Liczba postów: 1,369
Liczba wątków: 153
Liberty napisał(a):O kuuuuurwa. No to ladnie, takich bzdur to nawet kaczor nie opowiada (ale to moze z tego powodu, ze nie odruznia marihuany od majeranku i alkoholu od soku pomaranczowego).
Tutaj masz rację. Zapytano kiedyś kaczyńskiego, czy marichanę wyrabia się z konopii, od odpowiedział, że chyba nie. :-)
Liczba postów: 876
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Watpie aby jakikolwiek polityk z po/pis/lpr/so/lid/psl mial chociaz podstawowa wiedze na temat narkotykow i ich dzialania. Za to kazdy z nich wie najlepiej, ze narkotykow trzeba zakazac, jako zla oczywistego. No wlasnie, w dzisiejszych czasach propaganda anty-narkotykowa osiagnela taki poziom, ze narkotyki sa napietnowane dla samej idei, idei walki z czyms zlym, o czym nikt nie ma pojecia, a raczej ma pojecie, ale zupelnie sprzeczne z faktami.
Dla tego uwazam, wejcie poslow UPR do sejmu, za bardzo wazne. W tym momencie w rzadzie siedzi 100% poslow przeciwnych legalizacji, nie ma miejsca na merytoryczna dyskusje. Lamane jest podstawowe prawo ludzi do wolnosci, w imie gry politycznej, w imie czystego populizmu. Coraz to nowe badania dowodza jak mala jest szkodliwosc narkotykow i jak wielkie zastosowanie w medycynie, a mimo to wygrywaja mity na ich temat, promowane, o zgrozo - przez klona glowy panstwa!
Jedyne co mnie pociesza, to wiara, w to, ze narkotyki faktycznie zostana zalegalizowane, z tego prostego powodu, ze to jest jedyne sluszne rozwiazanie. Nauka i prawda zawsze zwycieza. ;-)
Ps. A tu osmieszjacy sie (pewnie do tej pory nie ma swiadomosci, jak bardzo) kaczor:
http://youtube.com/watch?v=s-51rKwcQ34&m...ed&search=
Liczba postów: 9,700
Liczba wątków: 56
Reputacja:
0
Cytat:W tym momencie w rzadzie siedzi 100% poslow przeciwnych legalizacji
Niedokonca.
Gadzinowski na przyklad czesto wypowiadal sie pozytywnie o marihuanie.
Jak wielki jest upadek ludzkości najlepiej pokazuje fakt, że nie ma już ani jednego ludu czy plemienia u którego fakt narodzin wywoływałby żałobę i lamenty. (Cioran)
Reputacja:
0
Cos tam mowil, ale mowil zdaje sie wylacznie o marihuanie i przed wyborami ucichl. Jego koledzy partyjni sa odpowiedzialni za 2 krotne zaostrzanie polityki antynarkotykowej i w pogladach na ten temat nie roznia sie niczym od kaczorow. Jezeli sa jakies pojedyncze glosy za, to ich nie slyszymy, bo partie, z ktorych sie wywodza sa przeciw.
Liczba postów: 1,477
Liczba wątków: 28
Reputacja:
0
Liberty napisał(a):Ps. A tu osmieszjacy sie (pewnie do tej pory nie ma swiadomosci, jak bardzo) kaczor:
http://youtube.com/watch?v=s-51rKwcQ34&m...ed&search=
 hock: Z narkotykami i narkomanią trzeba walczyć! Dlaczego? Bo to ZUO!
Tak jak napisałeś, dla samej idei walki z narkotykami walczą, nawet nie mając najmniejszego pojęcia o którymkolwiek z narkotyków:confused:
Rzecz jasna, on, tak zaciekle walczący z narkotykami, zapytany o inne psychodeliki dużo by nam raczej nie powiedział, a i uzasadnić walki z nimi też raczej by nie dał rady.
Na bank pojęcie tego chłopaka o narkotykach ogranicza się do błędnych informacji o marihuanie i znajomości słów: heroina i kokaina (może nawet LSD)
"NIE MA SPRAWIEDLIWOŚCI, JESTEM TYLKO JA"
Reputacja:
0
Jeszcze jedna tragedia z powodu zabojczych narkotykow:
http://missoulian.com/articles/2007/10/2...news02.txt
Prosser suffered from an autoimmune disease that gave her allergic and dangerous reactions to most pharmaceutical painkillers. So she turned to marijuana. When that was no longer available she had no where else to turn.
Without the relief that marijuana delivered to her, Robin Prosser killed herself at home last week. She was 50.
“Give me liberty or give me death,” she wrote in July. “Maybe the next campaign ought to be for assisted-suicide laws in our state. If they will not allow me to live in peace, and a little less pain, would they help me to die, humanely?”
Jak wielki jest upadek ludzkości najlepiej pokazuje fakt, że nie ma już ani jednego ludu czy plemienia u którego fakt narodzin wywoływałby żałobę i lamenty. (Cioran)
Reputacja:
0
http://ottsun.canoe.ca/News/OttawaAndReg...8-sun.html
Jak to w wolnym swiecie. Policja wpada do twojego domu, strzela na prawo i lewo, terroryzuje rodzine, morduje zwierzeta i dostaje w swoje rece narko-barona ktory posiadal troche marihuany i kokainy. Wolnośc jeszcze raz zatriumfowala.
Liczba postów: 255
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Ćpają tylko ludzie słabi...
Prawda pozostaje ukryta przed tym, kogo wypełniają pożądania i nienawiść.
Reputacja:
0
Niby czemu tylko ludzie słabi?
A tak w ogóle to co to niby według ciebie jest ćpanie? Bo jeżeli zgeneralizowane przyjmowanie jakichkolwiek narkotyków, to właśnie obraziłeś całe pokolenia, plemiona i wielu mądrych ludzi.
Reputacja:
0
Pisalem juz ze Zencognito ćpa jakies ohydztwa od ktorych mu sie we łbie pierdoli. Najlepiej chyba nie zwracac uwagi na jego ćpunska gadke.
Reputacja:
0
Kilgore Trout napisał(a):Pisalem juz ze Zencognito ćpa jakies ohydztwa od ktorych mu sie we łbie pierdoli. Najlepiej chyba nie zwracac uwagi na jego ćpunska gadke. Jak zwykle masz za mały kapelusz grzybku żeby pojąć że NARKOMANIA to COŚ ZŁEGO !
Reputacja:
0
Ponawiam: sprecyzuj co to według ciebie jest ćpanie.
Reputacja:
0
Zajrzyj na stronę MONARU to o nim poczytasz i zobaczysz do czego prowadzi.
Liczba postów: 23,471
Liczba wątków: 241
Reputacja:
1,399
Wyznanie: Schabizm-kaszankizm
dGrey napisał(a):Ponawiam: sprecyzuj co to według ciebie jest ćpanie.
Ja bym to zdefiniował jako: "korzystanie z uroków życia"
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.
Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Reputacja:
0
Cytat:masz za mały kapelusz grzybku żeby pojąć że NARKOMANIA to COŚ ZŁEGO !
Alez pojmuje, widze przeciez co zrobila z toba. Co to bylo? Crack? Religia? Telewizja?
Reputacja:
0
Kilgore Trout napisał(a):Alez pojmuje, widze przeciez co zrobila z toba. Co to bylo? Crack? Religia? Telewizja? A T E I Z M
Reputacja:
0
Rozumiem ze nie jestes jeszcze gotow by rozmawiac o swoim uzaleznieniu. Smutne jest tez ze dilerzy ktorzy sprzedali ci to cos co zrobilo ci z mozgu papke sa pewnie powszechnie szanowanymi czlonkami spoleczenstwa. No coz, kultura to w koncu ostateczny kult.
Reputacja:
0
Zencognito, generalizujesz. Jak większość ludzi (min. premier). Bo to jest zwykłe pierdolenie i tyle. Narkotyki to coś więcej niż heroina i crack:mad:
Reputacja:
0
Cytat:Narkotyki to coś więcej niż heroina i crack
Ale sie zjaralem. Zaebisci jestescie, ciesze sie razem z wami, dobra rozmowa.
Reputacja:
0
Kilgore Trout napisał(a):Rozumiem ze nie jestes jeszcze gotow by rozmawiac o swoim uzaleznieniu. Smutne jest tez ze dilerzy ktorzy sprzedali ci to cos co zrobilo ci z mozgu papke sa pewnie powszechnie szanowanymi czlonkami spoleczenstwa. No coz, kultura to w koncu ostateczny kult. No i tyle się grzybku nagadałeś a ja zgasiłem cię 1 słowem. I kto tu ćpa GRZYBKU ?
|