Liczba postów: 16,443
Liczba wątków: 93
Reputacja:
39
spoko, ja śpiewałem w chórze
Liczba postów: 9,167
Liczba wątków: 64
Reputacja:
60
Wyznanie: ateista, w przyszłości może buddysta mahajany
LumpenWolf napisał(a):spoko, ja śpiewałem w chórze  Jako tenor? Tak z ciekawości pytam.
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Reputacja:
39
tak, niestety mam dość wysoki głos, nie lubię za bardzo mojego głosu... ale już nie śpiewam
Liczba postów: 3,196
Liczba wątków: 6
Reputacja:
26
LumpenWolf napisał(a):tak, niestety mam dość wysoki głos, nie lubię za bardzo mojego głosu... ale już nie śpiewam 
Też w chórze śpiewałem, jako tenor, chociaż skala basa, ale żeby swojego głosu nie lubić, mnie mój śmieszy jak go z nagrania słyszę.
"War, War never changes"
"Jako że jesteś obywatelem demokratycznego kraju powinieneś wiedzieć że twój głos nic nie znaczy".
Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu.
Liczba postów: 1,977
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
No ja ponoć nadawałbym się do chóru, lecz w żadnym nie byłem.
Nie gań innych ani nie potępiaj ich. Bądź ostrożny tylko w swoim braku szczerości.
Czemu "Alfy i Omegi" nie mają własnego życia i przejmują się co w sieci piszczy?
Liczba postów: 6,595
Liczba wątków: 104
manas napisał(a):No ja ponoć nadawałbym się do chóru, lecz w żadnym nie byłem.
Ja byłam , ale się nie nadawałam i nadal się nie nadaję   :p
Liczba postów: 1,922
Liczba wątków: 4
Reputacja:
43
O Baptiste:
GoodBoy napisał(a):Manasowi do pięt nie dorastasz w inteligencji, merytoryce argumentów oraz umiejętności ich logicznego i spójnego wykazywania. :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:
Zrobiło wieczór:lol2:
"Equality is a lie. A myth to appease the masses. Simply look around and you will see the lie for what it is! There are those with power, those with the strength and will to lead. And there are those meant to follow – those incapable of anything but servitude and a meager, worthless existence."
Liczba postów: 334
Liczba wątków: 1
Reputacja:
10
Mógł nie być taki skromny i pisać o sobie, jak wspomnę Erotyczne Pierwotniaki i Jaszczurki z Podziału Komórkowego ala manas... no skręca człowieka ze śmiechu :lol2::lol2::lol2:
Reputacja:
0
Ale pisałem, ze to było filozofowanie a inni wzięli to na serio.

W tym wypadku to chyba tamci wykazali się większą "elokwencją".

Poza tym i tak nie potrafili udowodnić, że wiedzą a tylko wyśmiewali.
Wniosek - guzik wiedzą.
Nie gań innych ani nie potępiaj ich. Bądź ostrożny tylko w swoim braku szczerości.
Czemu "Alfy i Omegi" nie mają własnego życia i przejmują się co w sieci piszczy?
12.10.2013, 15:32
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.10.2013, 16:19 przez Soul33.)
Liczba postów: 1,854
Liczba wątków: 16
Reputacja:
86
manas napisał(a):Z wielkim trudem do kapłaństwa dopuścił KRK kobiety i myśli pewnie, że to i tak już wyjątkowy ukłon w ich stronę. Celne spostrzeżenie.
Non ridere, non lugere, neque detestari, sed intelligere.
Cytat:nie życzę sobie, żebyś się do mnie tak odzywał
Liczba wątków: 64
Reputacja:
60
Wyznanie: ateista, w przyszłości może buddysta mahajany
LumpenWolf napisał(a):tak, niestety mam dość wysoki głos, nie lubię za bardzo mojego głosu... ale już nie śpiewam  Dlaczego niestety?
Publiczność najbardziej kocha tenorów i dobrych barytonów. 
Znasz jakąś arię operową dla tenora i umiałbyś ją dobrze zaśpiewać?
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Reputacja:
39
manas napisał(a):Ale pisałem, ze to było filozofowanie a inni wzięli to na serio. Coś pokręciłeś znów...
To było zwyczajne bredzenie a nie żadne filozofowanie.
Filozofowanie zwykle ma jakiś sens.
Liczba postów: 3,124
Liczba wątków: 12
Jester napisał(a):O Baptiste:
:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:
Zrobiło wieczór:lol2: Nie wiem z czego tu się śmiać? Czy analogicznie mam się śmiać z próby odwrócenia poglądu? No to się pośmieję :lol2:
Reputacja:
0
idiota napisał(a):Coś pokręciłeś znów...
To było zwyczajne bredzenie a nie żadne filozofowanie.
Filozofowanie zwykle ma jakiś sens.
Dla Ciebie może nie mieć, dla kogoś mieć.
Możesz widzieć sens tam gdzie zechcesz i nie widzieć też tam gdzie nie chcesz by był.
Zresztą czy nie za bardzo niektórzy tu przywiązują uwagę do słów?
Z powodu skupienia się na najmniej istotnym elemencie wypowiedzi zgubiło się sens jej całej i wkroczyło na tematy mniej poważne(i tym samym w opary absurdu).
Zamiast rozważać ogólny sens wpisu skupiono się na jakimś bzdetnym jego elemencie - jakby to miało być kluczowe dla całej dyskusji.
Pierwotniaki to jakiś znikomy procent organizmów żywych a ogólny sens dotyczył w sumie tego, że większość zwierząt lubi.
Reputacja:
39
O!
Widzę, że manas znów wziął się za swoje 'filozofowanie"...
Liczba postów: 334
Liczba wątków: 1
Reputacja:
10
Manasie najdroższy, wysłać ci podręcznik do biologii  ? Może jakieś minimum przygotowania merytorycznego pomoże ci dostrzec, które organizmy mają możliwość lubienia czegokolwiek.
Reputacja:
0
Ale Wy się skupiacie na organizmach - poszczególnych.
Może lepiej wyślijcie mi raczej statystyki ile zwierząt ma mózgi.
Bo mi nie chodzi o konkretny gatunek a o ilość.
Podręcznik od biologii nic tutaj nie da.

Za to Wam kupię podręcznik do nauki czytania ze zrozumieniem.
|