Rodica napisał(a): MCich:
Cytat:Chęć dominacji?Umiejętność pokierowania kobietą tak, żeby osiagnęla sukces jest czymś zupełnie innym, niż sprawienie, żeby stała się popychadłem. Widocznie nawet seryjni mordercy mają potencjał korzystnego wpływu na trajektorie życiowe.uży uśmiech Pierwszy raz uśmiałem się w tym temacie. Nie tyle chęć, co dominacja to praktycznie 100% pewność sukcesu u mężczyzny. Nawet gdy doprowadzona do ekstremum, seryjni mordercy nawet gdy wyglądają jak kupa mają mnóstwo adoratorek, nawet się żenią czekając na karę śmierci
Wystarczy trochę uroku osobistego, żeby kobieta poczuła się panią swojego życia.
Specjalnie dałem cały post, coby nie było, że wyrywam z kontekstu, pozwoliłem sobie jedynie pogrubić najważniejszą część. Potencjał się liczy, potencjał.
Wszystko ma swój czas
i jest wyznaczona godzina
na wszystkie sprawy pod niebem
Koh 3:1-8 (edycje własne)
i jest wyznaczona godzina
na wszystkie sprawy pod niebem
Spoiler!

uży uśmiech Pierwszy raz uśmiałem się w tym temacie. Nie tyle chęć, co dominacja to praktycznie 100% pewność sukcesu u mężczyzny. Nawet gdy doprowadzona do ekstremum, seryjni mordercy nawet gdy wyglądają jak kupa mają mnóstwo adoratorek, nawet się żenią czekając na karę śmierci