To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum
Chodzi o takie maleńkie hosteczki, produkowane jako confetti z posiekanego makaronu
Odpowiedz
Czy ja przypadkiem jakiego faux pas nie popełniam, zwyczajów forumowych może nie przestrzegam...
lecho do pilastra napisał(a):Drogi Pan ma wszystkie definicje i o co drogiemu Panu chodzi?[...]

Drogi Pan wcześniej stwierdził[...]
... w każdym razie dość to zabawnie wygląda :lol2:
Odpowiedz
białogłowa napisał(a):Czy ja przypadkiem jakiego faux pas nie popełniam, zwyczajów forumowych może nie przestrzegam...
Zgodnie z obyczajem forumowo-pilastrowym powinno być:
"Czy Białogłowa przypadkiem jakiego faux pas nie popełnia, zwyczajów forumowych nie przestrzega..." (koniecznie w 3 osobie o sobie Oczko ostatecznie w majestatis pluralis "My Białogłowa ...")
Cytat:... w każdym razie dość to zabawnie wygląda :lol2:
Aliści.
PiS to dwa kłamstwa i spójnik

Andrzej Duda pełni obowiązki prezydenta, ale nie jest głową państwa - Włodzimierz Cimoszewicz

No dobra, przyznaję, jestem lewakiem.Język
Odpowiedz
Machefi napisał(a):Zgodnie z obyczajem forumowo-pilastrowym powinno być:
"Czy Białogłowa przypadkiem jakiego faux pas nie popełnia, zwyczajów forumowych nie przestrzega..." (koniecznie w 3 osobie o sobie Oczko ostatecznie w majestatis pluralis "My Białogłowa ...")
To chyba raczej pluralis modestiea, ale każdy według miar własnych mierzy, prawda Machefi?
Oczko
Cytat:Aliści.
http://sjp.pl/ali%B6ci

Odpowiedz
Machefi napisał(a):Zgodnie z obyczajem forumowo-pilastrowym powinno być:
"Czy Białogłowa przypadkiem jakiego faux pas nie popełnia, zwyczajów forumowych nie przestrzega..." (koniecznie w 3 osobie o sobie :wink: ostatecznie w majestatis pluralis "My Białogłowa ...")
Znam skądinąd8) To niegroźne. Gorzej gdyby zaczął używać rodzaju nijakiego Oczko
Odpowiedz
idiota napisał(a):To chyba raczej pluralis modestiea
Podany przykład "My Białogłowa ...", to jednak zdecydowanie majestatis.
Jeśli zaś chodzi ci o Pilastra to akurat u niego nie zauważyłem majestatis, jedynie 3 osobę. Prostuję, bo poprzednia wypowiedź mogła nasunąć taki zarzut.

http://sjp.pl/ali%B6ci[/quote]
No i dobrze, wszak mnie to nie śmieszy, rzeczy żałosne pojawiające się uporczywie przestają bawić bardzo szybko. Azaliż każdy ma inne poczucie humoru, nieprawdaż?
PiS to dwa kłamstwa i spójnik

Andrzej Duda pełni obowiązki prezydenta, ale nie jest głową państwa - Włodzimierz Cimoszewicz

No dobra, przyznaję, jestem lewakiem.Język
Odpowiedz
Podany przykład może tak, ale nie ma on związku żadnego ze stylem pilastra...

Odpowiedz
Hans Żydenstein napisał(a):No wiesz. Jest alternatywa. Świat Rothbarda, który jest pożerany przez mój świat, który z kolei jest pożerany przez rzeczywistość.
Dobre Uśmiech
Odpowiedz
Marlow napisał(a):Bo ja jestem żenujący... a to co piszę jest jeszcze bardziej żenujące
Nic dodać... :lol2:
Odpowiedz
LOLz!!!
Duży uśmiech

Odpowiedz
Patafil napisał(a):Jeżeli na maturze napotkasz słowo ,,skurwysyn'' i zażądasz dowodu, że nazwany tak osobnik jest rzeczywiście synem kobiety wyzwolonej... Ech, fantazjuję.
Rączki na kołdrę!

Xeo95 napisał(a):I z tego co mi wiadomo to.wielu białym mężczyzną podobają się Azjatki.
Patafil napisał(a):Przyznam się szczerze, że mnie też. Ale biali faceci nie będą raczej się żenić ze skośnymi dupami, choćby dlatego, by nie narazić się na drwiny ze strony kumpli.
Tu Patafil daje nam do zrozumienia że chciałby dać upust swojej ciemnej (nomen omen nie-aryjskiej :lol2Uśmiech stronie mocy ale kumple mu nie pozwalają. ,,Łączymy się w bulu i nadziei" Duży uśmiech
Odpowiedz
Xeo95 napisał(a):Rączki na kołdrę!
Jeżeli Xeo tak będzie rozumiał polszczyznę pisaną, to nie wróżę początkowych sukcesów na maturze (poźniejsze przyjdą wraz z przynależnością dawniej zwaną partyjną, obecnie europejską).
Xeo95 napisał(a):Tu Patafil daje nam do zrozumienia że chciałby dać upust swojej ciemnej (nomen omen nie-aryjskiej :lol2Uśmiech stronie mocy ale kumple mu nie pozwalają. ,,Łączymy się w bulu i nadziei" Duży uśmiech
Patafil daje jedynie do zrozumienia, że biali faceci (polscy i nie tylko) bardziej akceptują skośne cipy niż czarne. Co nie oznacza, że będą z nimi wchodzić w związki. BTW, faktem jest, że na mężczyzn bardziej wpływają męscy kumple niż babskie koleżanki na kobiety. A że faceci są zwykle bardziej rozsądni, ten wpływ ma zwykle lepsze działanie, tzn. bardziej trzeźwe i racjonalne. Odwrotnie niż wpływ koleżanek na kobiety...Duży uśmiech
Odpowiedz
To jest niespójne...
Biali lubią żółte i z innych co mają żółte się śmieją...
Nu kak eto tak??

Odpowiedz
Dwójmyślenie podstawą Patafializmu, yyy to znaczy angsocu Towarzyszu Idioto.
Odpowiedz
idiota napisał(a):Nu kak eto tak??
eta btw Oczko
Wydaje się, że wiara w cuda znika w jednej dziedzinie tylko po to, by zagnieździć się w innej. Karol Marks
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman

EL Duży uśmiech
Odpowiedz
@Patafil o Żydach z Izraela
Cytat: Ja sam mam ich głęboko i wierzę, że Arabusy zrobią z nimi porządek (jakkolwiek mam nadzieję, że o sympatię dla kozojebów mnie nie posądzisz).
To jest taki rodzaj zapamiętałości który mi na myśl przywodzi Leonię Pawlakową (sąd sądem ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie) i te klimaty, dlatego na swój sposób jest to zabawne ( o ile za próg chałupy nie wyjdzie, coby siary młodym nie robić )... Tylko o ile wiem reformie się nie poddaje.
Odpowiedz
kronopio napisał(a):A ja jestem ateistą, więc jestem (muszę być!) antyklerykałem.

pogrubienie moje

Musi być bo inaczej zostanie potępiony przez Najnieświętszą Kongregację Nauki Niewiary i Czystości Ideologicznej Ateizmu co spowoduje utratę bonusu na prenumeratę Faktów i Mitów oraz konta premium na racjonalista pe-el :lol2:

Heh .. kolejny głęboko wierzący, że ateizm to coś więcej niż niewiara w bogów.
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe"
Odpowiedz
''Trzeba ustawą znieść ubóstwo'' - cobras
Na pomoc! mordują więźniów Bastylii!!!
Odpowiedz
korsarz napisał(a):''Trzeba ustawą znieść ubóstwo'' - cobras

:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:
I choose not to choose life. I choose something else - Ewan McGregor

Niedostępny na forum. KONTAKT PRZEZ GG LUB MAIL
Odpowiedz
GPR napisał(a):Marlow - po raz kolejny
Może i masz dużą wiedze jednak co z tego skoro zamiast ją wykorzystać wolisz wszystko negować? Oprócz negacji prawie nic do forum nie wnosisz.

[Obrazek: 941035_570300703004393_650657426_t.jpg]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości