Liczba postów: 942
Liczba wątków: 1
korsarz napisał(a):Raczej na AK47
Gorzej gdyby korsarz został zaatakowany przez gościa z AK :lups:
Liczba postów: 2,342
Liczba wątków: 37
Reputacja:
5
antagonistyczny napisał(a):Gorzej gdyby korsarz został zaatakowany przez gościa z AK :lups:
AK walczyła z komunistami czyli z ludźmi typu antagonistyczny
Na pomoc! mordują więźniów Bastylii!!!
Liczba postów: 9,167
Liczba wątków: 64
Reputacja:
60
Wyznanie: ateista, w przyszłości może buddysta mahajany
korsarz napisał(a):AK walczyła z komunistami czyli z ludźmi typu antagonistyczny  Zdaje się, że antagonistyczny już pisał, że jest socjaldemokratą, prawda?
A ja wyjaśnię, że jestem centrolewicowcem.
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Liczba postów: 21,707
Liczba wątków: 218
Reputacja:
975
Wyznanie: ate 7 stopnia
Jeden gościu dostał rentę kombatancką bo napisał, że był w AK, ale potem się okazało, że to był w Africa Corps (podobno autentyk).
A nas Łódź urzekła szara - łódzki kurz i dym.
W takim razie skłamał. Skrót tej nazwy brzmiał "DAK" - Deutsches Afrika Korps. I rzekomy, podobno autentyczny członek by to wiedział.
Historyjka Sofeicza nadaje się do nadrukowania na papier toaletowy
Reputacja:
975
Znalazłem coś takiego:
"moja babcia tez sluzyla jako woluntariuszka w Africa Korps. I dostaje rente. Wejdz na strony www.bundeswehr.de i www.bmvg.de i kliknij na renty/odszkodowania/obywatelstwo i wpisz nazwisko dziadka podajac jego stopien wojskowy i lata jego sluzby. W ciagu dwoch miesiecy zacznie otrzymywać".
Liczba postów: 7,984
Liczba wątków: 162
Reputacja:
2
Mój dziadek aż do śmierci otrzymywał rentę z Niemiec i miał prawo dwa razy do roku jechać z osobą towarzyszącą do sanatorium w Niemczech za darmo. Niemcy dbają o swoich kombatantów. Jakby pod Woroneżem stracił nogę po drugiej stronie, to pewnie nic by nie dostał.
"Hope can drown lost in thunderous sound
Fear can claim what little faith remains
But I carry strength from souls now gone
They won't let me give in...
(...)
Death will take those who fight alone
But united we can break a fate once set in stone
Just hold the line until the end
Cause we will give them hell..."
EH
Liczba postów: 508
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
ŚSz napisał(a):Jak chcesz możesz sobie przeszczepić penisa na czoło i chodzić ze szmatą na głowie, odrąbać sobie nogę czy też 6 razy dziennie stawać na jednej nodze i próbować zdjąć podłogę z dyńki - w imię czego miałbym Ci tego bronić?
Imagination, what are you doing? Imagination, stop!
[COLOR="Silver"]*Wyjątkowo dowcipny i cięty ateistyczny cytat.*
*Praktycznie nikomu nieznany autor tegoż cytatu*[/COLOR]
Liczba postów: 3,053
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
CreatedMind napisał(a):A za kilka lat to w ogóle będą pokazywać w serialach poligamiczne rodziny podlegające pod wzorce typu "tata +tata +tata + kozioł".
A kozioł też chłop? :8O:
Liczba postów: 12,315
Liczba wątków: 81
Reputacja:
388
Na temat gry ingress:
aukkras napisał(a):Potrafiłabyś wymienić wady, oprócz tej, że akcja dzieje się na zewnątrz ?
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
Liczba postów: 1,639
Liczba wątków: 16
Reputacja:
8
Sajid napisał(a):Na temat gry ingress:
 tjaaaa....
I am virgin
I'm a whore
Giving nothing
The taker
The maker of war
Reputacja:
975
Cytat:Hastur
Tyle wyzwań stoi przed współczesną lewicą, a przeponę mam tylko jedną ad:
Chapeau bas!
Reputacja:
0
Hastur napisał(a):A propos, podobno miałeś mnie mieć na ignorze. Coś się zmieniło? Może to mój zwierzęcy magnetyzm? Może to Maybelline?
:rotfl:
Liczba postów: 16,443
Liczba wątków: 93
Reputacja:
39
Z serii czarny humor:
DziadBorowy napisał(a):W drugim przypadku komornik zajął jakiemuś emerytowi 50 tysięcy, na szczęście emeryt zmarł wkrótce po tym i wszystko się dobrze skończyło. Dłużnik dostał swoją kasę, komornik sobie zarobił a zmarły przecież tych pieniędzy nie potrzebuje. Mieli go ukarać, ale szczęśliwie spadł z konia i się zabił...
Reputacja:
0
Z serii "Z Grimem coś się porobiło, ale pozytywnie".
Grim napisał(a):Żebyś w trakcie oprowadzania nie pieprzył głupot, że przykładowo Stanisław August Poniatowski dowodził naszymi wojskami w Bitwie pod Grunwaldem koło Czerwonych Klifów w Ameryce Południowej w 1000 roku p.n.e. przeciwko Sipajom uzbrojonym w czołgi Mark I i że w tej bitwie brała udział również nasza husaria dosiadająca słoni bojowych hodowanych w Islandii. A wszyscy po bitwie nasi żołnierze szkoleni na Nowej Ziemi śpiewali hymn Hiszpanii czyli Marsyliankę.
:lol2:
Czyżby następca Zlatwa... 8)
Liczba postów: 3,196
Reputacja:
26
Furia napisał(a):Z serii "Z Grimem coś się porobiło, ale pozytywnie".
Ojtam ojtam, to bardziej coś lekko w stylu Monty Pythona, tylko bardziej hardkorowo
"War, War never changes"
"Jako że jesteś obywatelem demokratycznego kraju powinieneś wiedzieć że twój głos nic nie znaczy".
Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu.
Reputacja:
0
idiota napisał(a):Ja jeszcze w rocznicę Rewolucji Październikowej dam Ci pęk czerwonych róż. A kolor ich będzie czerwony, bo na nich robotnicza krew.
Nasz naczelny logik lojalnie uprzedza, że czerwone róże będą... Czerwone! :lol2:
Liczba postów: 4,674
Liczba wątków: 429
Reputacja:
21
:| Nieprawda. Wyjaśnia tylko pochodzenie koloru.
Liczba postów: 1,922
Liczba wątków: 4
Reputacja:
43
Berzerker napisał(a):Lewica jest jak ślepy murzyn w ciemnym pokoju. Rozbiło mnie to porównanie kompletnie :lol2:.
"Equality is a lie. A myth to appease the masses. Simply look around and you will see the lie for what it is! There are those with power, those with the strength and will to lead. And there are those meant to follow – those incapable of anything but servitude and a meager, worthless existence."
Liczba postów: 2,536
Liczba wątków: 24
To powinno raczej iść temat niżej, do najtrafniejszych
|