Liczba postów: 11,935
Liczba wątków: 149
Reputacja:
17
Przyznaję się: też jestem Palmerem. Odkryłem swoją orientację tożsamościową. Palmerzy, nie bójcie się ujawniać!
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.
Liczba postów: 16,443
Liczba wątków: 93
Reputacja:
39
Wszyscy jesteśmy Palmerami...
Liczba postów: 7,984
Liczba wątków: 162
Reputacja:
2
Berzerker napisał(a):Przyznaję się: też jestem Palmerem. Odkryłem swoją orientację tożsamościową. Palmerzy, nie bójcie się ujawniać!
Pamiętaj, ja byłem Palmerem, zanim to było modne
"Hope can drown lost in thunderous sound
Fear can claim what little faith remains
But I carry strength from souls now gone
They won't let me give in...
(...)
Death will take those who fight alone
But united we can break a fate once set in stone
Just hold the line until the end
Cause we will give them hell..."
EH
Reputacja:
17
pilaster napisał(a):O Absolucie! :roll: Czyżby Goodboy, czy jacyś inni homoseksualiści mieli po ...dwa tysiące lat (a niechby tylko po dwieście) hock:
Geje - wampiry normalnie cour de balance... :wall:
 Dobre. Geje-wampiry. Pamietajmy że słynny Drakula powstał w oparciu o postać Vlada... Palownika :lol2:
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.
Liczba postów: 7,984
Liczba wątków: 162
Reputacja:
2
Berzerker napisał(a): Dobre. Geje-wampiry. Pamietajmy że słynny Drakula powstał w oparciu o postać Vlada... Palownika :lol2:
Widać Pilaster to fan Ann Rice. W jej powieściach wszystkie wampiry są gejami
"Hope can drown lost in thunderous sound
Fear can claim what little faith remains
But I carry strength from souls now gone
They won't let me give in...
(...)
Death will take those who fight alone
But united we can break a fate once set in stone
Just hold the line until the end
Cause we will give them hell..."
EH
Liczba postów: 2,385
Liczba wątków: 14
Reputacja:
142
Cytat:W jej powieściach wszystkie wampiry są gejami
Nie jestem pewien, czy czytałem to samo, co Ty... Może są różne wersje dla różnych ludzi. Coś jak szampony Palmolive.
"O gustach się nie dyskutuje; a ja twierdzę, że całe życie to kłótnia o gusta." (Nietzsche F.)
Liczba postów: 3,053
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Śmierć Szczurów napisał(a):... Grzanka był oświecony, a ja autorytarny. Oświecenie sobie poszło i został autorytaryzm...
:lol2: Oświecenie sobie poszło...
Pytanie jest. Czy koniecznie musi być "Śmierciu"? :>
Liczba postów: 1,811
Liczba wątków: 70
Reputacja:
7
Furia napisał(a)::lol2: Oświecenie sobie poszło...
Hej Furio, idź na forum wp.pl popisać, czy zarząd Wirtualnej Polski nie chciałby się zmienić, bo tobie nie odpowiada to że zarząd Wirtualnej Polski jest taki jaki jest, a Ty byś chciała sobie porządzić.
Obecnie młodzi mają takie problemy z pracą, nóż a widelec zarząd się przejmie i Ci ustąpi miejsce.
"Do jasnych dążąc głębin – nie mógł trafić w sedno śledź pewien obdarzony naturą wybredną. Dokądkolwiek wędrował, zawsze nadaremno. Tu jasno, ale płytko, tam głębia, ale ciemno."
Reputacja:
0
Czajniczek Lesera napisał(a):Hej Furio, idź (...)
Hej, Czajniczku... Nie Ciebie pytam, a Ciebie nigdzie nie wysyłam. Bądź tak łaskaw i wyluzuj.
Reputacja:
17
Furia napisał(a):Hej, Czajniczku... Nie Ciebie pytam, a Ciebie nigdzie nie wysyłam. Bądź tak łaskaw i wyluzuj.
Nie przejmuj się Furia. Czajnik chce porządzić.
Reputacja:
7
mhmmhm...
ale nie w sensie bycia jakimś modem czy adminem forum! byłem 2 lata, to jest przesrana robota
ale porządzić... mhmhmh
"Do jasnych dążąc głębin – nie mógł trafić w sedno śledź pewien obdarzony naturą wybredną. Dokądkolwiek wędrował, zawsze nadaremno. Tu jasno, ale płytko, tam głębia, ale ciemno."
Reputacja:
0
Berzerker napisał(a):Nie przejmuj się Furia...
O rany... Chyba nie jestem feministką. Strasznie zrobiło mi się miło, gdy stanąłeś w mojej obronie. ^^ Dziękuję.
Reputacja:
7
Furia napisał(a):O rany... Chyba nie jestem feministką. Strasznie zrobiło mi się miło, gdy stanąłeś w mojej obronie. ^^ Dziękuję.
On nie stanął w Twojej obronie. On pamięta jak rok temu ja nie stawałem w jego obronie. Taki resentyment do mnie odczuwa :twisted:
Reputacja:
0
Czajniczek Lesera napisał(a):On nie stanął w Twojej obronie. On pamięta jak rok temu ja nie stawałem w jego obronie. Taki resentyment do mnie odczuwa
No, to upiekł dwie pieczenie na jednym ogniu.
Liczba postów: 12,315
Liczba wątków: 81
Reputacja:
388
Rita napisał(a):A niech moje dziecko będzie homo, to co?
Berzerker napisał(a):To chujowo.
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
Liczba postów: 11,056
Liczba wątków: 182
Czajniczek Lesera napisał(a):mhmmhm...
ale nie w sensie bycia jakimś modem czy adminem forum! byłem 2 lata, to jest przesrana robota
ale porządzić... mhmhmh
Gratulujemy kapitanie!
Reputacja:
7
Palmer Eldritch napisał(a):Gratulujemy kapitanie!

Czas powolutku zmieniać nazwę tego forum na Sfrustrowani.pl
Liczba postów: 14,823
Liczba wątków: 101
Reputacja:
333
Furia napisał(a)::lol2: Oświecenie sobie poszło...
Ja ciemny jestem, myślami tkwię w korektach i paragonach fiskalnych, więc nie zrozumiałem treści pytania. Czy byłabyś łaskawa wytłumaczyć o co pytasz?
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Liczba postów: 11,056
Liczba wątków: 182
Już myślałem, że ŚSz napisze, że też jest Palmerem.
Liczba postów: 14,823
Liczba wątków: 101
Reputacja:
333
Przecież to się rozumie samo przez się.
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
|