Liczba postów: 10,774
Liczba wątków: 173
Reputacja:
11
Już poprawiłem. Z tym, że to była literówka niezamierzona.
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Liczba postów: 2,356
Liczba wątków: 17
Reputacja:
22
exodim napisał(a):Już poprawiłem. Z tym, że to była literówka niezamierzona. Ok, nie wrzucał bym tutaj tego, gdyby nie to, że tak często stosujesz tę literówkę.
Zamierzam stworzyć mężczyznę i kobietę z grzechem pierworodnym. Następnie zamierzam zapłodnić kobietę samym sobą, tak abym mógł się narodzić. Będąc człowiekiem, zabiję się w ramach ofiary dla samego siebie aby ocalić Cię od grzechu na który Cię początkowo skazałem... TA DA!!!
Liczba postów: 2,385
Liczba wątków: 14
Reputacja:
142
Nudziarz napisał(a):Ach piwo, moje hobby i ulubiony napój. 
Nie jestem oryginalny w swoim guście, bo najbardziej podchodzi mi India Pale Ale, zwłaszcza na amerykańskich chmielach, oraz stouty. Aczkolwiek lubię niemal każdy styl. Cieszy mnie coraz większa liczba nowych browarów, sklepów, oraz pubów w Polsce, serwujących naprawdę smaczne piwa. Szkoda że najsmaczniejsze i najciekawsze są drogie, no ale niestety tak wyglądają początki. Liczę, że z czasem ceny tych perełek spadną gdzieś w okolice Ciechanów i Lwówków.
Poza opijaniem się produktami polskimi, staram się też dobierać do piw z całego świata. Oczywiście we Wrocławiu najłatwiej o browary czeskie i niemieckie, ale sklepy specjalistyczne zapewniają dostęp do całej masy cudów. Jak narazie spróbowałem nieco ponad 100 różnych piw, a dopiero zaczynam.  Matuchno. Ta wypowiedź jest dla mnie totalną abstrakcją.
Czuję się jak żul spod sklepu. :o
"O gustach się nie dyskutuje; a ja twierdzę, że całe życie to kłótnia o gusta." (Nietzsche F.)
Liczba postów: 951
Liczba wątków: 1
Reputacja:
1
Czemuż to jak żul?
Liczba postów: 2,385
Liczba wątków: 14
Reputacja:
142
Nudziarz napisał(a):Czemuż to jak żul?  Bo moją podstawą piwną są piwa pokroju VIPa, czy też Argusa mocnego. Szczytem ekstrawagancji, na który pozwalam sobie raz na półrocze, jest Fortuna i mołdawskie wino w butelce w kwiatki.
"O gustach się nie dyskutuje; a ja twierdzę, że całe życie to kłótnia o gusta." (Nietzsche F.)
Liczba postów: 3,414
Liczba wątków: 5
Reputacja:
75
Wyznanie: żadne
No to już wiemy dlaczego jak żul. a nawet spod jakiego sklepu (sieci sklepów).
PiS to dwa kłamstwa i spójnik
Andrzej Duda pełni obowiązki prezydenta, ale nie jest głową państwa - Włodzimierz Cimoszewicz
No dobra, przyznaję, jestem lewakiem.
Liczba postów: 6,486
Liczba wątków: 40
Reputacja:
151
GoodBoy napisał(a):Każdy kto czyta moje posty ten doskonale wie, że wypowiadam się w sposób merytoryczny i konstruktywny.
:lol2::lol2::lol2:
Liczba postów: 334
Liczba wątków: 1
Reputacja:
10
Liczba postów: 6,486
Liczba wątków: 40
Reputacja:
151
Liczba postów: 23,471
Liczba wątków: 241
Reputacja:
1,399
Wyznanie: Schabizm-kaszankizm
CreateYourself napisał(a):Nie wiem jak Wam, ale po mojemu, anonse "uległych", "niedoświadczonych" i "młodych" lasi na bsdm.pl to efekt przeczytania "50 twarzy Greya" i chwilowej zajawki tematem. A potem będzie Ci taka łaziła i pisała o związku, bo jednak czuje do Was jakieś głębsze uczucie, sięgające głębiej niż penis w odbycie przy poprzedniej sesji. No tragedia, tragedia, a co do czego to jajecznicy nawet dobrej zrobić nie potrafi.
Dobre
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.
Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Liczba postów: 3,124
Liczba wątków: 12
Bury Wilk napisał(a):Odliczanie zatrzymam, gdy spełnione zostaną następujące warunki:
1. usunięcie z Regulaminu Forum dulskiego zapisu o "szacunku" i anulowanie związanych z nim ostrzeżeń;
2. zbanowanie Gódboja na co najmniej 100 dni, za jego fanatyczny homo-trolling i absolutną nieprzyzwoitość;
3. oczyszczenie moderacji z osób nieopierzonych i równie co Gódboj nieprzyzwoitych;
4. uznanie EH za istotną część Forum i przyznanie jej przynajmniej jednego miejsca w "moderatorni" (w grę wchodzą: Hastur, Idiota, Kkap i ja, pozostali zdaje się w żadnym wypadku nie chcą być moderatorami);
5. z racji przebywania tu osób niepełnoletnich wszystkie nieprzyzwoite wątki i wpisy lądują w subforum o seksie;
Myślę, że to bardzo skromne postulaty. Nie ma w nich nic niewłaściwego, są zwyczajnym apelem o zachowanie równowagi. :lol2:
16.09.2013, 08:20
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.09.2013, 10:49 przez Palmer.)
Liczba postów: 11,056
Liczba wątków: 182
Dzięki za przypomnienie wszem wobec.
Liczba postów: 4,674
Liczba wątków: 429
Reputacja:
21
Bury Wilk napisał(a):Dzięki za przypomnienie wszem i wobec.
Nie wnerwiaj mnie i wywal to "i"  Wszem wobec!
A przepraszam. Język peerelowski mi się na moment włączył.
Już wyłanczam. :p
Liczba postów: 9,488
Liczba wątków: 295
Reputacja:
20
Wyznanie: Ateista
To mnie rozwaliło:
Bury Wilk napisał(a):Odliczanie zatrzymam, gdy spełnione zostaną następujące warunki:
1. usunięcie z Regulaminu Forum dulskiego zapisu o "szacunku" i anulowanie związanych z nim ostrzeżeń;
2. zbanowanie Gódboja na co najmniej 100 dni, za jego fanatyczny homo-trolling i absolutną nieprzyzwoitość;
3. oczyszczenie moderacji z osób nieopierzonych i równie co Gódboj nieprzyzwoitych;
4. uznanie EH za istotną część Forum i przyznanie jej przynajmniej jednego miejsca w "moderatorni" (w grę wchodzą: Hastur, Idiota, Kkap i ja, pozostali zdaje się w żadnym wypadku nie chcą być moderatorami);
5. z racji przebywania tu osób niepełnoletnich wszystkie nieprzyzwoite wątki i wpisy lądują w subforum o seksie;
Myślę, że to bardzo skromne postulaty. Nie ma w nich nic niewłaściwego, są zwyczajnym apelem o zachowanie równowagi.
Naprawdę ; D
Zły neoliberalny/libertariański Kot (czarny & drapieżny).
-----------------------------------
2025r- Prywatnie tworzę postapo grę, jeśli lubisz czarny humor to polecam.
DARMOWE Demo- Because The World Died by liberty90
Pisywałem od długiego czasu; część moich starszych wypowiedzi można traktować jako nieaktualne.
BARDZO NIEAKTUALNE.
Liczba postów: 704
Liczba wątków: 3
mnie tak samo, o mało nie spadłem z łóżka.. beka do potęgi
Liczba postów: 704
Liczba wątków: 3
bo to trochę tak jakby w jakimś sporcie na zawodach, sportowiec rzekł, mam stanąć na podium lub tamten albo ten a ten i tamten ma zostać niedopuszczony do rywalizacji inaczej nie wezmę udziału w zawodach. mam nadzieje że czaisz.
myślę że ty to jednak se beke robisz. i fakt, beka do potęgi
Liczba postów: 6,595
Liczba wątków: 104
Liczba postów: 3,053
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Chudy Wilk napisał(a):Znam swoje błędy. Ty zaś mnie nie znasz. Nie masz prawa mnie oceniać, a nawet jak to robisz, to owa ocena nie jest nic warta.
|