Liczba postów: 3,053
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Śmierć Szczurów napisał(a):Ja ciemny jestem...
Ty, patrz... A ja myślałam, że łysy. ^^
Śmierć Szczurów napisał(a):Czy byłabyś łaskawa wytłumaczyć o co pytasz?
O Twoją stopkę. No, nie całą. Ale zgodnie z poniższą Twoją wypowiedzią, jej część powinna Cię lekko... Hm... Denerwować. ^^
Śmierć Szczurów napisał(a):Język jest dobrem narodowym i wkurwia mnie gdy ktoś z wygodnictwa zaczyna z jakimiś lolami, socjolożkami i tym podobnym cholerstwem.
Aha... I nie jestem Palmerem. ^^
Liczba postów: 14,823
Liczba wątków: 101
Reputacja:
333
Furia napisał(a):Ty, patrz... A ja myślałam, że łysy. ^^
Też.
Furia napisał(a):O Twoją stopkę. No, nie całą. Ale zgodnie z poniższą Twoją wypowiedzią, jej część powinna Cię lekko... Hm... Denerwować. ^^
Chodzi Ci o to, że odmiana jest nieprawidłowa? Mea culpa, tak mi się spodobał pomysł Setha, że nie zwróciłem uwagi.
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Liczba postów: 11,935
Liczba wątków: 149
Reputacja:
17
GoodBoy napisał(a):Nie ma społeczeństwa bez gejów. Jeśli dany ustrój ich piętnuje to jest zwykle ustrojem pozbawionym demokracji, totalitarnym, uderzającym nie tylko w LGBT, ale również w wiele innych grup społecznych i obyczajowość przyjętą w cywilizowanym świecie za normalną i prawidłową ekspresję różnych stylów życia i poglądów.
Gejizm miarą demokracji, nietotalitaryzmu (tak jakby oprócz demokracji istniał już tylko totalitaryzm, co za chora demagogia), i nie wiadomo czego jeszcze. Jeszcze trochę, i w zgodzie z nową uświęconą doktryną gejizmu, dowiemy się ze bez gejów nie pojawiło by się życie. :|
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.
Liczba postów: 508
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Cytat:Jeszcze trochę, i w zgodzie z nową uświęconą doktryną gejizmu, dowiemy się ze bez gejów nie pojawiło by się życie.
W końcu Pan Bóg pierwszego stworzył mężczyznę, czyż nie?
[COLOR="Silver"]*Wyjątkowo dowcipny i cięty ateistyczny cytat.*
*Praktycznie nikomu nieznany autor tegoż cytatu*[/COLOR]
Liczba postów: 1,484
Liczba wątków: 5
Reputacja:
10
Na pytanie o ile zwiększy się populacja ateistów za 10 lat, nasz młody (stażem na forum) krzyżowiec odpowiada:
Fehuothalan napisał(a):To bardzo trudno obliczyć (a nawet nie jestem pewny czy to możliwe) bo ateiście się nie rozmnażają. Poza tym ateiście powstają tylko w dwóch miejscach na świecie- Europie i Ameryce Północnej. Często też człowiek nie wie czy jest ateistą.
:lol2:
I live to the day I die
I live to the day I cry
I'm dead the day I lie
Liczba postów: 4,999
Liczba wątków: 99
Reputacja:
30
Niech zyje Lenin, Stalin i Jaroslaw Kaczynski! ☭
Liczba postów: 897
Liczba wątków: 26
Reputacja:
1
Palmer Eldritch napisał(a):Oto przeszliśmy naszą forumową wielkopostną Drogę Krzyżową. Dziękuję za wspólną modlitwę!
:lol2:
Liczba postów: 2,536
Liczba wątków: 24
Berzerker napisał(a): gooodbyowe mantrowanie
Hare organizacja Hare zdrowia
psychologia psychiatria Hare Hare
Hare eksperci Hare od siedmiu boleści
organizacja organizacja zdrowia zdrowia :lol2: :lol2:
Liczba postów: 3,576
Liczba wątków: 20
Reputacja:
9
Nonkonformista napisał(a):Rzadko rzucam mięsem, ale dziś jestem wkurwiony ma maksa.
KURWICY MOŻNA DZIŚ DOSTAĆ!
Pierdolony, czerwony diabeł!!!
Musiałem to tutaj umieścić
"Człowiek cnotliwy dobre wypowiada słowa, ale nie zawsze ten, kto dobre powiedział słowo, jest cnotliwy."
-Konfucjusz
Liczba postów: 2,356
Liczba wątków: 17
Reputacja:
22
su27 napisał(a):Jak otwierasz lodówkę to też komunizm na ciebie wyskakuje?
Zamierzam stworzyć mężczyznę i kobietę z grzechem pierworodnym. Następnie zamierzam zapłodnić kobietę samym sobą, tak abym mógł się narodzić. Będąc człowiekiem, zabiję się w ramach ofiary dla samego siebie aby ocalić Cię od grzechu na który Cię początkowo skazałem... TA DA!!!
Liczba postów: 16,443
Liczba wątków: 93
Reputacja:
39
Hastur napisał(a):A może byśmy zostawili takie dyskusje do czasu, aż ruszy nowe subforum? Albo jeszcze lepiej - może byśmy tak w ogóle nie dyskutowali o tym co się dzieje, gdy dwóch gości wtyka sobie nawzajem fiuty w anusy? Mnie to na przykład zupełnie nie interesuje, i wiem, że Was chłopaki też nie. Po co zatem poruszać tak... śmierdzący temat? No nie mogie...
Liczba postów: 3,053
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Śmierć Szczurów napisał(a):Nie słyszałeś nigdy frazy "rozkosze podniebienia"? Zapewniam, że nie chodzi tu o seks oralny.
Kto zgadnie do kogo tak Admin nasz? :lol2:
Liczba postów: 355
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
zefciu napisał(a):Staram się być człowiekiem sceptycznym. Cytat:Prośby o dowód na istnienie Boga będą ignorowane
:rotfl::rotfl::rotfl:
:mrgreen:
Liczba postów: 7,984
Liczba wątków: 162
Reputacja:
2
Śmierć Szczurów napisał(a):Też.
Ale tak całkiem czy masz gustowny placek z przodu taki jak mi się robi powoli?
Śmierć Szczurów napisał(a):Chodzi Ci o to, że odmiana jest nieprawidłowa? Mea culpa, tak mi się spodobał pomysł Setha, że nie zwróciłem uwagi.
Śmierciu był bardziej swojski, to był celowy zabieg  I dostojeństwo imperatorskiej godności, boska legitymizacja władza ale i swojskość entuzjastycznie witana pod strzechami
"Hope can drown lost in thunderous sound
Fear can claim what little faith remains
But I carry strength from souls now gone
They won't let me give in...
(...)
Death will take those who fight alone
But united we can break a fate once set in stone
Just hold the line until the end
Cause we will give them hell..."
EH
Liczba postów: 3,414
Liczba wątków: 5
Reputacja:
75
Wyznanie: żadne
W sumie to też się dziwię, że Śmierć tak ochoczo stwierdził, że jest na boskiej łasce. Co to za obrońca ateisty z bożej łaski? Szydera ci wyszła Seth, nie ma co.
PiS to dwa kłamstwa i spójnik
Andrzej Duda pełni obowiązki prezydenta, ale nie jest głową państwa - Włodzimierz Cimoszewicz
No dobra, przyznaję, jestem lewakiem.
Liczba postów: 6,486
Liczba wątków: 40
Reputacja:
151
Machefi napisał(a):W sumie to też się dziwię, że Śmierć tak ochoczo stwierdził, że jest na boskiej łasce. Co to za obrońca ateisty z bożej łaski? Szydera ci wyszła Seth, nie ma co.
Widocznie Śmierciowi też się podoba ta szydera
Liczba postów: 84
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
najfajniejsze jest że pierwszy wątek na wysypisku forum ateista.pl to "Fundamenty ateizmu"
Liczba postów: 6,282
Liczba wątków: 15
Reputacja:
382
Cytat:Antagonistyczny odszedł z forum prosząc o permanentnego bana.
Kto wie. Może odrodzi się pod nową postacią 8)
The Phillrond napisał(a):(...)W moim umyśle nadczłowiekiem jawi się ten, kogo nie gnębi strach przed nieuniknionym i kto dąży do harmonijnego rozwoju ze świadomością stanu rzeczy
“What warrior is it?”
“A lost soul who has finished his battles somewhere on this planet. A pitiful soul who could not find his way to the lofty realm where the Great Spirit awaits us all.”
.
Liczba postów: 14,823
Liczba wątków: 101
Reputacja:
333
Seth napisał(a):Ale tak całkiem czy masz gustowny placek z przodu taki jak mi się robi powoli?
Powoli łysieję. Placka jeszcze nie mam.
A tytulatura wymyślona przez Setha po prostu mi się spodobała - widocznie potrafię śmiać się z rzeczy związanych ze mną.
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Liczba postów: 355
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
idiota napisał(a):W sprawach gdzie nie ma przesłanek nie można być sceptycznym, a agnostycyzm to się w innej sprawie objawia. Więc powiadasz, że nie ma przesłanek, że bóg istnieje?
:mrgreen:
|