Liczba postów: 23,471
Liczba wątków: 241
Reputacja:
1,399
Wyznanie: Schabizm-kaszankizm
Kobe napisał(a):no, teraz przynajmniej możecie wylać te swoje wczesnodziecięce frustracje na mnie Rothein napisał(a):Dzięki. Mama mnie przypalała papierosami i lokówką do włosów. A druga mama podtapiał w miednicy, na polu przed chałupą. Widzisz jaki jestem sfrustrowany. Trzeciej mamy nigdy nie poznałem osobiście, ale oglądałem jej zdjecia. Fajna z niej była koza. :lol2: idiota napisał(a):mnie bili kablem od pilota.
Dobre.
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.
Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Liczba postów: 4,630
Liczba wątków: 68
Reputacja:
3
dalej w tym wątki kolejny kwiatek:
Mr R.I.P. napisał(a):O przepraszam. Mój toster nigdy by nie zniżył się do tak absurdalnego poziomu i opowiadał o nieistniejących bytach. Zwykle przynudza coś planach podboju świata (ma tak od obejrzenia Terminatora) albo marudzi o okruszkach wciskających się mu w różne szpary.
Hastur napisał(a):[...] są to tak samo wirtualne "straty" jak pieniądze, które skarb państwa "traci" na niezapłaconych podatkach; [...] Dodatkowym absurdem w tym przypadku jest fakt, że rzekomo "ukradzione" pieniądze zostają w kieszeni... ich pierwotnego posiadacza :o Co nieuchronnie prowadzi do konkluzji, iż człowiek może okraść państwo z własnych pieniędzy :lol2:
Liczba postów: 23,471
Liczba wątków: 241
Reputacja:
1,399
Wyznanie: Schabizm-kaszankizm
Kilgore Trout napisał(a):NoBody głupcze, wszyscy myślący ludzie, którzy kiedykolwiek głębiej i obiektywnie zapoznali się z tematem wiedza juz ze tzw. "globalne ocieplenie", to nic innego jak wielkie oszustwo. Po prostu w latach 80 jeden "naukowiec" zrobił kariere na warstwie ozonowej i co2 i omamił ta teoria świat tak że dopiero w tym roku dane statystyczne obaliły "globalne ocieplenie".
Zainteresuj sie chociaz TROCHE tematem, sprawdz blogi i fora internetowe to moze wreszcie cos zrozumiesz ze swiata.
Dobre. :]
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.
Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Liczba postów: 7,737
Liczba wątków: 102
Reputacja:
33
Sueroski napisał(a):Ateistą jestem około 3 tygodnie...
Nie wiem czemu, ale rozjebało mnie to na łopatki
Liczba postów: 4,996
Liczba wątków: 22
Reputacja:
0
TripleSix napisał(a):Chciałbym, żeby mnie nawiedzały duchy. Najlepiej takie z biustami-balonami i super tyłkami. .
Największy polski ateista. 110 kilo wagi.
konkluzja, po pewnej rozmowie - by pobić posąg ze Świebodzina, należy wybudować 34-metrową Sashę Grey, miażdzącą obcasem głowę biskupa.
Przerobienie wyspy Niue na raj podatkowy i BDSM-land też w planach.
"Zadbałem o o tę ponurą reputację, by odstraszyć podstępne zło, które dręczy nasz przeklęty kraj. Wiesz o czym mówię? o podatkach."
Harry Potter niesie lepsze przesłanie niż biblia.
Reputacja:
3
czostnek w moim profilu napisał(a):Bóg ukarał Cię za głupotę, na którą Cie skazał, a której jesteś winna, choć on Cię nią ukarał, a tak naprawdę za tym wszystkim stoi Szatan, bo to on Cię skusił do bycia głupią. A za słuchanie Szatana jest kara od Boga, więc otrzymałaś łaskę głupoty boskiej i karę tym samym (o kurwa).
położyło mnei na łopatki
Hastur napisał(a):[...] są to tak samo wirtualne "straty" jak pieniądze, które skarb państwa "traci" na niezapłaconych podatkach; [...] Dodatkowym absurdem w tym przypadku jest fakt, że rzekomo "ukradzione" pieniądze zostają w kieszeni... ich pierwotnego posiadacza :o Co nieuchronnie prowadzi do konkluzji, iż człowiek może okraść państwo z własnych pieniędzy :lol2:
Liczba postów: 16,443
Liczba wątków: 93
Reputacja:
39
Effondre napisał(a):położyło mnei na łopatki dialektyka chrześcijańska...
Liczba postów: 5,461
Liczba wątków: 67
Reputacja:
0
Effondre napisał(a):położyło mnei na łopatki
Mówi się "padłam na cyce".
[SIZE=1][SIZE=2][SIZE=1][SIZE=2]Burdel na forum powstaje, gdy moderatorzy forum postanawiają sprzeciwić się części działań członków Ekipy Honor.
Czat / IRC: http://pokazywarka.pl/jpqkgu/ - prosta instrukcja dołączania.[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Reputacja:
3
aua.... :< ale to by bolało!
Liczba postów: 1,213
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
Paker napisał(a):Ateiści a co jak Bóg istnieje to co z tego by wynikało ,że jest jakoś wplontany w przestrzeń i nami jakoś kieruje czy co?
rozjebalo mnie to kompletnie
Liczba postów: 432
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Aryman napisał(a):Uwierzę, gdy sodomita zajdzie w ciążę ze swoim partnerem, w sposób oczywiście WZGLĘDNIE ŁATWY. Rewelacja
Liczba postów: 4,265
Liczba wątków: 15
Reputacja:
0
Rexerex w temacie o aborcji :
Cytat:
Czyli i kamień i kot mają taką samą świadomość, ale zmienia się tylko behawioryzm.
Padłem na cyce
nil melius est quam cum ratione tacere
nil mirari, nil indignari, sed intellegere
Liczba postów: 4,392
Liczba wątków: 29
Reputacja:
7
Wiedziałem, gdy zobaczyłem, że ostatnią wypowiedź w tym temacie napisał Sagittarius to już wszystko było przesądzone: będę tu ja!
tomasz_s napisał(a):Ignorancja własnych czarnych owiec celem zachowania integralności. Czarne owce ignorantami? Tomasz niniejszym zostaje mianowany mistrzem bełkotu.
Liczba postów: 1,493
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
He, he, faktycznie powinno się to tak zrozumieć, jak Zefciu napisał, powinienem był napisać Ignorowanie (przez Krk)
Ignorancja zjawiska - wiadomo, że chodzi o ignorancję zjawiska (przez kogoś)
Ignorancja pana X - brzmi jakby chodziło o ignorancję prezentowaną przez X a nie ignorowanie X przez kogoś innego (tu Krk miałem na myśli)
Liczba postów: 4,163
Liczba wątków: 42
Reputacja:
0
Krzysztof1 napisał(a):Teraz słucham kawałka Eldo - Nie pytaj o nią. Niektórzy nie przepadają za tym stylem, ale tej piosenki warto posłuchać. Jest taka patriotyczna, może nie do końca, ale trochę jest. Taka inna ta piosenka, mimo że nie do końca przepadam ze tego typu stylem nie neguje jej.
Dobre :lol2:
Liczba postów: 1,347
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
A cóż takiego rozbrajającego w mojej wypowiedzi?
Reputacja:
0
Liczba postów: 5,461
Liczba wątków: 67
Reputacja:
0
Ja tam nic śmiesznego nie widzę.
[SIZE=1][SIZE=2][SIZE=1][SIZE=2]Burdel na forum powstaje, gdy moderatorzy forum postanawiają sprzeciwić się części działań członków Ekipy Honor.
Czat / IRC: http://pokazywarka.pl/jpqkgu/ - prosta instrukcja dołączania.[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Reputacja:
0
Teraz słucham kawałka Eldo - Nie pytaj o nią. Niektórzy nie przepadają za tym stylem, ale tej piosenki warto posłuchać. Jest taka patriotyczna, może nie do końca, ale trochę jest. Taka inna ta piosenka, mimo że nie do końca przepadam ze tego typu stylem nie neguje jej.
|