Liczba postów: 11,935
Liczba wątków: 149
Reputacja:
17
von.grzanka napisał(a):Hmm, tak, scena z kubkiem mnie rozwaliła. 
- Zabijesz mnie kubkiem z zupą?
- To nie zupa. To herbata. Zabiję cię kubkiem z herbatą.
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.
Liczba postów: 4,996
Liczba wątków: 22
Reputacja:
0
wróciłem do starych parodii - top secret, loaded weapon, i hot shots 1&2
Największy polski ateista. 110 kilo wagi.
konkluzja, po pewnej rozmowie - by pobić posąg ze Świebodzina, należy wybudować 34-metrową Sashę Grey, miażdzącą obcasem głowę biskupa.
Przerobienie wyspy Niue na raj podatkowy i BDSM-land też w planach.
"Zadbałem o o tę ponurą reputację, by odstraszyć podstępne zło, które dręczy nasz przeklęty kraj. Wiesz o czym mówię? o podatkach."
Harry Potter niesie lepsze przesłanie niż biblia.
Liczba postów: 1,693
Liczba wątków: 43
Reputacja:
1
"Wojna domowa" - przyjemna komedia z optymistycznym finałem
[url="http://www.youtube.com/watch?v=_A_arjPCKXA"]
[/url]
Liczba postów: 5,461
Liczba wątków: 67
Reputacja:
0
A ja polecę klasykę  "Przekręt" i "Porachunki", genialne filmy
[SIZE=1][SIZE=2][SIZE=1][SIZE=2]Burdel na forum powstaje, gdy moderatorzy forum postanawiają sprzeciwić się części działań członków Ekipy Honor.
Czat / IRC: http://pokazywarka.pl/jpqkgu/ - prosta instrukcja dołączania.[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Reputacja:
0
ta? a złoto dla zuchwałych to dopiero klasyk
konkluzja, po pewnej rozmowie - by pobić posąg ze Świebodzina, należy wybudować 34-metrową Sashę Grey, miażdzącą obcasem głowę biskupa.
"Zadbałem o o tę ponurą reputację, by odstraszyć podstępne zło, które dręczy nasz przeklęty kraj. Wiesz o czym mówię? o podatkach."
Reputacja:
1
Vicky, Cristina, Barcelona - od kilku miesięcy czekał na twardym dysku aż nagle stwierdziełm, iż z braku laku...i jestem mile zaskoczony, historie o wielkich pasjach wydają mi się zawsze nieco zbyt dęte, zbyt odrealnione, a ta, z niespodziewaną narracją i finałem, bardzo mi się spodobała
[/url]
Liczba postów: 1,396
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
Ano, ja Woody Allena uwielbiam i przyjmuję praktycznie wszystkie jego filmy jak leci, są lekkie <oprócz "Wszystko gra"> i wprawiają mnie w dobry nastrój. Są to dla mnie odpowiedniki serialu obyczajowego <których nie oglądam>, nawet aktorzy się powtarzają  No i dialogi błyskotliwe, wolę jednak jego komedie.
.
.
.
.
Liczba postów: 2,536
Liczba wątków: 24
Byłem wczoraj na Inglorious Basterds. Typowy film Tarantino - brutalny, krwawy, z ciekawymi postaciami, świetnymi dialogami i srodze popieprzonym poczuciem humoru. Jakieś szczególne arcydzieło to to nie jest niestety, ale 17 złotych warto było wydać, chociażby dla końcowej sceny w kinie, zawierającej zajebiście cyniczny żart z widza
Reputacja:
1
byłem dzisiaj, faktycznie, konwencję wybrał nową, ale dalej używa jej do budowania opowieści według znanego szablonu, warto obejrzeć dla co najmniej trzech powodów: Tarantino w kinie to wydarzenie samo w sobie; dramatyzm pierwszej sceny; i, last but not least....
[/url]
Reputacja:
0
nie ma, muszę obejrzeć gorączkę sobotniej nocy
Liczba postów: 50
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
właśnie oglądam epokę lodowcową 3.
Liczba postów: 5,461
Liczba wątków: 67
Reputacja:
0
A dziś Shrek 3 leciał. Też fajny
[SIZE=1][SIZE=2][SIZE=1][SIZE=2]Burdel na forum powstaje, gdy moderatorzy forum postanawiają sprzeciwić się części działań członków Ekipy Honor.
Czat / IRC: http://pokazywarka.pl/jpqkgu/ - prosta instrukcja dołączania.[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Liczba postów: 23,471
Liczba wątków: 241
Reputacja:
1,399
Wyznanie: Schabizm-kaszankizm
Kłamca, kłamca z Carreyem.
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.
Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Liczba postów: 310
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
obejrzałem sobie ponownie postala. fajny klimacik.
pewnie myślałes że dzisiaj nie umrzesz? niespodzianka!
rexerex na moda!
Liczba postów: 1,479
Liczba wątków: 10
Reputacja:
0
Millennium: Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet
Momentami nie trochę mniej lekkie, ale dobrze się ogląda. No i nie ma tam bradówpitów i innych kruzów.
Liczba postów: 1,213
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
dogma. jesli ktos jest wystarczajaco pierdolniety8)
Liczba postów: 9,700
Liczba wątków: 56
Reputacja:
0
Cytat:Millennium: Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet
Książke czytałeś?
Cytat:obejrzałem sobie ponownie postala. fajny klimacik.
Próbowałem. Przerwałem w połowie albo nawet w 1/3 chyba. Okropne.
Jak wielki jest upadek ludzkości najlepiej pokazuje fakt, że nie ma już ani jednego ludu czy plemienia u którego fakt narodzin wywoływałby żałobę i lamenty. (Cioran)
Liczba postów: 1,479
Liczba wątków: 10
Reputacja:
0
Kilgore Trout napisał(a):Książke czytałeś?
Na razie jest okupowana przez ojca, jak skończy to przeczytam.
Liczba postów: 32
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
"To właśnie miłość" to idealny odmóżdżacz. Polecany do oglądania ze swoją drugą połówką.Naprawde bardzo przyjemny brytyjski
Liczba postów: 9,700
Liczba wątków: 56
Reputacja:
0
Cytat:Na razie jest okupowana przez ojca, jak skończy to przeczytam.
Wciąga  Chociaż jak obejrzałeś film to nie wiem... Generalnie cała trylogia daje rade, miałem trochę kłopotów na początku 2 tomu ale po 300 stronach się rozkręca
Jak wielki jest upadek ludzkości najlepiej pokazuje fakt, że nie ma już ani jednego ludu czy plemienia u którego fakt narodzin wywoływałby żałobę i lamenty. (Cioran)
|