To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum
Krystkonie!
Jednak w twoich wpisach ilość skrótów myślowych jest nieproporcjonalnie duża w stosunku do logicznego myślenia i to też zapewne ma jakieś przyczyny.
Ja mam pewne podejrzenia co do tych przyczyn, ale nie będę ich tu wyłuszczał, bo to, jak zauważyłem, niezwykłą złość Twą wzbudza. Tego nie chcę.
Odpowiedz
corrigenda napisał(a):a tu o naukowości-od 17-stej minuty
...
nie wiem czemu, ale mnie to rozbawiło
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Odpowiedz
lumberjack napisał(a):Daję sobie głowę Tuska uciąć, że
Rozbawił mnie ten fragmencik. Uśmiech
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
Odpowiedz
bombom napisał(a):Jeżeli ktoś będzie kiedyś potrzebował eksperta od Somalii to mam nadzieje że przyjdzie mu do głowy zajrzeć na forum ludzi wszechwiedzących Ateista.pl/
Duży uśmiech
jakiś mądry cytat
Odpowiedz
Śmierć Szczurów, administrator forum ateista.pl napisał(a):Kurde, nie umiem wrzucić obrazka tak jak to niektórzy tu robią (...)
Piękne :] Język
Odpowiedz
I co się cieszysz?Oczko Nie zstąpił na mnie nimb wiedzy okołokomputerowej, bo zostałem adminem. :lups:[Obrazek: koteczek_1_.gif][Obrazek: strzelanie_pl.jpg]

Dzięki Samuel. Metoda Hastura jakoś nie działała, ale na szczęście instrukcja Samuela się sprawdziła.
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Odpowiedz
W zasadzie te dwa obrazki też ci się jakoś nie wkleiły dobrze...
[Obrazek: koteczek_1_.gif]

Użyj ikonki "insert image". Myślę, że byłoby łatwiej, gdyby opcja miała polski opis Duży uśmiech
The spice must flow
Odpowiedz
Tu jest jeden obrazek? Myślałem, że to skasowałem. Angielski to ja znać, a rzeczonej ikonki używałem: bez pozytywnego skutku.
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Odpowiedz
W zasadzie są dwa obrazki, ale mi się spodobał ten z koteckiem 8) A ja myślałam, że mam problemy z komputerami Duży uśmiech
The spice must flow
Odpowiedz
Cytat:...żresz woskowe jezusy...
Woskowy Jezusicku, bo się spsipsiam ze śmiechu.
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Odpowiedz
Hastur napisał(a):Piękne :] Język

Piękne to było, jak Palmer zaczął wrzucać obrazki Duży uśmiech takiego dysonansu kulturowego dawno nie zaznałem.

@nonkonformista, a te woskowe jezusy to kto i gdzie?
Wydaje się, że nie można rozprawiać filozoficznie nie oglądając się przy tym na odkrycia naukowe, bo się zrobi z tego intelektualny pierdolnik. — Palmer Eldritch
Absence of evidence is evidence of absence. – Eliezer Yudkowsky
If it disagrees with experiment, it's wrong. — Richard Feynman
學而不思則罔,思而不學則殆。 / 己所不欲,勿施于人。 ~ 孔夫子
Science will win because it works. — Stephen Hawking
Science. It works, bitches. — Randall Munroe

Odpowiedz
Windziarz napisał(a):@nonkonformista, a te woskowe jezusy to kto i gdzie?
http://ateista.pl/showpost.php?p=426020&postcount=10
PiS to dwa kłamstwa i spójnik

Andrzej Duda pełni obowiązki prezydenta, ale nie jest głową państwa - Włodzimierz Cimoszewicz

No dobra, przyznaję, jestem lewakiem.Język
Odpowiedz
Koklusz napisał(a):Miotła przy niej to pieprzony kwiat jebanego lotosu na kurewsko gładkiej toni zasranego jeziora.
[..]

ta...
Odpowiedz
Śmierć Szczurów napisał(a):Exodim jest kobietą w ciąży czującą ruchy dziecka? I to w tym wieku????:8O: Exodim Puszczalska.Oczko
Duży uśmiech
"Hope can drown lost in thunderous sound
Fear can claim what little faith remains
But I carry strength from souls now gone
They won't let me give in...
(...)
Death will take those who fight alone
But united we can break a fate once set in stone
Just hold the line until the end
Cause we will give them hell..."

EH
Odpowiedz
Cytat: Przecież ten samolot nie rozbił się o brzozę, tylko o ziemię (porośniętą lasem).
Trawestując powiedzenie:
Cherridan nie widzi brzozy bo mu ziemia lasem (pewnikiem brzozowym) go przesłania.
Usypuję kopczyki z wody.
Odpowiedz
exodim napisał(a):Dla porównania Arabowie stanowią aż 0% noblistów.

sogors napisał(a):Trzeba wprowadzić parytety.

Sogors na prezydenta! Duży uśmiech
Odpowiedz
bombom napisał(a):Po zapoznaniu się z treścią forum Ateista.pl nadużyciem byłoby stwierdzenie że ateiści zgadzają się ze sobą w każdej kwestii.

current napisał(a):Nadużyciem było by, że zgadzają się ze sobą w jakiejkolwiek kwestii.

Current na premiera! Duży uśmiech
Odpowiedz
Samuel napisał(a):Wyczuwam nim (kolanem -dop.) zmiany pogody
You`ve made my day Duży uśmiech

się uśmiechnalem jak to przeczytałem Język
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Odpowiedz
Tym razem wypowiedź nie użytkownika, ale forum samego w sobie:
Cytat: Anders Breivik płacze w sądzie ([Obrazek: multipage.gif] 1 2 3 ... Ostatnia strona)
Xeno [Obrazek: firstnew.gif]
Mnie by to się nigdy nie przytrafiło ([Obrazek: multipage.gif] 1 2 3 ... Ostatnia strona)
miotła
Usypuję kopczyki z wody.
Odpowiedz
Xe0n napisał(a):Na tym forum najlepszym sposobem na ośmieszenie czegoś jest oskarżenie o związki z lewicą. Proponuję zmianę nazwy forum na forum ateista-prawak.pl

:]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości