To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum
Jesteśmy uratowani

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1...BoxWiadTxt
Odpowiedz
KRONOPIO
A odpowiesz na pytanie OverHita ?
"Człowiek cnotliwy dobre wypowiada słowa, ale nie zawsze ten, kto dobre powiedział słowo, jest cnotliwy."
-Konfucjusz
Odpowiedz
krystkon napisał(a):[emisja] pieniądza bezpośrednio na elektroniczne konto obywatela utrzymywane przez państwo? Nic prostszego.
Marksiści-leniniści piszczą z zachwytu Uśmiech
Non ridere, non lugere, neque detestari, sed intelligere.
Odpowiedz
Argen napisał(a):Obydwoje kierujecie taką samą ilością logiki.
Dot.: Rozmowy o aborcji /Argen odnosił się do Berzekera i Wściekłych Gaci/.

I w ten sposób dowiedzieliśmy się, że albo Wściekłe Gacie zmienił płeć, albo Berzerker. :lol2: oraz że logika nie należy do świata metafizyki. :lol2:
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Odpowiedz
/Argen odnosił się do korsarza i Wściekłych Gaci/

Chcesz se hihry robić,to przynajmniej nie mieszaj ludzi...

Odpowiedz
Wściekłe Gacie napisał(a):jebane lewackie szwedzkie jamochłony :lol2:

:lol2: :lol2: :lol2:
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.
Odpowiedz
CreatedMind napisał(a):KRONOPIO
A odpowiesz na pytanie OverHita ?

Dość dawno nie byłem luteranem, ale z tego, co pamietam, biskup mówił, że to nie jest takie proste, jak się wydaje na pierwszy rzut oka.

Co ciekawe (za wiki): Papież Benedykt XVI stwierdził, że sformułowanie Lutra „sola fide” jest poprawne, jeśli nie przeciwstawia się wiary miłości (cokolwiek to znaczy...).
Odpowiedz
korsarz napisał(a):... wściekłe gacie uprawia seks...

Hastur napisał(a):Bardzo odważne założenie.

Hastur ponurak jednak potrafi się śmiać. Szczęśliwy
Odpowiedz
Ponurak? Naprawdę sprawiam na forum takie wrażenie? Zdezorientowanyhock:
Odpowiedz
Hastur napisał(a):Ponurak? Naprawdę sprawiam na forum takie wrażenie? Zdezorientowanyhock:

Może niekoniecznie na innych, ale na mnie, tak. ^^
Odpowiedz
[Obrazek: Ponurak_w_fili%C5%BCance.jpg]
Odpowiedz
Hastur napisał(a):Ponurak? Naprawdę sprawiam na forum takie wrażenie? Zdezorientowanyhock:
Tak, Hasturze.
Niestety.
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Odpowiedz
nonkonformista napisał(a):Tak, Hasturze.
Niestety.

Nie, Nonkonfie.
Stety.

Hastur wesoły i normalny, Ty ponury i... :lups:
Odpowiedz
Palmer Eldritch napisał(a):Nie, Nonkonfie.
Stety.

Hastur, wesoły?
Chyba w innym świecie.
Nie widziałem żartu Hastura poza tym z seksem, który Furia wrzuciła.
Ja ponury? Nie...:lol2:
A normalność jest nudna!
Odpowiedz
nonkonformista napisał(a):Hastur, wesoły?
Chyba w innym świecie.
Nie widziałem żartu Hastura poza tym z seksem, który Furia wrzuciła.

No jak nie zauważasz jego kpin, to chyba Ci ironia na głowę spadła. Duży uśmiech
Odpowiedz
nonkonformista napisał(a):A normalność jest nudna!

Czy to dlatego zostałeś gejem? :roll:

Szczęśliwy
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.
Odpowiedz
Palmer Eldritch napisał(a):Nie, Nonkonfie.
Stety.

:lol2:

Tutaj wrzucamy cytaty śmiesznych wypowiedzi, nie tworzymy własne!
Odpowiedz
No, dość często.
Natura albowiem w rozmaitości się kocha; w niej wydaje swoją moc, mądrość i wielkość.
(Jędrzej Śniadecki)

Odpowiedz
Cytat:Użytkownik Idiota w wątku dotyczącym ostrzeżenia i bana dla Palmera Eldritcha stwierdził, że forum dojrzało do zmian. Jako, że się z tym zgadzam i zainteresowany sam przyznaje konieczność zmian więc proponuję zmianę personalną:

Proponuję podziękować za współpracę użytkownikowi Idiocie oraz użytkownikowi Palmerowi Eldritchowi w formie banów permanentnych na konta oraz IP.

Uzasadnieniem propozycji jest wiadomość użytkownika Idioty o której pisałem powyżej oraz spamersko-nawracająco-trollerski charakter działalności obu użytkowników, którzy nie przepuszczają żadnej okazji, żeby wszcząć pozatemacie czy gównoburzę lub je utrzymać/wzmocnić, utrudniając przez to korzystanie z forum w sposób istotny.

Zaznaczam, że istnieje właściwy wątek do wyzywania admina - sugeruję więc abstrahować od takich działań w tym wątku.

Jakoś tak wiosennie mi się zrobiło, gdy to przed chwilą zobaczyłem. Duży uśmiech
Odpowiedz
Gocek napisał(a):Po drugie, ciekawy termin ukułeś, tj. "myślozbrodnia", tutaj możesz podpiąć wszystko co Tobie nie odpowiada i teoretycznie załatwić sprawę.
Po trzecie, autorytety, specjaliści, ludzie nauki są faktem i odwoływanie się do ich wniosków, opisów, refleksji, wyników badań jest bardziej zasadne, niż do "myślozbrodni" Zefcia, tak ja uważam.

Jak otwarłem gębę ze zdziwienia 3 minuty temu to dalej jest otwarta:8O:
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości