Liczba postów: 2,691
Liczba wątków: 14
Reputacja:
1
Krystkonie!
Jednak w twoich wpisach ilość skrótów myślowych jest nieproporcjonalnie duża w stosunku do logicznego myślenia i to też zapewne ma jakieś przyczyny.
Ja mam pewne podejrzenia co do tych przyczyn, ale nie będę ich tu wyłuszczał, bo to, jak zauważyłem, niezwykłą złość Twą wzbudza. Tego nie chcę.
Liczba postów: 10,774
Liczba wątków: 173
Reputacja:
11
corrigenda napisał(a):a tu o naukowości-od 17-stej minuty
... nie wiem czemu, ale mnie to rozbawiło
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Liczba postów: 12,314
Liczba wątków: 81
Reputacja:
388
lumberjack napisał(a):Daję sobie głowę Tuska uciąć, że Rozbawił mnie ten fragmencik.
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
Liczba postów: 1,213
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
bombom napisał(a):Jeżeli ktoś będzie kiedyś potrzebował eksperta od Somalii to mam nadzieje że przyjdzie mu do głowy zajrzeć na forum ludzi wszechwiedzących Ateista.pl/
jakiś mądry cytat
Liczba postów: 2,536
Liczba wątków: 24
Śmierć Szczurów, administrator forum ateista.pl napisał(a):Kurde, nie umiem wrzucić obrazka tak jak to niektórzy tu robią (...) Piękne :]
Liczba postów: 14,823
Liczba wątków: 101
Reputacja:
333
I co się cieszysz?  Nie zstąpił na mnie nimb wiedzy okołokomputerowej, bo zostałem adminem. :lups: ![[Obrazek: koteczek_1_.gif]](http://http://colamyloveblog.blox.pl/resource/koteczek_1_.gif)
Dzięki Samuel. Metoda Hastura jakoś nie działała, ale na szczęście instrukcja Samuela się sprawdziła.
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Liczba postów: 2,501
Liczba wątków: 33
Reputacja:
9
W zasadzie te dwa obrazki też ci się jakoś nie wkleiły dobrze...
Użyj ikonki "insert image". Myślę, że byłoby łatwiej, gdyby opcja miała polski opis
The spice must flow
Liczba postów: 14,823
Liczba wątków: 101
Reputacja:
333
Tu jest jeden obrazek? Myślałem, że to skasowałem. Angielski to ja znać, a rzeczonej ikonki używałem: bez pozytywnego skutku.
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Liczba postów: 2,501
Liczba wątków: 33
Reputacja:
9
W zasadzie są dwa obrazki, ale mi się spodobał ten z koteckiem 8) A ja myślałam, że mam problemy z komputerami
The spice must flow
Liczba postów: 9,167
Liczba wątków: 64
Reputacja:
60
Wyznanie: ateista, w przyszłości może buddysta mahajany
Cytat:...żresz woskowe jezusy...
Woskowy Jezusicku, bo się spsipsiam ze śmiechu.
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Liczba postów: 2,107
Liczba wątków: 26
Reputacja:
2
Hastur napisał(a):Piękne :] 
Piękne to było, jak Palmer zaczął wrzucać obrazki  takiego dysonansu kulturowego dawno nie zaznałem.
@nonkonformista, a te woskowe jezusy to kto i gdzie?
Wydaje się, że nie można rozprawiać filozoficznie nie oglądając się przy tym na odkrycia naukowe, bo się zrobi z tego intelektualny pierdolnik. — Palmer Eldritch
Absence of evidence is evidence of absence. – Eliezer Yudkowsky
If it disagrees with experiment, it's wrong. — Richard Feynman
學而不思則罔,思而不學則殆。 / 己所不欲,勿施于人。 ~ 孔夫子
Science will win because it works. — Stephen Hawking
Science. It works, bitches. — Randall Munroe
Liczba postów: 3,414
Liczba wątków: 5
Reputacja:
75
Wyznanie: żadne
Windziarz napisał(a):@nonkonformista, a te woskowe jezusy to kto i gdzie? http://ateista.pl/showpost.php?p=426020&postcount=10
PiS to dwa kłamstwa i spójnik
Andrzej Duda pełni obowiązki prezydenta, ale nie jest głową państwa - Włodzimierz Cimoszewicz
No dobra, przyznaję, jestem lewakiem.
Liczba postów: 915
Liczba wątków: 10
Reputacja:
0
Koklusz napisał(a):Miotła przy niej to pieprzony kwiat jebanego lotosu na kurewsko gładkiej toni zasranego jeziora.
[..]
ta...
Liczba postów: 7,984
Liczba wątków: 162
Reputacja:
2
Śmierć Szczurów napisał(a):Exodim jest kobietą w ciąży czującą ruchy dziecka? I to w tym wieku????:8O: Exodim Puszczalska.
"Hope can drown lost in thunderous sound
Fear can claim what little faith remains
But I carry strength from souls now gone
They won't let me give in...
(...)
Death will take those who fight alone
But united we can break a fate once set in stone
Just hold the line until the end
Cause we will give them hell..."
EH
Reputacja:
1
Cytat: Przecież ten samolot nie rozbił się o brzozę, tylko o ziemię (porośniętą lasem).
Trawestując powiedzenie:
Cherridan nie widzi brzozy bo mu ziemia lasem (pewnikiem brzozowym) go przesłania.
Usypuję kopczyki z wody.
Liczba postów: 3,053
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
exodim napisał(a):Dla porównania Arabowie stanowią aż 0% noblistów.
sogors napisał(a):Trzeba wprowadzić parytety.
Sogors na prezydenta!
Reputacja:
0
bombom napisał(a):Po zapoznaniu się z treścią forum Ateista.pl nadużyciem byłoby stwierdzenie że ateiści zgadzają się ze sobą w każdej kwestii.
current napisał(a):Nadużyciem było by, że zgadzają się ze sobą w jakiejkolwiek kwestii.
Current na premiera!
Liczba postów: 10,774
Liczba wątków: 173
Reputacja:
11
Samuel napisał(a):Wyczuwam nim (kolanem -dop.) zmiany pogody You`ve made my day
się uśmiechnalem jak to przeczytałem
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Reputacja:
1
Reputacja:
0
Xe0n napisał(a):Na tym forum najlepszym sposobem na ośmieszenie czegoś jest oskarżenie o związki z lewicą. Proponuję zmianę nazwy forum na forum ateista-prawak.pl
:]
|