie chcecie chyba skonczyc jak Zencognito? Uśmiech

Odpowiedz
Ale go styrał
Odpowiedz
Kilgore Trout napisał(a):Zencognito jest ćpunem ale ćpa jakies naprawde ohydne rzeczy.
Uśmiech
Tak ale w odróżnieniu do KILGORE nie ma kłopotów z głową UśmiechUśmiech)
Odpowiedz
Jeszcze jeden post pyskówkowy i będę strzelał :>
Odpowiedz
Zencognito, chyba w zbyt prosty sposób podchodzisz to tematu, za bardo uogólniasz. Coś tam krzyczysz o narkomanach, coś o alkoholikach. Fajnie, że dla Ciebie to takie proste, pewnie dzięki temu łatwiej Ci żyć, ale żeby od razu chwalić się tym ograniczeniem publicznie ...

Jedziesz strasznie bełkotliwie. Piszesz:"Każdy kto pali marychę to ZWYKŁY NARKOMAN !", gdy palę, to jestem narkomanem (tym zwykłym), gdy nie palę to nim nie jestem (może wtedy jestem niezwykłym narkomanem, ???)? czyli raz nim jestem, a raz nie jestem? palę coraz rzadziej, więc i coraz rzadziej jestem narkomanem, tak? ... chyba masz problem, ze zrozumieniem słów, których używasz, dla powtórki, narkotyki, to używki które uzależniają, a narkoman, to człowiek uzależniony od tych używek (ja właśnie, dla przykładu, ćpam kawę, taki ze mnie narkoman)

... a to było najzwyczajniej głupie (nie oceniam Ciebie Zencognito, a to co napisałeś, żeby nie było, że obrażam ...) "NARKOMAN pozostanie narkomanem, ta tak samo jak PIWOSZ będzie formą alkoholika." wybacz, ale to zdanie nie ma sensu, a w kontekście całego tematu jest okrutnie idiotycznym dowodem xD
Odpowiedz
Przecież nic nie odróżnia marihuany od opium- i to i to jest narkotykiem. Narkotyki to nie jest zwykła używka bo w przeciwieństwie do papierosów czy wódy na "dragi" trzeba mieć niezłe pieniądze. I z czego Ci narkomani je mają ? Z kradzieży a może okradają babcie z renty co miesiąc ?
Odpowiedz
Hm ? Co to za różnica jakie trzeba mieć pieniądze ? Na niektóre rzeczy trzeba mieć miliony, co nie zmienia faktu, że jeśli ktoś ma ochotę i go nie to stać, to ma sobie prawo je kupić; podobnie z używkami. Co to za "argument" przytaczasz ? Zgodnie z tym absurdalnym rozumowaniem należałoby zdelegalizować np. drogie wina, które kosztują znacznie więcej od normalnych "narkotyków" (w cudzysłowie, bo wrzucanie do jednego worka marihuany i heroiny, to tak, jakby uznać za identyczne kawę i wódkę).

Poza tym po legalizacji ceny by gwałtownie spadły.

Zencognito napisał(a):Z kradzieży a może okradają babcie z renty co miesiąc ?

Zencognito nieuczciwie imputuje całej grupie jednolitość i negatywne zamiary. Tymczasem każda jednostka jest inna (czego Zencognito, oczywiście, pojąć nie może - acz to już nie mój problem), więc pytanie to jest zupełnie bez sensu.
Zły neoliberalny/libertariański Kot (czarny & drapieżny).
-----------------------------------
2025r- Prywatnie tworzę postapo grę, jeśli lubisz czarny humor to polecam.
DARMOWE Demo-  Because The World Died by liberty90
Pisywałem od długiego czasu; część moich starszych wypowiedzi można traktować jako nieaktualne.
BARDZO NIEAKTUALNE.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości