zefciu napisał(a):Nie mam już sił, żeby to tłumaczyć.Poligon. napisał(a): Niczego nie sprostował.No przecież właśnie to pilaster napisał.
Wręcz przeciwnie, bo antynomia cząstek wypływająca z doświadczenia Younga nie polega na jakimś ich zderzaniu się
Niech więc każdy pozostanie przy swoim zdaniu.
Cytat:Pilaster, to szkodnik.Cytat:Po prostu nie zwykłem nadstawiać drugiego policzka i na każdą skierowaną wobec mnie inwektywę, odpowiem w dwójnasób.No właśnie w tym problem. Masz taką głęboką potrzebę, by pilastrowi dosrać, że nie zastanawiasz się, czy to ma sens.
Taki Cejrowski II, który obok oczywistości wkłada do jednego wora totalne bzdury, co sprawia mylne wrażenie, że całość to prawda objawiona.
Cytat:Ja natomiast uważam, że pilaster pokorny bardziej się przyda społeczeństwu ze swoimi zdolnościami analitycznymi, niż pilaster nadęty.Niech się on lepiej trzyma od społeczeństwa jak najdalej. Znam wielu analityków o rozległej wiedzy, którym pilaster do pięt nie dorasta.
Z jednym z nich miał on nawet okazje zetknąć się na forum FiM, jednak gdy przyszło do konfrontacji, tradycyjnie spieprzył gdzie pieprz rośnie.
Skoro jednak śmierć ustanawia porządek świata, może lepiej jest dla Boga, że się nie wierzy w niego i walczy ze wszystkich sił ze śmiercią, nie wznosząc oczu ku temu niebu, gdzie on milczy.
Albert Camus
Albert Camus