To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum
Śmierć Szczurów napisał(a):Ja ciemny jestem...

Ty, patrz... A ja myślałam, że łysy. ^^

Śmierć Szczurów napisał(a):Czy byłabyś łaskawa wytłumaczyć o co pytasz?

O Twoją stopkę. No, nie całą. Ale zgodnie z poniższą Twoją wypowiedzią, jej część powinna Cię lekko... Hm... Denerwować. ^^

Śmierć Szczurów napisał(a):Język jest dobrem narodowym i wkurwia mnie gdy ktoś z wygodnictwa zaczyna z jakimiś lolami, socjolożkami i tym podobnym cholerstwem.

Aha... I nie jestem Palmerem. ^^
Odpowiedz
Furia napisał(a):Ty, patrz... A ja myślałam, że łysy. ^^

Też.Duży uśmiech

Furia napisał(a):O Twoją stopkę. No, nie całą. Ale zgodnie z poniższą Twoją wypowiedzią, jej część powinna Cię lekko... Hm... Denerwować. ^^

Chodzi Ci o to, że odmiana jest nieprawidłowa? Mea culpa, tak mi się spodobał pomysł Setha, że nie zwróciłem uwagi.
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Nie ma społeczeństwa bez gejów. Jeśli dany ustrój ich piętnuje to jest zwykle ustrojem pozbawionym demokracji, totalitarnym, uderzającym nie tylko w LGBT, ale również w wiele innych grup społecznych i obyczajowość przyjętą w cywilizowanym świecie za normalną i prawidłową ekspresję różnych stylów życia i poglądów.

Gejizm miarą demokracji, nietotalitaryzmu (tak jakby oprócz demokracji istniał już tylko totalitaryzm, co za chora demagogia), i nie wiadomo czego jeszcze. Jeszcze trochę, i w zgodzie z nową uświęconą doktryną gejizmu, dowiemy się ze bez gejów nie pojawiło by się życie. :|
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.
Odpowiedz
Cytat:Jeszcze trochę, i w zgodzie z nową uświęconą doktryną gejizmu, dowiemy się ze bez gejów nie pojawiło by się życie.
W końcu Pan Bóg pierwszego stworzył mężczyznę, czyż nie?

[Obrazek: wink.png]
[COLOR="Silver"]*Wyjątkowo dowcipny i cięty ateistyczny cytat.*
*Praktycznie nikomu nieznany autor tegoż cytatu*[/COLOR]
Odpowiedz
Na pytanie o ile zwiększy się populacja ateistów za 10 lat, nasz młody (stażem na forum) krzyżowiec odpowiada:

Fehuothalan napisał(a):To bardzo trudno obliczyć (a nawet nie jestem pewny czy to możliwe) bo ateiście się nie rozmnażają. Poza tym ateiście powstają tylko w dwóch miejscach na świecie- Europie i Ameryce Północnej. Często też człowiek nie wie czy jest ateistą.

:lol2:
I live to the day I die
I live to the day I cry
I'm dead the day I lie
Odpowiedz
Offtop o Adamie, Ewie i spolce tutaj:
http://www.ateista.pl/showthread.php?t=12134
Niech zyje Lenin, Stalin i Jaroslaw Kaczynski!
Odpowiedz
Palmer Eldritch napisał(a):Oto przeszliśmy naszą forumową wielkopostną Drogę Krzyżową. Dziękuję za wspólną modlitwę!

:lol2:
Odpowiedz
Berzerker napisał(a):Duży uśmiech gooodbyowe mantrowanie
Hare organizacja Hare zdrowia
psychologia psychiatria Hare Hare
Hare eksperci Hare od siedmiu boleści
organizacja organizacja zdrowia zdrowia
:lol2: :lol2:
Odpowiedz
Nonkonformista napisał(a):Rzadko rzucam mięsem, ale dziś jestem wkurwiony ma maksa.
KURWICY MOŻNA DZIŚ DOSTAĆ!
Pierdolony, czerwony diabeł!!!

Musiałem to tutaj umieścić Duży uśmiech
"Człowiek cnotliwy dobre wypowiada słowa, ale nie zawsze ten, kto dobre powiedział słowo, jest cnotliwy."
-Konfucjusz
Odpowiedz
su27 napisał(a):Jak otwierasz lodówkę to też komunizm na ciebie wyskakuje?
Duży uśmiech
Zamierzam stworzyć mężczyznę i kobietę z grzechem pierworodnym. Następnie zamierzam zapłodnić kobietę samym sobą, tak abym mógł się narodzić. Będąc człowiekiem, zabiję się w ramach ofiary dla samego siebie aby ocalić Cię od grzechu na który Cię początkowo skazałem... TA DA!!!
Odpowiedz
Hastur napisał(a):A może byśmy zostawili takie dyskusje do czasu, aż ruszy nowe subforum? Albo jeszcze lepiej - może byśmy tak w ogóle nie dyskutowali o tym co się dzieje, gdy dwóch gości wtyka sobie nawzajem fiuty w anusy? Mnie to na przykład zupełnie nie interesuje, i wiem, że Was chłopaki też nie. Po co zatem poruszać tak... śmierdzący temat?
No nie mogie...

Odpowiedz
Śmierć Szczurów napisał(a):Nie słyszałeś nigdy frazy "rozkosze podniebienia"? Zapewniam, że nie chodzi tu o seks oralny.

Kto zgadnie do kogo tak Admin nasz? :lol2:
Odpowiedz
zefciu napisał(a):Staram się być człowiekiem sceptycznym.
Cytat:Prośby o dowód na istnienie Boga będą ignorowane
:rotfl::rotfl::rotfl:
:mrgreen:
Odpowiedz
Śmierć Szczurów napisał(a):Też.Duży uśmiech

Ale tak całkiem czy masz gustowny placek z przodu taki jak mi się robi powoli?

Śmierć Szczurów napisał(a):Chodzi Ci o to, że odmiana jest nieprawidłowa? Mea culpa, tak mi się spodobał pomysł Setha, że nie zwróciłem uwagi.

Śmierciu był bardziej swojski, to był celowy zabieg Smutny I dostojeństwo imperatorskiej godności, boska legitymizacja władza ale i swojskość entuzjastycznie witana pod strzechami Język
"Hope can drown lost in thunderous sound
Fear can claim what little faith remains
But I carry strength from souls now gone
They won't let me give in...
(...)
Death will take those who fight alone
But united we can break a fate once set in stone
Just hold the line until the end
Cause we will give them hell..."

EH
Odpowiedz
W sumie to też się dziwię, że Śmierć tak ochoczo stwierdził, że jest na boskiej łasce. Co to za obrońca ateisty z bożej łaski? Szydera ci wyszła Seth, nie ma co.
PiS to dwa kłamstwa i spójnik

Andrzej Duda pełni obowiązki prezydenta, ale nie jest głową państwa - Włodzimierz Cimoszewicz

No dobra, przyznaję, jestem lewakiem.Język
Odpowiedz
Machefi napisał(a):W sumie to też się dziwię, że Śmierć tak ochoczo stwierdził, że jest na boskiej łasce. Co to za obrońca ateisty z bożej łaski? Szydera ci wyszła Seth, nie ma co.

Widocznie Śmierciowi też się podoba ta szydera
Odpowiedz
najfajniejsze jest że pierwszy wątek na wysypisku forum ateista.pl to "Fundamenty ateizmu" Duży uśmiech
Odpowiedz
Cytat:Antagonistyczny odszedł z forum prosząc o permanentnego bana.

Szczęśliwy

Kto wie. Może odrodzi się pod nową postacią 8)
The Phillrond napisał(a):(...)W moim umyśle nadczłowiekiem jawi się ten, kogo nie gnębi strach przed  nieuniknionym i kto dąży do harmonijnego rozwoju ze świadomością stanu  rzeczy

“What warrior is it?”

“A lost soul who has finished his battles somewhere on this planet. A pitiful soul who could not find his way to the lofty realm where the Great Spirit awaits us all.”

.
Odpowiedz
Seth napisał(a):Ale tak całkiem czy masz gustowny placek z przodu taki jak mi się robi powoli?

Powoli łysieję. Placka jeszcze nie mam.

A tytulatura wymyślona przez Setha po prostu mi się spodobała - widocznie potrafię śmiać się z rzeczy związanych ze mną.
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Odpowiedz
idiota napisał(a):W sprawach gdzie nie ma przesłanek nie można być sceptycznym, a agnostycyzm to się w innej sprawie objawia.
Więc powiadasz, że nie ma przesłanek, że bóg istnieje?
:mrgreen:
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości