Liczba postów: 3,124
Liczba wątków: 12
Wypowiedź dobrego wujka i specjalisty od kształtowania strategi działania LGBT:
Hans Wegeżynsten napisał(a):Wielka bzdura. Czytałem wiadomości z 2007 i było dokładnie to samo. Gudboj wyzywał od homofobów, robił z siebie kretyna, działał na szkodę homoseksualistów.
Liczba postów: 3,053
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
adi. napisał(a):A ty na romantyczną kolację ze swoją kozą, co by wytworzyła się między wami niezwykła więź, która wyzwoli jej zmysł stadny.
I od razu we właściwym wątku. :lol2:
Z cyklu życiowe mądrości Hansa...
Hans Wegeżynsten napisał(a):Cook to nie pedał, lecz homoseksualista. :lol2:
Liczba postów: 11,935
Liczba wątków: 149
Reputacja:
17
teresa124 napisał(a):Ciekawe ,ze w poskiej anarchii nikt nie goni tych, co wyrzucaja kanapy do lasu. A to są ludzie którzy wierzą w jakiegoś boga.
Jeżeli ktoś nie łapie, to proszę: Ciekawe ,ze w poskiej anarchii nikt nie goni tych, co wyrzucaja kanapy do lasu. A to są ludzie którzy mają jakiś kolor włosów.
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.
Liczba postów: 11,056
Liczba wątków: 182
GoodBoy napisał(a):Krk powinien iść w stronę Buddyzmu, nie religijnie/doktrynalnie "broń boże" , lecz obrać kierunek pewnej rezerwy, odrębności światopoglądowej i rozumienia różnych pokojowych stylów życia zarówno wielu swoich wiernych jak i całej reszty.
Śmieszne, bzdurne i nieskładne.
Te "różne pokojowe style życia wiernych i reszty" aż proszą o umieszczenie w "najśmieszniejszych".
^^^^ śmieszna wypowiedź Palmera. Komedia, że on w ogóle uznał mój powyższy cytat za smieszny :lol2:
Liczba postów: 16,443
Liczba wątków: 93
Reputacja:
39
Berzerker napisał(a):To ktoś z nudów może zacząć rzucać chomikami? Idzie do zoologicznego, kupuje piętnaście chomików, i sobie w domu jebie nimi z kanapy o ścianę? O ja jebie, ludzie to jednak mają dziwne sposoby na spędzanie wolnego czasu. Temat z kącika "hobby".
Liczba postów: 6,282
Liczba wątków: 15
Reputacja:
382
Furia napisał(a):Berzerker napisał(a):O ja jebie, ludzie to jednak mają dziwne sposoby na spędzanie wolnego czasu. Chyba dość rzadko, bo przypierdalasz się do mnie jak bat do kobylej dupy. :evil:
^^
The Phillrond napisał(a):(...)W moim umyśle nadczłowiekiem jawi się ten, kogo nie gnębi strach przed nieuniknionym i kto dąży do harmonijnego rozwoju ze świadomością stanu rzeczy
“What warrior is it?”
“A lost soul who has finished his battles somewhere on this planet. A pitiful soul who could not find his way to the lofty realm where the Great Spirit awaits us all.”
.
Liczba postów: 9,167
Liczba wątków: 64
Reputacja:
60
Wyznanie: ateista, w przyszłości może buddysta mahajany
Żarłak napisał(a):^^ Jak zrobiłeś, że jest taka ramka w ramce?
Multicytowanie?
Jam naciskał to multicytowanie, ale guzik nie reagował.
Czy jednak robi się to inaczej?
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Liczba postów: 1,854
Liczba wątków: 16
Reputacja:
86
Ręcznie. Tagi [quote] wewnątrz tagów [quote].
Non ridere, non lugere, neque detestari, sed intelligere.
Reputacja:
60
Soul33 napisał(a):Ręcznie. Tagi Cytat: wewnątrz tagów Cytat:.
Rozumiem. Nawiasy takie same te zewnętrzne:
Cytat:[quote]=przykład]blablabla Cytat:[quote]mama rama adama
Coś mi wyszło, ale to chyba nie do końca to.
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Liczba postów: 11,056
Liczba wątków: 182
Bóg jest czarną lesbijką, a Nonkonf, akurat tak się składa, że jest czarna i lesba. Chwała Mu!
Liczba postów: 1,854
Liczba wątków: 16
Reputacja:
86
Tak ma być:
Non ridere, non lugere, neque detestari, sed intelligere.
Reputacja:
60
Palmer Eldritch napisał(a):Bóg jest czarną lesbijką, a Nonkonf, akurat tak się składa, że jest czarna i lesba. Chwała Mu! Całuj w dłoń, bo jak będę papieżycą, to się nie dopchasz. :lol2:
Dzięki Soulu33 za przykład.
Liczba postów: 10,996
Liczba wątków: 45
Reputacja:
1,122
Cytat:Idąc Twoją logiką (chodzi o dobór naturalny dop. mój)należy ideologicznie stwierdzić, że hetero jest niedostosowaniem osobniczym, ponieważ nie chcesz się bzykać z facetami, zaś wedle tej logiki normalni są tylko bi
Muszę przedstawiać autora czy sami zgadniecie ?
Liczba postów: 6,486
Liczba wątków: 40
Reputacja:
151
metafizycznyanimalocautisideatussextususzzapalkami napisał(a):Wszystkie moje wypowiedzi starsze niż jedna godzina można traktować jako nieaktualne
Dobrze wiedzieć :lol2:
Liczba postów: 5,511
Liczba wątków: 41
Reputacja:
25
Hans Wegeżynsten napisał(a):Dobrze wiedzieć :lol2:
Jeśli chodzi o caute to emo tak mają. Szkoda czasu by w ogóle patrzeć na jego posty a tym co traktują go poważnie to ja się w ogóle dziwię.
EH
Liczba postów: 508
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Znalezione w wątku dot. zabójstwa w Łodzi i ewentualnej kary dla sprawcy:
Zasapany napisał(a):Za gotowaniem w oleju powinno lobbować stowarzyszenie producentów rzepaku.
Już widzę te rolnicze pikiety na Wiejskiej
[COLOR="Silver"]*Wyjątkowo dowcipny i cięty ateistyczny cytat.*
*Praktycznie nikomu nieznany autor tegoż cytatu*[/COLOR]
Liczba postów: 14,823
Liczba wątków: 101
Reputacja:
333
GoodBoy napisał(a):Jedność jest z nami i większością LGBT. Ty nie należysz do tej jedności.
Jebłem jak to przeczytałem. :lol2: Dziecko drogie, naucz Ty się pisać po polsku...
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Liczba postów: 2,382
Liczba wątków: 36
Reputacja:
15
Śmierć Szczurów napisał(a):Jebłem jak to przeczytałem. :lol2: Dziecko drogie, naucz Ty się pisać po polsku...
Kolektyw Borga ^^
Jakby ktoś miał wątpliwości to potwierdzam: Tak jestem zjebanym prawakiem, który każdego dnia zjada niemowlaka. Hitler to mój idol, a Stalin to dziadek. Ogólnie chcę siać zło i spustoszenie. Czy cokolwiek jeszcze tam lewica przypisuje ludziom o moich poglądach.
Oczywiście nienawidzę kobiet, bo jestem prawiczkiem. Inaczej nie może być.
|