To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum
Nie jest to może humor wysokich lotów, ale mnie rozbawiło:

Nero napisał(a):Pytanie do ateistów:
Skąd bierzecie wyznaczniki moralności?

Lust napisał(a):Doświadczalnie. Raz zabiłem człowieka i mu się to nie spodobało.
Wydaje się, że nie można rozprawiać filozoficznie nie oglądając się przy tym na odkrycia naukowe, bo się zrobi z tego intelektualny pierdolnik. — Palmer Eldritch
Absence of evidence is evidence of absence. – Eliezer Yudkowsky
If it disagrees with experiment, it's wrong. — Richard Feynman
學而不思則罔,思而不學則殆。 / 己所不欲,勿施于人。 ~ 孔夫子
Science will win because it works. — Stephen Hawking
Science. It works, bitches. — Randall Munroe

Odpowiedz
Furia napisał(a):Poczucie humoru na poziomie, który lubię najbardziej.Uśmiech

Taki humor, to ja mam na co dzień i na szczęście w najbliższym otoczeniu ludzie nie mają obiekcji co do niego Oczko
"War, War never changes"

"Jako że jesteś obywatelem demokratycznego kraju powinieneś wiedzieć że twój głos nic nie znaczy".

Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu.
Odpowiedz
Palmer napisał(a):Zrobiliśmy drugi krok ku demokratyzacji forum. Możemy sobie pogratulować. Uśmiech

Buahahahaha :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Odpowiedz
rafal3006 napisał(a):Rachunek zero-jedynkowy jest identyczny w KRZ i algebrze Kubusia. Inżynierowie wzięli od matematyków rachunek zero-jedynkowy a za resztę podziękowali. W technice myśli się naturalna logiką człowieka zgodną w 100% z algebrą Kubusia, tylko i wyłacznie dlatego komputery działają.

Warunkiem koniecznym zrozumienia Algebry Kubusia jest wykasowanie (może być czasowe) z własnego mózgu wszelkiej wiedzy na temat logiki matematycznej uczonej w ziemskich szkołach.

Kubuś-kosmita

Cymes! Duży uśmiech
Odpowiedz
Oj, ależ on pisał takie teksty przez kilkaset stron. Dla mnie to już zabawne przestało być bardzo dawno temu.
Matematyka jest niezmysłową rzeczywistością, która istnieje niezależnie zarówno od aktów, jak i dyspozycji ludzkiego umysłu i jest tylko odkrywana, prawdopodobnie bardzo niekompletnie, przez ludzki umysł

Kurt Gödel

Mój blog - http://flaufly.wordpress.com/
Odpowiedz
max99 napisał(a):Nawet ci nie mogę odpisać, w jakim wątku, ponieważ post z odpowiedzią na twoje pytanie też tutaj nie chce wejść.
max99 napisał(a):Spróbuję jakoś zmienić treść odpowiedzi na twoje pytanie, to może się uda ją tu dodać.

Autocenzura ?Duży uśmiech
Odpowiedz
Rojza Genendel napisał(a):Surowe jajka w lecie mogą zapewnić wyrobienie masy w sensie dosłownym
Świetne Duży uśmiech
Odpowiedz
Palmer Eldritch napisał(a):nie chcę słuchać

Kwintesencja dyskusji według Palmera.Duży uśmiech
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Odpowiedz
Cytat:
Palmer napisał(a):Zwykle wmawia się nam, że przodujemy we wzroście gospodarczym, a nie że w nędzy.
Nędzy nie trzeba Polakom wmawiać, widać ją jak na dłoni.
Do niedawna rachunki za wodę były sprawą groszową, a teraz to 100-200 zł miesięcznie. Prąd to kolejna stówa, czynsze rosną jak pojebane, żarcie niesamowicie drogie, a i tak podłej jakości.
Przy tych kosztach utrzymania pensja minimalna powinna wynosić 2500 zł i nie chcę słuchać, że to niemożliwe (to tylko 600 euro, czyli żenada).
Nie jest prawdą, że wzrosłoby bezrobocie, bo i tak jest bardzo duże, a ktoś chyba pracować musi.
Prawda jest taka, że Polacy dają się robić w chuja i pracują za grosze. Dzięki temu grube pieniądze są wysysane z kraju przez rozmaitych cwanych korporantów, a my pracujemy za drobniaki.
Cytat:Napisał Palmer Eldritch [Obrazek: viewpost.gif]
nie chcę słuchać
Kwintesencja dyskusji według Palmera.
Kwintesencja manipulacji wg Śmiercia Szczurów.
Szczęśliwy
Usypuję kopczyki z wody.
Odpowiedz
Sofeicz napisał(a):Opłata na ZUS zostanie przez pana Kowalskiego odzyskana z nawiązką po przejściu na emeryturę. To jest dochód tylko przesunięty w czasie. Nie możesz tego traktować jako czystą stratę.

Największy optymista emerytalny jakiego kiedykolwiek "spotkałem" Duży uśmiech
Promowanie upodmiotowienia kobiet i ich uświadamianie poprzez budowanie potencjału przed katastrofami związanymi z klimatem celem każdego świadomego Europejczyka. Bez sprawiedliwości w dziedzinie klimatu nie da się osiągnąć prawdziwej równości płci

Odpowiedz
Znów Rafał-Kubuś, nasz forumowy Kopernik. Poza śmiesznością jego "algebry" niezłe z "tym, który wstrzymał Słońce". Według Kubusia Kopernik odpłaszczył Ziemię. Duży uśmiech

Cytat:FlauFly, przed Kopernikiem też wszyscy dookoła mówili że "ziemia jest płaska" .. i co z tego wynika?
Do odkrycia Kopernika wczesniej czy później musiałoby dojść, natomiast do odkrycia algebry Kubusia, wcale nie musiało dojść, bowiem matematyka Ziemian, choć fałszywa, to jednak działa poprawnie w rozpoznawaniu równoważności. Wyjaśnienie dlaczego działa - dalej.

I ta "matematyka Ziemian"...
Odpowiedz
blasphemic napisał(a):ok, zbłaźniłem się Zdezorientowanymile:, wczoraj było późno a ja pod wpływem

przepraszam administrację

Najgorszy koszmar dla każdego prawdziwego Polaka - przepraszać administrację:lol2:
A nas Łódź urzekła szara - łódzki kurz i dym.
Odpowiedz
ja nie jestem Polakiem, proszę mi to nie imputować
Odpowiedz
Gadasz! A awatar?
Wykapany małopolanin.
A nas Łódź urzekła szara - łódzki kurz i dym.
Odpowiedz
Wystarczy że jestem czarny. Być czarnym i Polakiem jednocześnie? Nikt nie jest w stanie znieść takiego połączenia upośledzeń.
Odpowiedz
Tgc napisał(a):BTW podobnie tez w swiecie arabskim stworzono pierwsza prezerwatywe z koziego jelita. Dopiero setki lat pozniej europejczycy udoskonalili ten wynalazek poprzez wyjecie jelita z kozy.
Szczęśliwy
The spice must flow
Odpowiedz
ŁoŁ!!!
To jest jeden z najlepszych żartów jakie wysłyszałem ostatnio!
Usypuję kopczyki z wody.
Odpowiedz
No, mocne
Odpowiedz
blasphemic napisał(a):Wystarczy że jestem czarny. Być czarnym i Polakiem jednocześnie? Nikt nie jest w stanie znieść takiego połączenia upośledzeń.

Bredzicie kumie...
Odpowiedz
blasphemic popada w schizofreniczną obsesję. Nie dość że kreuje wirtualne zagrożenia i problemy to jeszcze kreuje swoją fałszywą tożsamość. Gdzie te słynne 5% zajebistych wypowiedzi ja się pytam?

[Obrazek: Banner-the-skywalker-family-10169607-600-120.jpg]

EH
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości