To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum
GoodBoy napisał(a):Jestem jednak od Ciebie bardziej inteligentny, choćby przez fakt, że formułuję zdania o wiele bardziej złożone(...)

:ogorek:
Mierzy się ponad cel, by trafić do celu.
K.Bunsch

Odpowiedz
Ciekawe stopniowanie:
- złożone
- bardziej złożone
- o wiele bardziej złożone
ad infinitum...
A nas Łódź urzekła szara - łódzki kurz i dym.
Odpowiedz
Cytat:Komediantowi jak zwykle jedno w głowie.
Hastur w wątku o preferencjach uprawiania seksu. Uśmiech
"O gustach się nie dyskutuje; a ja twierdzę, że całe życie to kłótnia o gusta." (Nietzsche F.)
Odpowiedz
Roan Shiran napisał(a):Hastur w wątku o preferencjach uprawiania seksu. Uśmiech

Czyli w wątku o tym kim jest homofob? No w sumie masz rację.
Odpowiedz
antagonistyczny napisał(a):No, bo przecież wiadomo, że opowieści ludowe są przekazywane ze szczegółową dokładnością. Jakbym opisał historię mówiącą o czarownicach to spytałbyś się jakiego modelu były miotły i kto był na sabacie?

Szpila dla Zefcia. A drugi koniec dla Pilastra. Tak czy owak, udanie. :lol2:
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Nic Ci nie zamierzam wskazywać. Nie jest w moim interesie wyciągać Cię z kłopotów. To nie przede mną będziesz się tłumaczyć. Poczekajmy zobaczymy. Szarżuj sobie dalej Uśmiech
patataj patataj Uśmiech
Nie mogłem się powstrzymać.
Jego geniusz mnie powala.
Jakby ktoś miał wątpliwości to potwierdzam: Tak jestem zjebanym prawakiem, który każdego dnia zjada niemowlaka. Hitler to mój idol, a Stalin to dziadek. Ogólnie chcę siać zło i spustoszenie. Czy cokolwiek jeszcze tam lewica przypisuje ludziom o moich poglądach.

Oczywiście nienawidzę kobiet, bo jestem prawiczkiem. Inaczej nie może być.
Odpowiedz
antagonistyczny napisał(a):Boże ty jesteś durny.

antagonistyczny się nawrócił i po rozmowie z korsarzem stał się porządnym obywatelem.
Na pomoc! mordują więźniów Bastylii!!!
Odpowiedz
Cytat:Kurwa, teraz sobie wyobraziłem że poznaję taką, kochamy się (tj. seks uprawiamy), chodzimy za rękę czy jakoś tak, razem na zakupy, takie miziu miziu, na spacerki, przytulanki, a później ona mi mówi "znamy się już długo, ufam ci, kocham cie, raz byłam facetem". Pffff Nie wiem... gazrurką?

Rozbraja mnie ta gazrurka xd
Jakby ktoś miał wątpliwości to potwierdzam: Tak jestem zjebanym prawakiem, który każdego dnia zjada niemowlaka. Hitler to mój idol, a Stalin to dziadek. Ogólnie chcę siać zło i spustoszenie. Czy cokolwiek jeszcze tam lewica przypisuje ludziom o moich poglądach.

Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Model matematyczny nie bada genetyki, psychologii ani biologii.

Z cyklu perełki świeckiego humanizmu

Edit:

Tutaj cały kontekst:
http://ateista.pl/showpost.php?p=501031&postcount=62
Odpowiedz
Literalnie to czytając to GoodBoy akurat ma rację. Inna rzecz, że GoodBoy miał co innego na myśli niż napisał. Uwzględniając co miał na myśli, faktycznie napisał bzdurę.
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Odpowiedz
pilaster odpowiedział Język czekałem na ten pojazd od wczoraj

Odpowiedz
Śmierć Szczurów napisał(a):Literalnie to czytając to GoodBoy akurat ma rację. Inna rzecz, że GoodBoy miał co innego na myśli niż napisał. Uwzględniając co miał na myśli, faktycznie napisał bzdurę.

Literalnie tak, (chociaż literalnie to zdanie jest bez sensu)ale nie o to mu chodziło. Wyedytuję posta i wkleję link do konkretnej wypowiedzi, aby było jasne, bo takie perełki trzeba archiwizować ku przestrodze potomności.
Odpowiedz
Cytat:(...) to ledwie zipiejąca staruszka. Wystarczy trochę mocniej złapać za gardło i przytrzymać z całej siły, by padła.
Fragment postu pewnego nonkonfomistycznego użytkownika. Nie wymaga komentarza.
[SIZE=1][SIZE=2][SIZE=1][SIZE=2]Burdel na forum powstaje, gdy moderatorzy forum postanawiają sprzeciwić się części działań członków Ekipy Honor.

Czat / IRC: http://pokazywarka.pl/jpqkgu/ - prosta instrukcja dołączania.[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Odpowiedz
Forge napisał(a):Fragment postu pewnego nonkonfomistycznego użytkownika. Nie wymaga komentarza.
No nie. Chyba, że damy jej jakieś leki, by poczuła się lepiej.
A że KK leczy dżumę cholerą, to nie będzie spodziewanego efektu.
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Homofobia jest sklasyfikowaną przez lekarzy patologią - fobią, którą się leczy i tutaj cię pocieszę - z powodzeniem się leczy Zdezorientowanymile:

Taki bardzo stary cytat z GoodBoya. Widać kiedyś miał podobnie. Oczko
Odpowiedz
Likaon napisał(a):Taki bardzo stary cytat z GoodBoya. Widać kiedyś miał podobnie. Oczko

No cóż. Widać w sprawie homoseksualizmu uznaje stanowisko WHO.
W przypadku homofobi WHO przestaje być Poważną Instytucją Naukową i zwyczajnie plecie bzdury.
Logiczne.
Odpowiedz
Może w 2007 nie było jeszcze na Wikipedii hasła o homofobii? Oczko
Non ridere, non lugere, neque detestari, sed intelligere.
Odpowiedz
A może po prostu zarówno swoją wiedzę o homofobii, jak i o stanowisku WHO na temat homoseksualizmu (w tym link do artykułu na wiki), czerpał od kolegów ze środowiska LGBT?

Ciekawi mnie, co teraz sądzi na ten temat.
Odpowiedz
Jakośspecjalnieniejesttrudnosiętegodowiedzieć

Po prostu przeczytaj jego ostatnie wypowiedzi.

Odpowiedz
Towarzysz antagonistyczny o Socjalizmie :
antagonistyczny napisał(a):Socjalizm - przy pomocy programów socjalnych, darmowej edukacji etc. tworzy równe szanse dla wszystkich. Wolność dla wszystkich.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości