To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum
exodim napisał(a):Kontekst, kontekst, kontekst. Nie spodziewałem się, że będę musiał kiedyś wyjaśniać to komuś w miarę rozgarniętemu.

Exodim do Nonkonformisty. Podkreślenie moje. Uśmiechnęłam się. Uśmiech
Odpowiedz
Furia napisał(a):Exodim do Nonkonformisty. Podkreślenie moje. Uśmiechnęłam się. Uśmiech
Też bym się uśmiechnął na to w miarę. Skoro Exodim lubi przyjmować rzeczy przyjęte, to jego problem. Ja lubię się też trochę podroczyć z interlokutorami. Szczęśliwy
Pamiętaj jednak, Furio, że ja nigdy nie kroczę w takt. Nie idę za tłumem, za motłochem, za plebsem (jakkolwiek chcesz to nazwać). Po prostu patrzę z boku i staram się nie żyć za bardzo stadnie, i nie przyjmować rzeczy stadnych, i nie iść za jakimś guru jak stado baranów. Jestem trochę na uboczu. Obserwuję i patrzę. Widzę na horyzoncie Wielką Przeciętność. Wielkość rodzi się w samotności. Pamiętaj o tym. Trzeba odrzucić mniemania większości, szukać samemu i być krytycznym. Tylko tyle i aż tyle. No to chyba jestem w miarę rozgarnięty, co? :*
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Odpowiedz
nonkonformista napisał(a):ja nigdy nie kroczę w takt. Nie idę za tłumem, za motłochem, za plebsem (jakkolwiek chcesz to nazwać). Po prostu patrzę z boku i staram się nie żyć za bardzo stadnie, i nie przyjmować rzeczy stadnych, i nie iść za jakimś guru jak stado baranów. Jestem trochę na uboczu. Obserwuję i patrzę. Widzę na horyzoncie Wielką Przeciętność. Wielkość rodzi się w samotności. Pamiętaj o tym. Trzeba odrzucić mniemania większości, szukać samemu i być krytycznym. Tylko tyle i aż tyle. No to chyba jestem w miarę rozgarnięty, co? :*

Brzmi jak manifest satanisty z jakiegoś internetowego bloga Oczko
Gdyby to było w innym temacie to bym to wrzucił do tego. Ale Nonkomformista był tak miły, że sam umieścił we właściwym Duży uśmiech Duży uśmiech
Promowanie upodmiotowienia kobiet i ich uświadamianie poprzez budowanie potencjału przed katastrofami związanymi z klimatem celem każdego świadomego Europejczyka. Bez sprawiedliwości w dziedzinie klimatu nie da się osiągnąć prawdziwej równości płci

Odpowiedz
nonkonformista napisał(a):Trzeba odrzucić mniemania większości, szukać samemu i być krytycznym. Tylko tyle i aż tyle.
Uwaga! Nonkonformista kwestionuje kulistość Ziemi!!!!!!
Czy na sali jest lekarz?????
A nas Łódź urzekła szara - łódzki kurz i dym.
Odpowiedz
albo nie rozumiesz sensu jego wypowiedzi, albo podniecasz się, jak nie ma czym.
Odpowiedz
Hans Wegeżynsten napisał(a):...albo podniecasz się, jak nie ma czym.
Głównie to robię w życiu.
Odpowiedz
Sofeicz napisał(a):Głównie to robię w życiu.
No tak. Ja też tak mam.
Odpowiedz
nonkonformista napisał(a):Pamiętaj jednak, Furio, że ja nigdy nie kroczę w takt. Nie idę za tłumem, za motłochem, za plebsem (jakkolwiek chcesz to nazwać). Po prostu patrzę z boku i staram się nie żyć za bardzo stadnie, i nie przyjmować rzeczy stadnych, i nie iść za jakimś guru jak stado baranów.
http://youtu.be/qZ4MNpDl4nw
:*
Natura albowiem w rozmaitości się kocha; w niej wydaje swoją moc, mądrość i wielkość.
(Jędrzej Śniadecki)

Odpowiedz
Tym postem nonkonformista powinien zmienić nick na socjopata Duży uśmiech
Zwłaszcza po słowach: Nie idę za tłumem, za motłochem, za plebsem (jakkolwiek chcesz to nazwać). Po prostu patrzę z boku i staram się nie żyć za bardzo stadnie
Na pomoc! mordują więźniów Bastylii!!!
Odpowiedz
Pffff... biadolenie ekstrawertyków na temat introwertyków. Oczko
"O gustach się nie dyskutuje; a ja twierdzę, że całe życie to kłótnia o gusta." (Nietzsche F.)
Odpowiedz
Patafil napisał(a):Rosja to ostatnia nadzieja zdychającej na własne życzenie Europy. Uważam, że wszyscy - ateiści i wierzący - powinni wspólnie wznosić modły za wielkość i potęgę tego kraju. Wkrótce, gdy mułły i czarnuchy przejmą władzę i zaczną nas wyrzynać, poprosimy Rosję o ratunek. I rosyjski ,,walec parowy'' ruszy, miejmy taką nadzieję... Oczywiście, ileś tam niewinnych panienek ucierpi przy tym, ale i tak czarni i islamiści będą robić to samo, więc co za różnica... :mrgreen:
Przyznaję Patafilowi tytuł "komika roku 2012".
Chyba na razie go nikt nie przebije.
Odpowiedz
Sofeicz napisał(a):Przyznaję Patafilowi tytuł "komika roku 2012". Chyba na razie go nikt nie przebije.

Jak dla mnie, to sam go przebiłeś tym:

Sofeicz napisał(a):Kiedy pierwszy raz usłyszałem o ekskluzywnym wywiadzie, to mnie chuj ekskluzywny strzelił.

^^
Odpowiedz
Hans Wegeżynsten napisał(a):Ja uprawiałem seks z 16 latką i nie jestem pedofilem. Ale gdybym uprawiał seks z 14 latką i 11 miesięcy to byłbym już tym pedofilem. Trzeba uważać na tę cienką granicę.

Hans o swoich podbojach seksualnych na nastolatkach Duży uśmiech dba chłopak o linię :lol2:
Na pomoc! mordują więźniów Bastylii!!!
Odpowiedz
Furia napisał(a):Jak dla mnie, to sam go przebiłeś tym:

^^

To akurat nie jest śmieszne. Po prostu znowu używanie słów w znaczeniu angielskim nie polskim. Sofeicz to potępia. Co w tym śmiesznego?
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Odpowiedz
nonkonformista napisał(a):To akurat nie jest śmieszne. Po prostu znowu używanie słów w znaczeniu angielskim nie polskim. Sofeicz to potępia. Co w tym śmiesznego?

Nonkonformisto, dla Ciebie nieśmieszne, a dla mnie bardzo. Z poczuciem humoru jest jak ze smakiem i gustem. Nie powinno podlegać ono publicznej ocenie. W każdym razie, nie w tym wątku. ^^
Odpowiedz
korsarz napisał(a):Tym postem nonkonformista powinien zmienić nick na socjopata Duży uśmiech

Nie powiedziałbym... :>
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Odpowiedz
Minrab napisał(a):Ja osobiście w młodym wieku zaczynałem byc Ateistą (wtedy jeszcze nie wiedziałem że jest coś takiego jak "Ateista"), dręcząc się tym, że bóg za ch*ja nie chciał się mi ukazać a ja go prosiłem. Zaczełem rozmyślać o bogu itp, dlaczego są wojny, dlaczego kataklizmy, choroby ludzkie itp.. Gdy się nauczyłem posługiwać internetem poczytałem w necie :-]. A teraz moge iść nawet na korytarzu w szkole i powiedzieć bez niczego ze 100% bezczelnością, że bóg nie istnieje. Naszczęście teraz w szkole u mnie wprowadzają Etykę, a kolo prowadzący jest antykatolicki, więc naprawde ja się pisze na to w 101%.

Jeszcze nie lubie katolików i innych kościołów, w szkole musieliśmy opracować kilka przypowieści i innych takich, to nawet wiem, że było więcej przykazań niż dekalog ;p

Pozdrawiam :-]

Nowy nabytek forum Uśmiech
Odpowiedz
Roan Shiran napisał(a):To jak? Mam lesbijki traktować jak facetów? Dać w ryja, gdy potrzeba itp?

Thank God for Roan 2nite. Duży uśmiech
Odpowiedz
rnk i nieubłagana logika Uśmiech
Cytat:jeśli zdereguluje się całą gospodarkę, to on faktycznie może będzie nominalnie mniej zarabiał, ale szewcy też będą mniej zarabiać, bo buty stanieją, lekarze będą mniej zarabiać, bo coś tam, coś tam i w efekcie wszystkim będzie się żyło lepiej.
"O gustach się nie dyskutuje; a ja twierdzę, że całe życie to kłótnia o gusta." (Nietzsche F.)
Odpowiedz
Berzerker napisał(a):Co kiedy "breivików" będzie dziesięć tysięcy?

Sofeicz napisał(a):Zginie 770 tysięcy.

Cynizm w wydaniu Sofeicza. Z "anusowego" wątku. ^^
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości