Liczba postów: 12,429
Liczba wątków: 91
Reputacja:
890
@ Sof
A co ja tłumaczę Nonkonfowi? Że to nie jest żaden system, po prostu pismo ustępuje miejsca innym formom komunikacji, i tych innych form jest w komunikacji coraz więcej.
Sebastian Flak
Liczba postów: 6,595
Liczba wątków: 104
Neuromanta napisał(a):@ Sof
A co ja tłumaczę Nonkonfowi? Że to nie jest żaden system, po prostu pismo ustępuje miejsca innym formom komunikacji, i tych innych form jest w komunikacji coraz więcej.
Pismo pismem ale z dzieckiem, które ma ponoć przyjść na świat będzie się porozumiewać się minami. I tak jak napisałam wcześniej po prostu się wprawia.
A skąd można pobrać te ruchome obrazki i co jest potrzebne w komputerze aby to działało?
Liczba postów: 21,707
Liczba wątków: 218
Reputacja:
975
Wyznanie: ate 7 stopnia
Neuromanta napisał(a):...po prostu pismo ustępuje miejsca innym formom komunikacji, i tych innych form jest w komunikacji coraz więcej. Tak jak dobry pieniądz ustępuje gorszemu...stary dobry Kopernik.
A nas Łódź urzekła szara - łódzki kurz i dym.
Liczba postów: 14,823
Liczba wątków: 101
Reputacja:
333
Hans Żydenstein napisał(a):Jeszcze dodam, że w naszym kraju wojownicy często wyzywają na pojedynek straszliwego Najmana.
:lol2:
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Liczba postów: 951
Liczba wątków: 1
Reputacja:
1
GPR napisał(a):Koncepcja Boga nie wyklucza koncepcji równorzędnych wszechświatów.
Istnienie innych wymiarów czy wszechświatów nie wyklucza koncepcji Boga
Ja jestem zdania ze inne wymiary mogą istnieć. Sporo by wyjaśniały. Np teorie ciemnej energii, materii, duchów itp.
Poza tym bardzo mnie zastanawia fakt zgodności cech charakteru poszczególnych znaków zodiaku. Oczywiście po uwzględnieniu że:
człowiek dzieli się na rodzaj męski i żeński
fakt przeżyć które zmieniają cechy charakteru
to że dana cecha może być różnie nasilona u każdej osoby
zmian tych cech w stosunku do bliskości innego znaku
Przykładem są dla mnie zawsze osoby urodzone pod znakiem panny.
Wszystkie "panny" jakie znałem przykładały nadmierną wagę do porządku.
Cechy charakteru mojego znaku zodiaku sprawdzają sie niemalże w 100%.
I to mimo tego że na niektórych stronach ludzie dodają coś od siebie.
Jestem zdania że coś w tym może być i świat może być zbudowany z jakiejś "energii".
Przypominam ze niewierze w Boga.
A przynajmniej nie tego jakiego nam wmawiają wszystkie religie świata.
Modelowy ateista
Liczba postów: 16,443
Liczba wątków: 93
Reputacja:
39
Liczba postów: 3,035
Liczba wątków: 14
Reputacja:
1
Ja tam tylko czekałem aż się zdemaskuje.
Mierzy się ponad cel, by trafić do celu.
K.Bunsch
Reputacja:
39
A dla mnie przejrzysty był od początku.
Liczba postów: 3,053
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Constal napisał(a):Skoro po 10 kwietnia niektórzy mówili o "zimnym Lechu" to ja w niedziele radzę napić się Mazowieckiej.
Constal napisał(a):A jak umrze kiedys Wałęsa, to proponuje powałęsać się po mieście.
 Za "wałęsanie się".
Reputacja:
39
Nonkonformista napisał(a):Cytat:
Napisał FlauFly
Jeśli takie rzeczy jak 12 lat za homoseksualizm na Sri Lance Ci nie przeszkadza, to co takiego przeszkadza Ci w Polsce?
Kościół katolicki.
Instant classic!
Naprawdę zawartość głów niektórych ludzi jest dla mnie wciąż i wciąż źródłem potężnego zadziwienia!
Liczba postów: 2,536
Liczba wątków: 24
Ej właśnie miałem to wrzucać, ubiegłeś mnie
Ale cytat... no zwala z nóg po prostu. Rok byś siedział, a nie wymyślisz czegoś takiego.
Reputacja:
39
Widzisz, bo na to co wymyśli nonkonformista, nie wpadnie Akademia Nauk przez całe swe istnienie.
Liczba postów: 5,936
Liczba wątków: 16
Reputacja:
10
idiota napisał(a):Widzisz, bo na to co wymyśli nonkonformista, nie wpadnie Akademia Nauk przez całe swe istnienie.
 Hahahahaha.... nie, jednak nie.
Wydaje się, że wiara w cuda znika w jednej dziedzinie tylko po to, by zagnieździć się w innej. Karol Marks
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman
EL
Reputacja:
39
Liczba postów: 11,935
Liczba wątków: 149
Reputacja:
17
idiota napisał(a):Instant classic!
Naprawdę zawartość głów niektórych ludzi jest dla mnie wciąż i wciąż źródłem potężnego zadziwienia!
Może gdyby w Polsce obcinali stopy za homoseksualizm, to nonkonformista byłby w końcu ukontentowany.
Tak. Jego głowa jest zaprawde wielka. A ile przestrzeni w środku.
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.
Liczba postów: 21,707
Liczba wątków: 218
Reputacja:
975
Wyznanie: ate 7 stopnia
Najbardziej rozśmieszyła mnie cała sekwencja.
Najpierw chciał emigrować Na Sri Lankę.
Kiedy mu uświadomiłem, że za homo wsadzają tam na 12 lat, w panice zdecydowal się na Wyspy Fidżi.
Kolejne pudło - uświadomiłem biednego emigranta, że na Wyspach też wsadzają za homo.
Dopiero trzeci strzał Nonka, Wyspa Galapagos był udany.
Prawdziwy Odys.
A nas Łódź urzekła szara - łódzki kurz i dym.
Reputacja:
17
Sofeicz napisał(a):Najbardziej rozśmieszyła mnie cała sekwencja.
Kiedy mu uświadomiłem, że za homo wsadzają tam na 12 lat, w panice zdecydowal się na Wyspy Fidżi.
Kolejne pudło - uświadomiłem biednego emigranta, że na Wyspach też wsadzają za homo.
Prawdziwy Odys.
Może niech wyemigruje na Plutona. Tam chyba nikt mu nie będzie przeszkadzał w nonkoformistycznieniu się.
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.
Liczba postów: 9,167
Liczba wątków: 64
Reputacja:
60
Wyznanie: ateista, w przyszłości może buddysta mahajany
Sofeicz napisał(a):Najbardziej rozśmieszyła mnie cała sekwencja.
Prawdziwy Odys. 
Szukam swojej Penelopy.
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Reputacja:
17
Nonkonformista napisał(a):
Szukam swojej Penelopy.
Chyba raczej swojego Polipa.
Liczba postów: 12,429
Liczba wątków: 91
Reputacja:
890
I od razu we właściwym wątku :-D
Sebastian Flak
|