Gódboj marzy o pośmiertnym awansie na Wielkiego Onana homosiów.
Cytat:Wówczas poległbym w słusznej sprawie stając się bohaterem LGBT.
|
Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum
|
|
07.08.2013, 11:49
Gódboj marzy o pośmiertnym awansie na Wielkiego Onana homosiów.
Cytat:Wówczas poległbym w słusznej sprawie stając się bohaterem LGBT.
07.08.2013, 11:57
Hans Żydenstein napisał(a):wszyscy jesteśmy krzesłami i stołamia także zydlami!
07.08.2013, 12:26
Liczba postów: 9,167
Liczba wątków: 64 Dołączył: 01.2009 Reputacja: 60 Płeć: mężczyzna Wyznanie: ateista, w przyszłości może buddysta mahajany DziadBorowy napisał(a):Chodzi mi o ten program co ludzie dzwonią i wysyłają SMSy a on to komentuje z miną wskazującą na ostre zatwardzenie :wink:Wyobraziłem to sobie i parsknąłem śmiechem. :lol2:
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
08.08.2013, 08:03
Palmer Eldritch napisał(a):Gódboj marzy o pośmiertnym awansie na Wielkiego Onana homosiów.Onan-Barbarzyńca, Onan-Niszczyciel - Onanowi chwała i cześć!
"Marian zataczając się wracał jak zwykle znajomym chodnikiem do domu. Przez zamglone od całonocnej popijawy oczy widział mieszkańców Skórca bezskutecznie uganiających się choćby za kromką jakiegokolwiek pieczywa. Na razie było jednak cicho."
Jan Oborniak "Bankiet w piekarni" (zbiór opowiadań pt: "Krzyk ciszy", wyd. Opoka, Warszawa 1986)
08.08.2013, 12:00
Z cyklu nowa historia "PRL"
nonkonformista napisał(a):Uczestniczył, bo był tchórzem, który nie miał odwagi sprzeciwić się KK. Proste! To o Bierucie, którego kiedyś tam widziano na mszy
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe"
08.08.2013, 12:04
Liczba postów: 9,167
Liczba wątków: 64 Dołączył: 01.2009 Reputacja: 60 Płeć: mężczyzna Wyznanie: ateista, w przyszłości może buddysta mahajany DziadBorowy napisał(a):Z cyklu nowa historia "PRL"To po co był na tej mszy? Jak dysponujesz pewną wiedzą, to się podziel, a nie chowasz dla siebie, Dziadzie Borowy.
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
08.08.2013, 12:08
nonkonformista napisał(a):To po co był na tej mszy? A Ty nie dysponujesz wiedzą kto to był Bierut i jak realizował plan Stalina i Sierowa dla Polski?
08.08.2013, 12:09
nonkonformista napisał(a):To po co był na tej mszy? Ponieważ obawiał się nie tyle KRK ale całkiem jeszcze nieźle uzbrojonego po wojnie społeczeństwa. Oczywiście "jego" władzy owo społeczeństwo nie mogło realnie zagrozić ale lepiej nie mieć zamieszek i antykomunistycznych partyzantów biegających po lasach niż mieć to na stanie ![]() Przeczytaj tu masz to dokładnie wytłumaczone: http://ciekawostkihistoryczne.pl/2011/10...i-polakow/ W skrócie aby przekonać ludzi "że Władza Ludowa nie taka zła jak ją malują" "Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe"
09.08.2013, 16:34
GoodBoy napisał(a):Mhm... a który z tej wesołej gromadki jest najbardziej sexy? Palmer Eldritch napisał(a):Oczywiście, że Berz. Przyjedź koniecznie. GoodBoy, Ty po prostu musisz tam być! :lol2:
09.08.2013, 22:35
Fizyk napisał(a):Jedyna uczciwa odpowiedź to: nie wiadomo. Nie mamy (niespodzianka) danych eksperymentalnych z wnętrza czarnej dziury, więc nie wiemy dokładnie, co tam się może dziać. Mamy tylko opis teoretyczny w postaci OTW, z którego wynika, że materia zapada się do punktu o nieskończonej gęstości, ale że nie spodziewamy się faktycznego występowania nieskończoności w przyrodzie, domyślamy się, że nasz opis jest niekompletny.Jedyna uczciwa odpowiedź Fizyka na kwestię "co jest w czarnych dziurach?".
10.08.2013, 13:30
idiota napisał(a):Jedyna uczciwa odpowiedź Fizyka na kwestię "co jest w czarnych dziurach?". Z którego wątku?
10.08.2013, 13:35
El Commediante napisał(a):Z którego wątku?http://www.ateista.pl/showpost.php?p=540...stcount=16
11.08.2013, 14:09
GoodBoy napisał(a):... Stosunek seksualny to forma penetracji z drażnieniem organów płciowych. Choć byś stanął na rzęsach nic nie zmienisz z faktu że stosunkiem płciowy ma także dwóch panówGoodBoy jak zwykle w wysokiej formie. Właśnie odbyt został organem płciowym... Homoseksualiści to pierwsze na świecie istoty mające dwa organy płciowe? Bo jeśli nie odbyt to jak doprowadzić do penetracji dwóch penisów? Cholercia walka na "miecze" odpada... Bo bez penetracji. Więc jak? Tak jeden w drugiego? Czyżby wzajemne "cewnikowanie" zostało właśnie formą seksu? :lol2:
Sebastian Flak
11.08.2013, 14:19
Trochę go żal, ale widać "Bóg utwardził jego serce" i nie pojmie już co to jest stosunek seksualny...
11.08.2013, 14:53
Stosunek stosunkiem, ale według tej definicji nikt inny niż para heteryków stosunku uprawiać nie może. I jeszcze się upiera że nie... :lol2: nie byłoby to takie zabawne gdyby akurat nie ta definicja. Żeby chociaż się pofatygował i jakąś definicję lgbt wstawił. Ale nie, tu trzeba zaklinać rzeczywistość. Ciekawe kiedy zacznie miotać śmiertelne klątwy?
Sebastian Flak
12.08.2013, 12:38
idiota napisał(a):Trochę go żal, ale widać "Bóg utwardził jego serce" i nie pojmie już co to jest stosunek seksualny... Nawet Allah się z Tobą zgadza: 2:9 Oni usiłują oszukać Boga i tych, którzy wierzą, lecz oszukują tylko siebie samych; oni tego nie pojmują. 2:10 W ich sercach jest choroba, a Bóg jeszcze powiększa ich chorobę. Spotka ich kara bolesna za to, że kłamią. 2:11 A kiedy im mówią: Nie szerzcie zepsucia na ziemi!" oni mówią: "My tworzymy tylko dobro!" 2:12 Czyżby? Zaprawdę oni szerzą zgorszenie i nie są tego świadomi!
"Hope can drown lost in thunderous sound
Fear can claim what little faith remains But I carry strength from souls now gone They won't let me give in... (...) Death will take those who fight alone But united we can break a fate once set in stone Just hold the line until the end Cause we will give them hell..." EH
12.08.2013, 23:05
nonkonformista napisał(a):Cierpienie służy chwale Boga? O mój Zeusie! A coż to za moralność?! łobuz napisał(a):zależy jakie cierpienie selektywny pączusiu. Aż mi łezka ze śmiechu pociekła
13.08.2013, 12:53
Cytat:W tej chwili nadszarpnięty wizerunek możesz uratować już tylko przesłaniem mi gołych fot. Jeśli wyglądasz jak któryś z wcześniej wklejanych przeze mnie kolesi to zrobi mi się twardo w gaciach i przebaczę ci wszystkoGB podczas "merytorycznej" dyskusji. Ja pierdolę ... :wall: "Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe"
13.08.2013, 17:43
DziadBorowy napisał(a):GB podczas "merytorycznej" dyskusji. Ja pierdolę ... :wall: Robi mu się twardo w gaciach. Moze się zesrał na twardo?
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|