To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kino lekkie i przyjemne, czyli mniej ambitny film
von.grzanka napisał(a):Hmm, tak, scena z kubkiem mnie rozwaliła. Uśmiech

- Zabijesz mnie kubkiem z zupą?
- To nie zupa. To herbata. Zabiję cię kubkiem z herbatą.
Duży uśmiech
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.
Odpowiedz
wróciłem do starych parodii - top secret, loaded weapon, i hot shots 1&2
Największy polski ateista. 110 kilo wagi.

konkluzja, po pewnej rozmowie - by pobić posąg ze Świebodzina, należy wybudować 34-metrową Sashę Grey, miażdzącą obcasem głowę biskupa.
Przerobienie wyspy Niue na raj podatkowy i BDSM-land też w planach.

"Zadbałem o o tę ponurą reputację, by odstraszyć podstępne zło, które dręczy nasz przeklęty kraj. Wiesz o czym mówię? o podatkach." Duży uśmiech

Harry Potter niesie lepsze przesłanie niż biblia.
Odpowiedz
"Wojna domowa" - przyjemna komedia z optymistycznym finałem
[url="http://www.youtube.com/watch?v=_A_arjPCKXA"]
[/url]
Odpowiedz
A ja polecę klasykę Język "Przekręt" i "Porachunki", genialne filmy Duży uśmiech
[SIZE=1][SIZE=2][SIZE=1][SIZE=2]Burdel na forum powstaje, gdy moderatorzy forum postanawiają sprzeciwić się części działań członków Ekipy Honor.

Czat / IRC: http://pokazywarka.pl/jpqkgu/ - prosta instrukcja dołączania.[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Odpowiedz
ta? a złoto dla zuchwałych to dopiero klasyk Język

konkluzja, po pewnej rozmowie - by pobić posąg ze Świebodzina, należy wybudować 34-metrową Sashę Grey, miażdzącą obcasem głowę biskupa.

"Zadbałem o o tę ponurą reputację, by odstraszyć podstępne zło, które dręczy nasz przeklęty kraj. Wiesz o czym mówię? o podatkach." Duży uśmiech

Odpowiedz
Vicky, Cristina, Barcelona - od kilku miesięcy czekał na twardym dysku aż nagle stwierdziełm, iż z braku laku...i jestem mile zaskoczony, historie o wielkich pasjach wydają mi się zawsze nieco zbyt dęte, zbyt odrealnione, a ta, z niespodziewaną narracją i finałem, bardzo mi się spodobała
[/url]
Odpowiedz
Ano, ja Woody Allena uwielbiam i przyjmuję praktycznie wszystkie jego filmy jak leci, są lekkie <oprócz "Wszystko gra"> i wprawiają mnie w dobry nastrój. Są to dla mnie odpowiedniki serialu obyczajowego <których nie oglądam>, nawet aktorzy się powtarzają Oczko No i dialogi błyskotliwe, wolę jednak jego komedie.
.
.
.
.

Odpowiedz
Byłem wczoraj na Inglorious Basterds. Typowy film Tarantino - brutalny, krwawy, z ciekawymi postaciami, świetnymi dialogami i srodze popieprzonym poczuciem humoru. Jakieś szczególne arcydzieło to to nie jest niestety, ale 17 złotych warto było wydać, chociażby dla końcowej sceny w kinie, zawierającej zajebiście cyniczny żart z widza Uśmiech
Odpowiedz
byłem dzisiaj, faktycznie, konwencję wybrał nową, ale dalej używa jej do budowania opowieści według znanego szablonu, warto obejrzeć dla co najmniej trzech powodów: Tarantino w kinie to wydarzenie samo w sobie; dramatyzm pierwszej sceny; i, last but not least....
[Obrazek: 139581.1.jpg]
[/url]
Odpowiedz
nie ma, muszę obejrzeć gorączkę sobotniej nocy Język

Odpowiedz
właśnie oglądam epokę lodowcową 3.
Odpowiedz
A dziś Shrek 3 leciał. Też fajny Uśmiech
[SIZE=1][SIZE=2][SIZE=1][SIZE=2]Burdel na forum powstaje, gdy moderatorzy forum postanawiają sprzeciwić się części działań członków Ekipy Honor.

Czat / IRC: http://pokazywarka.pl/jpqkgu/ - prosta instrukcja dołączania.[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Odpowiedz
Kłamca, kłamca z Carreyem.
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.

Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Odpowiedz
obejrzałem sobie ponownie postala. fajny klimacik.
pewnie myślałes że dzisiaj nie umrzesz? niespodzianka!

rexerex na moda!
Odpowiedz
Millennium: Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet

Momentami nie trochę mniej lekkie, ale dobrze się ogląda. No i nie ma tam bradówpitów i innych kruzów.

Odpowiedz
dogma. jesli ktos jest wystarczajaco pierdolniety8)
Odpowiedz
Cytat:Millennium: Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet

Książke czytałeś?

Cytat:obejrzałem sobie ponownie postala. fajny klimacik.

Próbowałem. Przerwałem w połowie albo nawet w 1/3 chyba. Okropne.
Jak wielki jest upadek ludzkości najlepiej pokazuje fakt, że nie ma już ani jednego ludu czy plemienia u którego fakt narodzin wywoływałby żałobę i lamenty. (Cioran)

Odpowiedz
Kilgore Trout napisał(a):Książke czytałeś?

Na razie jest okupowana przez ojca, jak skończy to przeczytam.

Odpowiedz
"To właśnie miłość" to idealny odmóżdżacz. Polecany do oglądania ze swoją drugą połówką.Naprawde bardzo przyjemny brytyjski
Odpowiedz
Cytat:Na razie jest okupowana przez ojca, jak skończy to przeczytam.

Wciąga Uśmiech Chociaż jak obejrzałeś film to nie wiem... Generalnie cała trylogia daje rade, miałem trochę kłopotów na początku 2 tomu ale po 300 stronach się rozkręca Uśmiech
Jak wielki jest upadek ludzkości najlepiej pokazuje fakt, że nie ma już ani jednego ludu czy plemienia u którego fakt narodzin wywoływałby żałobę i lamenty. (Cioran)

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości